• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden AşK :))

elcin81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
31
0
86
37
Kayseri
CCCKızlar merhabaa,çok uzun zamandır yazı yazmadım ama hep takip ettim sizleri ama sanırım biraz ihtiyacım var sizlere.

öncelikle çok neşeliyim bugunlerde içim içime sığmıyor aşık oluyorum tekrardan tam 6 sene kimselerle bişe yaşayamadım esşi aşkın ızdırabı diyelim kısaca fisfisfis neyse ama şimdi benimle 1 senedir ilgilenen ama benim istemediğim çocuga karşı bişeyler hissetmeye başladım çok mutluyum onunla konşurken.en yakın arkadaşımın erkek arkadaşının iş yernde çalışıyrlar ve o sayede tanıştık ayrı şehirlerdeyiz.onu gördügümde aramızda bu tarz şeyler olmadığından hiç başka gözle süzememiştim onu gamyoncuiremsu 1 senedir geleyim görüşelim dedi ama b şekilde oyaladım.ama artık kaçınılmaz oldu .

benim sizden yardım isteyeceğim iki konu var 1.si ben o buluşmadan çok korkuyorum yani yüzyüze ilk defa gelicez bu şekilde ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.ya umduğu gibi biri bulmazsa yada ben onu bulmazsam sonrasında yaşanılacaklardan söyleneceklerden korkuyorum.
2.ve en önemli ise içinizde çerkes olan vardır ben çerkesim o laz bizde dışa kız verilir ama çok nadir kendimizi üstün gördüğümüzden deil adetlerimiz çok farklıdır gelen veya giden zorluk çekmesin diye birde soyumuzun devamı için.yaşadığım şehirin 3/2 ye yakını çerkes ve ne yapacağımı bilmiyorum o bizim adetlerimize uyum sağlayabilcekmi bilmyorum bizde annanin babanın yanında bile eşine isimle hitap etmek ayıp sayılır ki aşkım canım cicim ciddi olay olur çekiniyorum bu konuda ne yapsam bilemyorum bunları yaşayanlar varsa bana yardımcı olabilirmi? içimden ara eveeeeeeettttt de gözlerini herşeye kapat ve onu yaşa demek geliyor ama sonunda pişman olmaktan korkuyorum ilerde beni üzerse bunları yapmaktan pişman olmaktan korkuyorumkafamçokkarıştı

CCCKızlar merhabaa,çok uzun zamandır yazı yazmadım ama hep takip ettim sizleri ama sanırım biraz ihtiyacım var sizlere.

öncelikle çok neşeliyim bugunlerde içim içime sığmıyor aşık oluyorum tekrardan tam 6 sene kimselerle bişe yaşayamadım esşi aşkın ızdırabı diyelim kısaca fisfisfis neyse ama şimdi benimle 1 senedir ilgilenen ama benim istemediğim çocuga karşı bişeyler hissetmeye başladım çok mutluyum onunla konşurken.en yakın arkadaşımın erkek arkadaşının iş yernde çalışıyrlar ve o sayede tanıştık ayrı şehirlerdeyiz.onu gördügümde aramızda bu tarz şeyler olmadığından hiç başka gözle süzememiştim onu gamyoncuiremsu 1 senedir geleyim görüşelim dedi ama b şekilde oyaladım.ama artık kaçınılmaz oldu .

benim sizden yardım isteyeceğim iki konu var 1.si ben o buluşmadan çok korkuyorum yani yüzyüze ilk defa gelicez bu şekilde ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.ya umduğu gibi biri bulmazsa yada ben onu bulmazsam sonrasında yaşanılacaklardan söyleneceklerden korkuyorum.
2.ve en önemli ise içinizde çerkes olan vardır ben çerkesim o laz bizde dışa kız verilir ama çok nadir kendimizi üstün gördüğümüzden deil adetlerimiz çok farklıdır gelen veya giden zorluk çekmesin diye birde soyumuzun devamı için.yaşadığım şehirin 3/2 ye yakını çerkes ve ne yapacağımı bilmiyorum o bizim adetlerimize uyum sağlayabilcekmi bilmyorum bizde annanin babanın yanında bile eşine isimle hitap etmek ayıp sayılır ki aşkım canım cicim ciddi olay olur çekiniyorum bu konuda ne yapsam bilemyorum bunları yaşayanlar varsa bana yardımcı olabilirmi? içimden ara eveeeeeeettttt de gözlerini herşeye kapat ve onu yaşa demek geliyor ama sonunda pişman olmaktan korkuyorum ilerde beni üzerse bunları yapmaktan pişman olmaktan korkuyorumkafamçokkarıştı

görüşmeden bilemezsiniz. karşı karşıya gelince olaylar kendiliğinden gelişir zaten. umduğunu bulamayan bir taraf varsa bunu açıkça söylemeli siz veya o:umursamaz:

karşı karşıya geldiğinizde 2. sorunuza da değinirsiniz. üstü kapalı bahsedersiniz. ölçüp biçer devam eder ya da bırakırsınız. CADIARZU

kaldı ki sizin de onun ailesine uyum sağlayıp sağlayamayacağınız diğer bir meselebilmiyorumkismile

ikinizde olgun insanlarsınız diye tahmin ediyorum. sadece sevginin yetmediğini ailelerinde önemli faktör olduğunu iki taraf da aklından çıkarmayacaktır. aranızda güzel bir sohbet geçer iki taraf da düşünür taşınır . bu kadar. gözünüzde büyütmeyinsempatiksalakcinni

hayırlısı olsun

tabiiki benimkide daha belli değil ama sordum çok adetleri yok bizimkiler baya katıı.sanırım bende birazda bunca yıldır kimse olmayınca onun verdiği bi heyecanda var ne düşüneneceğimi bilmiyorum.çok teşekkür ederim yorumların için

sizinle uzun bir süredir ilgilendiğine göre sizi istiyor ve seviyor demektir bence konuşursan anlayışla karşılayacaktır SEVEN NE YAPMAZ dimi ailenin yanındada aşkım bitanem vs demeyiversin nolcak her zaman onlarlamı olucaksınızki alışır bunlar sorun olcak şeyler değil bence ne sorunlar var yani size gelincede kendinize bu şansı verin uzun zamandır aşka ara vermişsiniz vee anlattığınıza göre sizi üzmüşler belki bu kişiyle mutluluğu yakalıcaksınız bu nedenle adım atın derim

şimdiden hayırlı olsunn opuyorumnanaktan

canım kasma kendini : )

belki o da kalabalıkta vıcık vıcık davranmaktan hoşlanmıyordur.

sonuç ne olursa olsun senin için en iyisi olacaktır eminim. sende böyle düşün :smiley-cool:

çok teşekkür ederim kızlar içimi bi rahatlattınız valla aşkı nasıl özelmişim anlatamam.:)))

Bence de ilk önce yüz yüze gelin de sonrası zaten gelir bi şekilde..
Hem anlattıklarına göre seni seviyor da, 1 senedir aynı ilgisi devam ettiğine göre..
Siz birbirinizi sevdikten sonra adetler de hallolur karşılıklı anlayışla.
Mutluluklar diliyorumm..a.s.

evet kızlar bi görüşsek oturcak herşey yerine bayramdan sonra grüşecez inşallah hayırlısı olur öpüyorum hepinizi

Back