kalabalık bir hastane...filiz bilgin diye hoş bir bayan dr. muayene oluyorum amma velakin,fazlaca konuşmuyor kilo vs hiç sormadı ilk gittiğimde bebeğin ne kadarlık olduğunu bie söylemedi.çok az konuşuyor sanki bıkkın gibi.bıkmış hastalardan sanırım
kızlar sezeryan doğum fiyatları ne kadar safa hastanesinde randevulumu çalışıyolar hastane temizmi küvezleri varmı?
hangi dr.lar var safa hastanesinde.yenibosna daki hastaneye gidicem yarın muayene.sskya 15 tl sezeryan 290 tl imiş telde sordumda.
merhaba cnm ben seçil öztürk'e gidiyorum muayene sgk 15tl sezeryanda dediğin gibi 290lira diye biliyorum kızımı bu hastanede doğurdum şimdi yine hamileyim ve yine seçil hanıma gidiyorum merak ettiğin şeyler varsa cevaplayabilirim.
ya bu filiz bilgin uzun boylu küt saçlı ciddi birimi.. ben o doktoru arıyorum ne zamandır. gittiğim hasteneden ayrılmıştı bi türlü bulamadım inşallah odur...
merhaba cnm ben seçil öztürk'e gidiyorum muayene sgk 15tl sezeryanda dediğin gibi 290lira diye biliyorum kızımı bu hastanede doğurdum şimdi yine hamileyim ve yine seçil hanıma gidiyorum merak ettiğin şeyler varsa cevaplayabilirim.
evet var,merak ettiğim konular.Dr dışında hastaneden memnun kaldınız mı?Doğumunuz sezaryen mi normal mi oldu?Diğer Dr hakkında bilginiz var mı?
cnm ben 2009 mart ayında spinal sezeryanla safa hastanesinde doğum yaptım doğum sonrası ebelerin ve hemşirelerin ilgilerinden gayet memnun kaldım.odaları da temiz ferah tek kişilikti. drum o zamanda seçil öztürk tü..