- 22 Ekim 2024
- 3
- 1
- 26
-
- Konu Sahibi yorulmusbeybi
Yoldan geçen herhangi birine sorsanız ya da gişedeki güvenliğe sizi yönlendirir.Merhaba kızlar komik bir soru olacak belki ama ben İstanbul'a yeni geldim yenibosnada oturan varsa eğer yardımcı olabilir mi? Terazidereye gideceğim ve metroyla gitmem lazımmış hangi taraftan bineceğim bilmiyorum sol mu sağ mi oluyor
Bunun icin uye olup konu acmak miMerhaba kızlar komik bir soru olacak belki ama ben İstanbul'a yeni geldim yenibosnada oturan varsa eğer yardımcı olabilir mi? Terazidereye gideceğim ve metroyla gitmem lazımmış hangi taraftan bineceğim bilmiyorum sol mu sağ mi oluyor
Malesef çok girişken bir yapıya sahip değilim ve İstanbul'a yeni geldim.Bunun icin uye olup konu acmak mi
Bunu google’a da sorabilirsiniz, guvenlikler de cevap verir ve hatta yoldan gecenler de
Utanıyorum çok girişken biri değilim ben ya yeni geldim İstanbul'a yabancıyım buralaraOrada ki güvenlikler niye var kızeskiden orada oturuyordum ama tam anımsayamadım zaten tabelalar var
Girisken olmak degil bu. 25 yasindaymissiniz, guvenlige soru sorabilecek sosyal becerilere coktan sahip olmaliydinizMalesef çok girişken bir yapıya sahip değilim ve İstanbul'a yeni geldim.
Malesef çok girişken bir yapıya sahip değilim ve İstanbul'a yeni geldim.
Eğitim durumunuz nedir?Merhaba kızlar komik bir soru olacak belki ama ben İstanbul'a yeni geldim yenibosnada oturan varsa eğer yardımcı olabilir mi? Terazidereye gideceğim ve metroyla gitmem lazımmış hangi taraftan bineceğim bilmiyorum sol mu sağ mi oluyor