• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

solidio

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.394
843
448
Sevgili dostlar.....bana her daim destek oldunuz....samimiyetinizi her daim ıspatladınız...dürüstlükten hayatım boyunca ödün vermedim.....sadece doğru olanı yaptım...yanlışa izin vermedim:16::16:

İşte bu nedenle tekrar aranızdayım....2. Elin en temizini en iyisini sunmaya...

En sevdiklerimi sizinle paylaşmaya devam edeceğim.....dantellerimle..aksesuarlarımla..çantalarımla..ayakkabılarımla.....

Sattığım herşeyin arkasındayım....

Beğenmediniz mi? Gönderin iadenizi kabul ederim....

Kimseyi zarara uğratmam.....kul hakkından korkarım:16:

YENİDEN ARANIZDAYIM:16::16::16::16:

$image.jpg

Canlarım ballarım......yine özel konuşmaları özelden yapalım......o kadar emek veriyorum ki resimlere ..ürünlerin takibi için:34:...... Azami düzeyde rica ediyorum bunu hepinizi çok seviyorum:38::54:

Bu harika çantayı çok kısa süre kulladım.....iş toplantılarına giderken evrak koymam rahat olsun diye almıştım....:10:

Sadece size özel fiyata gidecek.....:10:.......25 tl

1 nolu çantam

uygun fiyatlı bebek çantasına ihtiyacım var var mı elinizde acaba varsa önceliği o çantalara verirmisinz

Tşkr ederim arkadaşım:38: ben de bu izni bana veren yönetime binlerce kez teşekkür ediyorum....iyiki varlar hayatları boyunca hep mutlu yaşarlar inşaallah:16::16::16:

Hemen 2 nolu çantama geçiyorum....:10:

Bu çantayı renginden dolayı ayıla bayıla kullandım 2 ya da 3 kere.....jean üzerinde yada klasik giyimde hepsiyle uyumlu:10:

Sizeözel fiyatla .........25 tl:34:

uygun fiyatlı bebek çantasına ihtiyacım var var mı elinizde acaba varsa önceliği o çantalara verirmisinz

Canım elimde tam senin işine yarayacak harika bir çantam var.....büyük boy yağmurda kar da her şartta kullana bilirsin.
Ama o biraz diğerlerine göre pahalı çün ki deri canım...

İstersen ekliyim hemen:34:

almaktan çok satmam lazım ev doldu taşıyor koli yapıcam kaç koli olacak diye evi boşaltıyorum taşınmam kolay olsun diye... stok halimden kurtulasım olmasa senden alacaklarım çoktu inan canım hepsi süper çantalarının ama kendimi tutuyorum istisnalar olmaz umarım :(
canım kolay gelsin bol satışlar keyşifli anlar dilerim hepinize...öpüyorum tatlım..:16:

3 nolu çantaaa yine çok az kullanıldı fazla sıra gelmeyenlerden di:1:

Çok şık çok tarz.....:10:

Sadece yine size özel......30 tl

Tşkr ederim arkadaşım:38: ben de bu izni bana veren yönetime binlerce kez teşekkür ediyorum....iyiki varlar hayatları boyunca hep mutlu yaşarlar inşaallah:16::16::16:

Hemen 2 nolu çantama geçiyorum....:10:

Bu çantayı renginden dolayı ayıla bayıla kullandım 2 ya da 3 kere.....jean üzerinde yada klasik giyimde hepsiyle uyumlu:10:

Sizeözel fiyatla .........25 tl:34:

canım hoşgelmişin öncelikle.. bunun rengi ne ta olarak :ssz:

Harika bir deri.....sıra gelipde doya doya kullanamadıklarımdan.....işim gereği evrak,dosya taşımam gerkiyordu bir ara....alıp koymuştum:31:

Rengide herbişisi de mükemmel...alan tşkr edecek...:34:

Bebişliler için uyumlu:emir_bebek:

4 nolu çantam...

Piyasada. 150-200 tl arası satılıyor.......

Benden size özel.............80 tl:30:

Harika bir deri.....sıra gelipde doya doya kullanamadıklarımdan.....işim gereği evrak,dosya taşımam gerkiyordu bir ara....alıp koymuştum:31:

Rengide herbişisi de mükemmel...alan tşkr edecek...:34:

Bebişliler için uyumlu:emir_bebek:

4 nolu çantam...

Piyasada. 150-200 tl arası satılıyor.......

Benden size özel.............80 tl:30:

canm bu çoooook pahalı diğerleri gibi varsa uygun fiyatlı koyu renk bekliyorum yarrın sabahtan hastaneye gitmem lazım sseni bekliyorum yani zahmet olmazsa önce bana göre olanları eklesen olur mu :54:

Seve seve kullandım bunu.....rengi her mevsime uygun.......yumuşacık derili...80 tl ye ben almıştım mağazadan.

Size özel gidecek yine

5 nolu çantam.....minicik bir leke gördüm o nedenle:1:

Sadece.....15 tl:10: Burdaki ayakkabı satıldı:16:

Bu çantayı da çok severek aldım.....sayılı kullandım....o nedenle buda uygun gidecek:34:

6 nolu çantam sadece size özel.......20 tl:30:

Sevgili takipcilerim:1:

Canlarım ballarım.....bu gecelik bu kadar ekledim.....biraz rahatsızım yarın devam edicem....hadi herkez yatağa:1::52:

İyi gecelerrrr rüyanızda beni görün inşaallah:34:

Uyuyamadım tekrar geldim:1::1::53:

Şimdi ekliycem botun yanındaki çanta satıldı öncelikle onu belirtiyim:34:

Bu botu soran çoktu ben satmayı düşünmedim bir ara....:10:

37 numara.....sadece bir iş yemeğinde giyildi:32:

Bot model olduğu için 36,5 larda rahatlıkla giyer diye düşünüyorum......hiç bir kusuru yok tertemiz....:10:

Ben 150 tl saydım buna:14:

Size özel fiyatla geliyor"......................70 tl:32:

İsteyen olursa detay resimleri çekilir:35:

Back