• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YENİDEN BORÇLARI SIFIRLAMA GÜNLÜĞÜM!

Sena merhaba ben de senle birlikte borçları cok bitirdim bu ay 1600 kk borcum var gelecek ay 2000 sonra yanlış hatırlamıyorsam 150 kalıyor

Takipteyim
Borçlarımız hemen hemen yakın çok sevindim birlikte bitirmemize inşallah aynı ayda kapatırız

Insallah borçlarını hedefleriyim sürede bitirirsin kolay gelsin

Günaydın canlar bugün şanslı mı desem uğurlu mu desem bilemedim ama para buldum. Etrafta herkese sordum kimsenin değilmiş. Kimseye kabul ettiremedim. Çocuk sevindiricem ama olduğum ortamda çocukta yok sokakta dilencilik yapan çocuklara vermek istemiyorum. Ne yapayım sizce 🤔

Eklentiler

• IMG_20190807_085902.jpg
    IMG_20190807_085902.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 103
Günaydın canlar bugün şanslı mı desem uğurlu mu desem bilemedim ama para buldum. Etrafta herkese sordum kimsenin değilmiş. Kimseye kabul ettiremedim. Çocuk sevindiricem ama olduğum ortamda çocukta yok sokakta dilencilik yapan çocuklara vermek istemiyorum. Ne yapayım sizce 🤔
Hayır kurumlarına internetten havale yapabilirsin canım yada migrosta hayvanlar için dostluk maması var cok sanslısınız ve düsünceli :)

Hayır kurumlarına internetten havale yapabilirsin canım yada migrosta hayvanlar için dostluk maması var cok sanslısınız ve düsünceli :)
Kendi ellerimle gözüm görerek yapmak daha samimi ve daha mantıklı geliyor. Hayr kurumlarına sözüm yok ama içime sinmesi ve gerçekten Hayr işlerinde kullanıldığında kalbimin emin olması lazım Allah korusun içime bi şüphe girerse yaptığım iyiliğin de bi anlamı kalmaz. Ama dediğin gibi bu parayı Allahın dilsiz kulları için mama alıcam. İnsan derdini anlatırdı onların sesi duyulmaz. Rabbim düşürenden de razı olsun inşallah o hayvanlar o insana şefaatçi olsun. İşten çıkınca ilk işim bu olacak. Güzel yönlendirmen için kocamannnnn❤️❤️❤️❤️

Kendi ellerimle gözüm görerek yapmak daha samimi ve daha mantıklı geliyor. Hayr kurumlarına sözüm yok ama içime sinmesi ve gerçekten Hayr işlerinde kullanıldığında kalbimin emin olması lazım Allah korusun içime bi şüphe girerse yaptığım iyiliğin de bi anlamı kalmaz. Ama dediğin gibi bu parayı Allahın dilsiz kulları için mama alıcam. İnsan derdini anlatırdı onların sesi duyulmaz. Rabbim düşürenden de razı olsun inşallah o hayvanlar o insana şefaatçi olsun. İşten çıkınca ilk işim bu olacak. Güzel yönlendirmen için kocamannnnn❤️❤️❤️❤️
Rica ederim canım suda koyarsın malum sıcaklarda bulamıyorlar allah kabul etsin şimdiden :)

sena9797 sena9797 nerelerdesin nasil gidiyor

Kredi borcunu bitirdim sonunda :rapci:

Geriye kredi karti borcu kaldi. Her ay 100 lira ödüyoruz cok zorlamiyor ama yilbasina kadar bitmezse aralikta toplu odeme yapip tamameb kurtulmayi dusunuyorum. Yeni yila borcsuz girmek istiyorum :halay:

sena9797 sena9797 nerelerdesin nasil gidiyor

Kredi borcunu bitirdim sonunda :rapci:

Geriye kredi karti borcu kaldi. Her ay 100 lira ödüyoruz cok zorlamiyor ama yilbasina kadar bitmezse aralikta toplu odeme yapip tamameb kurtulmayi dusunuyorum. Yeni yila borcsuz girmek istiyorum :halay:
Hayırlı olsun canım çok sevindim benim borcta 2500 civarı kaldı bu ay 1000tl ödeyeceğim kendimden

selam kızlar,
bizde 9 ay önce düğün yaptık, ev eşyalarımızı vs aldık
kk şişti tabi
bu ay itibariyle kkna 10 bin borcumuz var ve benim 8 bin kyk borcum var
inşallah şubat 2020 gibi bitirmeyi düşünüyoruz
altınlara hiç dokunmadan, ailelerden bir kuruş bile destek almadan bunların altından kalkacaz inşallah çok şükür son 5 ay
sonrasında işi bırakacam sanırım

selam kızlar,
kk şişti tabi
altınlara hiç dokunmadan, ailelerden bir kuruş bile destek almadan bunların altından kalkacaz inşallah çok şükür son 5 ay
Canım kendi basınıza basarmanız muhteşem olur eğer yapabilirseniz. Bence birkaç ay keseyi baya sıksanız borçlarınız biter

selam kızlar,
kk şişti tabi
Canım düğününüz hayrlı uğurlu olsun mutlu ve sağlıklı yuvanız olsun inşallah🙏 sen yine de evde kendine küçük bi kumbara yap derim. Açılmayan kumbaralardan dolunca açarsın. 3lira 5lira inan ki çok işine yarayacak.

Back