- 7 Nisan 2014
- 148
- 63
- 98
- Konu Sahibi Ranagulnaz
Merhaba kızlar ben pko hastasıyım kızıma hamile kalmadan önce iki kez hsg çektirdim birincisini uskudarda ozel hastanede anestezi altında çektirdim ama çok kötü çekmişler drum kabul etmedi ikinciyi çektir burda tupler kapalı gözüküyor dedi bu defa eski patronumun sayesinde Zeynep Kamil hastanesinde randevu ayarlandı ve anestezi olmadan tekrar çektirdim biraz sanciliydi sonunda bir kızım oldu şuan 27 aylık Hamd olsun RABBİM'E kizimin yalnizligi gerek benim yaşım (33 oldu ) ve eşimle 2. çocuk istediğimizden dolayı tekrar tedaviye başlamaya karar verdik eski druma gittim testleri en baştan tekrar etmemi istedi özellikle rahim filmini çünkü sezaryen doğum yaptım 5 ay sonra da ufak bir ameliyat daha geçirmek zorunda kaldım Dr tüplerin yapışmış olabilir boşa uğraşmayalım tekrar çektir dedi şimdi devletten randevu alamıyorum özele de güvenmiyorum artık echomari düşünüyorum orda hsg filmi çektiren var mı yada fiyati hakkında bilgisi olan lütfen yardımcı olun kızlar bu yumurta takibi ile solda çok güzel bir yumurta oldu ama hiçbir sebep olmamasına rağmen tutmadi bende şüphelenmeye başladım tuplerde problem mi var diye