- 23 Ocak 2011
- 1.016
- 11
-
- Konu Sahibi hasretimsi
Sandaletler 23 no 20 tlSandaletler kac numara ve fiyat canim olursa hemen alicam
Hepsi yeni durumda ayaklarımız hızlı büyüdüğü için fazla kullanılmadı
Beyazlar 25 no 35 tl siyaylarda 24 no fiyat aynı 35 tlNe kadar kac no nikelar:)
bunlar kaç no ?Devam yüklemeye bunların her biri 5 tl mavili terlikler sıfır sandalet sayılı giyildi hepsi temiz durumda
Nıke ayakkabı beyaz 25 no kırmızı sandalet 23 numara mavi olan 23 no lacivert olan da 22 nobunlarn da no ve fiyatları? son resimde mavi olanın
acilll lütfennnn
kırmızı dediğiniz 1. resimde ki sandale mi?Nıke ayakkabı beyaz 25 no kırmızı sandalet 23 numara mavi olan 23 no lacivert olan da 22 no
Bunlr 5 tlkırmızı dediğiniz 1. resimde ki sandale mi?
bi de 5 tl lik olanların numaraları lütfenn
Lacivertli terDevam yüklemeye bunların her biri 5 tl mavili terlikler sıfır sandalet sayılı giyildi hepsi temiz durumda
5 tl olan bunlar beyazlar 23 no kahverngi olan 22 mavi oln 21 no pembe olan 22 mavi 23 lacivertli olnda 22 numaradır tane 5 tlkırmızı dediğiniz 1. resimde ki sandale mi?
bi de 5 tl lik olanların numaraları lütfenn
Hepsi yeni durumda ayaklarımız hızlı büyüdüğü için fazla kullanılmadı
Benim kizim varda acaba o siyah kirmizili sandalet kiza da olurmu taban olcusu kac acaba bazi ayakkabida 24giyiyo bazisinda 23giyiyorda.ayrica pembe li terlik varya 5tl olan onun numarasi kac??Hepsi yeni durumda ayaklarımız hızlı büyüdüğü için fazla kullanılmadı
Siyah degil cnm Kırmızı giri sandaletin rengi kalıbı büyük 24de rahat olur pembe oln 22 noBenim kizim varda acaba o siyah kirmizili sandalet kiza da olurmu taban olcusu kac acaba bazi ayakkabida 24giyiyo bazisinda 23giyiyorda.ayrica pembe li terlik varya 5tl olan onun numarasi kac??
CNm son 30 olur da bide sandalet için bir arkadstn hbr bklym aksam hbr verck olmasa ozmn anlasalmben bu üçünü almak istesem ne kadar olur. ikili resimdeki mavi olan,pembe dahil değil
akşam tekrar haberlaşelim o zaman dönCNm son 30 olur da bide sandalet için bir arkadstn hbr bklym aksam hbr verck olmasa ozmn anlasalm
akşam haber bekliyorum ozaman sizdenCNm son 30 olur da bide sandalet için bir arkadstn hbr bklym aksam hbr verck olmasa ozmn anlasalm
Tmm cnmakşam tekrar haberlaşelim o zaman dön
akşam haber bekliyorum ozaman sizden