Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası yeniden bakıcı arıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi yumy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

yumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.944
6
158
Ankara
bakıcımızı değiştirmeye karar verdim ankara balgat semtinde sabah 7 30 akşam 6 30 saatlerinde 17 aylık kızıma evimde bakabilecek deneyimli referansları kuvvetli dürüst tercihan evli ve çocuk sorunu olmayan bakıcı arıyorum ilgilenenlerin özelden kendilerini tanıtan bilgileri bırakmalarını rica ediyorum

keçiören balgataçok uzak biz saat ten dolayı semtimize yakın bir yerde oturan arıyoruz teşekkür ederim

merhaba cebecide oturuyorum ilanınız hala geçerli ise görüşmak isterim. 11 yıllık tecrübem vari iyi de referans verebilirim. Şu anda bakmakta oldugum çocuk kreşe başlayacagı için iş arıyorum. Şimdiden teşekkürler..

gaziosmanpaşada ikamet ediyorum evliyim 14 yaşında oğlum var problemi yok görüşmek isterseniz vereliniortak

merhaba özelden mesaj atamıyorum malesef, numaramı burdan versem xxxxxxxxx inşallah bir sorun olmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
gaziosmanpaşada ikamet ediyorum evliyim 14 yaşında oğlum var problemi yok görüşmek isterseniz vereliniortak

gop dan balgata 2 araba yetişebilirmisiniz ki kışın filan geç kalma problemi olabilir diyue düşünüyorum ama

bir görüşmek lazım gülsen hanım arıyım sizi

özelden mesaj atamıyorum malesef siz özelden numaranızı gönderseniz ben sizi arasam, görüşmek isterim çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…