- 7 Nisan 2014
- 148
- 63
- 98
- Konu Sahibi Ranagulnaz
-
Ben birkaç hafta önce çektirdimechomarda ,bira ağrı olmadı değil ama öyle bahsedilen ağrıdan değil , tavsiye ederim özetle, Allah hepimize meleklerimizi nasip Etsin inşMerhaba kızlar ben pko hastasıyım kızıma hamile kalmadan önce iki kez hsg çektirdim birincisini uskudarda ozel hastanede anestezi altında çektirdim ama çok kötü çekmişler drum kabul etmedi ikinciyi çektir burda tupler kapalı gözüküyor dedi bu defa eski patronumun sayesinde Zeynep Kamil hastanesinde randevu ayarlandı ve anestezi olmadan tekrar çektirdim biraz sanciliydi sonunda bir kızım oldu şuan 27 aylık Hamd olsun RABBİM'E kizimin yalnizligi gerek benim yaşım (33 oldu ) ve eşimle 2. çocuk istediğimizden dolayı tekrar tedaviye başlamaya karar verdik eski druma gittim testleri en baştan tekrar etmemi istedi özellikle rahim filmini çünkü sezaryen doğum yaptım 5 ay sonra da ufak bir ameliyat daha geçirmek zorunda kaldım Dr tüplerin yapışmış olabilir boşa uğraşmayalım tekrar çektir dedi şimdi devletten randevu alamıyorum özele de güvenmiyorum artık echomari düşünüyorum orda hsg filmi çektiren var mı yada fiyati hakkında bilgisi olan lütfen yardımpcı olun kızlar bu yumurta takibi ile solda çok güzel bir yumurta oldu ama hiçbir sebep olmamasına rağmen tutmadi bende şüphelenmeye başladım tuplerde problem mi var diye
Aminn inşallah ücret ne verdin toplamdaBen birkaç hafta önce çektirdimechomarda ,bira ağrı olmadı değil ama öyle bahsedilen ağrıdan değil , tavsiye ederim özetle, Allah hepimize meleklerimizi nasip Etsin inş
500 tlAminn inşallah ücret ne verdin toplamda
Neden öyle oldu Ki Can'ım , ilacı verirlerken mi ağrın olduBirkac ay once zeynep kamilde cektirdim
Kabus gibiydi
Oyleki yolda gordugum kadinlari cevirip cektirmeyin diyesim geldi
Gidin bu isin uzmani biryerde cektirin
Psikolojim altust oldu vajinal muayene bile olamiyorum artik
Hayir sadece ilac verilirken degil her asamasi ciglik cigliga gectiNeden öyle oldu Ki Can'ım , ilacı verirlerken mi ağrın oldu
Hayir sadece ilac verilirken degil her asamasi ciglik cigliga gecti
Cani cok kiymetli biri degilim
Sezeryanla dogum yaptim alttan ultrason falan korkmam
Disci koltuguna psikolog koltuguna oturur gibi otururum o derece agri esigim yuksektir
O gun tum hastalarin cani cok yandi
Benim ilkti ama ikinci tecrubesi olanlar da vardi onlarda benim gibi dusunduler
Dr a sordum dogum gibi kisiden kisiye degisen bisey dedi ama bu zamanda bu ilkelligi kabul edemiyorum ben
Hastalara hafif anestezi vermek varken resmen eziyet etmek niye
Ozellerde nasil oluyo bilmiyorum ama yattigim masa jinekolog masasi bile degildi normal duz bi yere yattim
O sanciyla bacaklari acik tutmaya calismak cok zordu
İnanin hatirlamak bile istemiyorum
İnan artik izleyecek psikolojim yokçok geçmiş olsun canım
echomarda da düz masaya yatılıyor ama rahmle oynanmıyor, makina evrilip çevirliyor,
ilaç verilitken ben de zorlandım ama hiç zorlanmayanar da var echomarda, benim rahimde de sorun çıktı zaten,
echomarın videosu var izle istersen
Kesinlikle değerHepinize cevaplariniz için çok teşekkür ederim echomar hakkında hep olumlu şeyler duydum daha önce anestezi ile özelde çektirmistim hemde iki kere çekmişler ona rağmen Dr çok kötü demişti Zeynep kamile gitmek zorunda kalmıştım ilacı verirken Dr o aciyla ALLAHU EKBER diye çığlık attım hatta Dr hemşire herkes gülmüştü o anları düşündükçe echomar bana kurtuluş gibi geliyor biraz pahalı ama giden herkes memnun en azından stres yaşamam buna değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?