• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yeniden Ne Zaman Boyayabilirim?

rohy

HesabımızAllaha
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
970
6
96
39
Çorum
Kızlar saçımı bakır tonlarına boyayacaktım,bir markanın bakır tonunu aldım ama resmen koyu kızıl oldu. Şimdi ne kadar süre sonra boyayabilirim saçımın yıpranmaması için ,daha açık bakır tonu alacağım. Tutar mı? Yardımcı olun lütfen.

Kızlar saçımı bakır tonlarına boyayacaktım,bir markanın bakır tonunu aldım ama resmen koyu kızıl oldu. Şimdi ne kadar süre sonra boyayabilirim saçımın yıpranmaması için ,daha açık bakır tonu alacağım. Tutar mı? Yardımcı olun lütfen.

1 hafta kadar saçınızı yıkayın iyice aksın daha sonra boyarsınız ama başıma gelmedği için saçınız yıpranırmı bilmem boyayı akıtma yöntemlerini forumda okumuşdum beyaz sabun bebe yağı filan hergün yıkayın hemen boyamayın derim ama hemen boyayacaksanız saçınızı açmanız gerek üstüne boyarsınız ama buda çok riskli 3 işlem görcek birden yanabilir saç:50:

Yok rengini açarak yaparsam gerçekten yıpranır, peki boyadan sonra en erken ne zaman tekrar boyayabilirim? sonuçta istediğim 2 ton falan açığı ,çok farklı bir renk geçişi değil. lüten bilenler bilgilendirsin.

Back