A aysem_t Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 24 Nisan 2012 94 11 19 Kasım 2014 Konu Sahibi aysem_t #1 merhabalar ben gebze de oturuyorum ve kımseyı tanımıyorum . arkdaslar varsa sevınırım arkdasş oluruz.. Son düzenleme: 26 Ocak 2016
merhabalar ben gebze de oturuyorum ve kımseyı tanımıyorum . arkdaslar varsa sevınırım arkdasş oluruz..
A ayselege Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2010 37 2 16 Aralık 2014 Konu Sahibi aysem_t #2 aysem_t .!.: merhabalar ben yenibosnada oturuyorum ve kımseyı tanımıyorum ..yenıbossnadan arkdaslar varsa sevınırım arkdasş oluruz.. Genişletmek için tıkla... merhaba,yeni mi taşındınız.yenibosnada oturdum daha önce.
aysem_t .!.: merhabalar ben yenibosnada oturuyorum ve kımseyı tanımıyorum ..yenıbossnadan arkdaslar varsa sevınırım arkdasş oluruz.. Genişletmek için tıkla... merhaba,yeni mi taşındınız.yenibosnada oturdum daha önce.
A aysem_t Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 24 Nisan 2012 94 11 16 Aralık 2014 Konu Sahibi aysem_t #3 ayselege .!.: merhaba,yeni mi taşındınız.yenibosnada oturdum daha önce. Genişletmek için tıkla... merhaba..yok yeni taşınmadım 3.5 sene oluyor buraya geleli.su an nerde oturuyorsunuz.
ayselege .!.: merhaba,yeni mi taşındınız.yenibosnada oturdum daha önce. Genişletmek için tıkla... merhaba..yok yeni taşınmadım 3.5 sene oluyor buraya geleli.su an nerde oturuyorsunuz.
A ayselege Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2010 37 2 16 Aralık 2014 Konu Sahibi aysem_t #4 kimseyi tanımıyorum deyince...yeni taşındınz diye düşündüm.ben de beylikdüzündeyim yeni taşındım.o yüzden kimseyi tanımıyorum.
kimseyi tanımıyorum deyince...yeni taşındınz diye düşündüm.ben de beylikdüzündeyim yeni taşındım.o yüzden kimseyi tanımıyorum.
A aysem_t Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 24 Nisan 2012 94 11 16 Aralık 2014 Konu Sahibi aysem_t #5 ayselege .!.: kimseyi tanımıyorum deyince...yeni taşındınz diye düşündüm.ben de beylikdüzündeyim yeni taşındım.o yüzden kimseyi tanımıyorum. Genişletmek için tıkla...
ayselege .!.: kimseyi tanımıyorum deyince...yeni taşındınz diye düşündüm.ben de beylikdüzündeyim yeni taşındım.o yüzden kimseyi tanımıyorum. Genişletmek için tıkla...
A aysem_t Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 24 Nisan 2012 94 11 16 Aralık 2014 Konu Sahibi aysem_t #6 burda komsuluk zaten yapılmıyor kımseyle. alışdım artık oglum var 22 aylık o yetıyor bana
A ayselege Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2010 37 2 16 Aralık 2014 Konu Sahibi aysem_t #7 komşusuz olmuyor doğrusu.benimde evde 16 aylık oğlum var.komşu şans işi biraz da
A aysem_t Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 24 Nisan 2012 94 11 16 Aralık 2014 Konu Sahibi aysem_t #8 ayselege .!.: komşusuz olmuyor doğrusu.benimde evde 16 aylık oğlum var.komşu şans işi biraz da Genişletmek için tıkla... dogru dıyorsun şans işi aslında.benım oturdum apartmanda slm bıle vermıyolar
ayselege .!.: komşusuz olmuyor doğrusu.benimde evde 16 aylık oğlum var.komşu şans işi biraz da Genişletmek için tıkla... dogru dıyorsun şans işi aslında.benım oturdum apartmanda slm bıle vermıyolar
A ayselege Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2010 37 2 16 Aralık 2014 Konu Sahibi aysem_t #9 nerde oturuyorsun yenibosnada bilyorum orayı.beş altı sene önce oturmuştum orda çok kalabalık. aysem_t .!.: dogru dıyorsun şans işi aslında.benım oturdum apartmanda slm bıle vermıyolar Genişletmek için tıkla...
nerde oturuyorsun yenibosnada bilyorum orayı.beş altı sene önce oturmuştum orda çok kalabalık. aysem_t .!.: dogru dıyorsun şans işi aslında.benım oturdum apartmanda slm bıle vermıyolar Genişletmek için tıkla...
A aysem_t Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 24 Nisan 2012 94 11 16 Aralık 2014 Konu Sahibi aysem_t #10 ayselege .!.: nerde oturuyorsun yenibosnada bilyorum orayı.beş altı sene önce oturmuştum orda çok kalabalık. Genişletmek için tıkla... ben radara cok yakınım.sen nerde oturmusdun yenibosnada..
ayselege .!.: nerde oturuyorsun yenibosnada bilyorum orayı.beş altı sene önce oturmuştum orda çok kalabalık. Genişletmek için tıkla... ben radara cok yakınım.sen nerde oturmusdun yenibosnada..
A ayselege Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2010 37 2 16 Aralık 2014 Konu Sahibi aysem_t #11 aysem_t .!.: ben radara cok yakınım.sen nerde oturmusdun yenibosnada.. Genişletmek için tıkla... ben merkezde oturdum koçtaşa çok yakın radarı bilmiyorum.
aysem_t .!.: ben radara cok yakınım.sen nerde oturmusdun yenibosnada.. Genişletmek için tıkla... ben merkezde oturdum koçtaşa çok yakın radarı bilmiyorum.