Sevda28 arkadaşım ne yaptın geçen yıl bu zamanlar sende nisadaki epidural normal ile ilgili araştırma yapıyormuşsun şu an senin yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum epidural normal konusunda bu hastane nasıl?Anestesi uzmanları nasıl gerçekten ihtiyaç olması halinde doğumun akışına göremi bu işlemi uyguluyorlar merak ediyorum .Sen araştırmandan sonra nerede doğum yaptın ve nasıl?
Bu forumları takip eden diğer arkadaşlarda lütfen bu soruların cevabını biliyorsanız yada bu hastanede doğum yapmış yada bilginiz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz...
Teşekkür ederim... Doktor beğenisi ve doğum sancısının kişiden kişiye değiştiğini biliyorum ama tabi yeni doğum yapacaklar bilinmeyen ve daha önce yaşamadıkları bir duygu olduğu için ben dahil yinede soruyoruz işte.. Aslında o kadar farklı ki herkez için:)) Derya hanımı ilk kez duyuyorum nisada öyle bir doktor olduğundan haberim bile yoktu açıkçası .. Benim asıl merak ettiğim nisadaki anestezistler.. Epiduralle kısmı oda herkeste ayrı etki eden bir olgu.. Kiminin ağrısını şıp diye kesiyor kimine tesir etmiyor.. Asıl konu anesteziyi yapan kişiler nisada ne kadar uzman karar vermemde çok etkili olacakta bu kısım o yüzden araştırıyorum..
Mrb cnm... konu takipte kalmamis ama yazmk istedim belki gorursun umuduyla.. dogum yaptin mi ne sekilde oldu yardimci olur musun bize, nisada istiyorum bende memnun kaldin mi
Canım sanırım kimse bize dönüş yapamıycak ,sen görüştünmü epiduralle ilgili nisada ...Benim doktorum Mürvet Hanım...Anestezi Uzmanıda Mehmet Fatih Beymiş...Ayda 4-5 adet epiduralde yaptırdığımız oluyor demişti Mürvet Hanım...Ben öncelikle normal olmasını ihtiyaç olması halinde epidurali uygulamalarını istiyorum ama bu kadar ilgili davranıp davranmayacakları konusunda kararsızım..Allah yardımcımız olsun inşallah... Mehmet Fatih Zoroğlu diyede konu başlığı açtım ama kimse dönüş yapmamışBiz ilk mi olacağız yoksa bu hastanede
Merhaba nisa hastanesinde asiye hanimada dogum yapan var mi
Bende asiye hanima gitmeyi dusunuyorum da dogumdan da cok korkuyorum
Ya oyle tabikide ne bilim iste korkuyorum 3 ayim kaldi ins.normal olurda bi sekil dogurucam iste ama cok korkuyorum senin var mi bebegin
Allah bagislasin canim benimde oglum olucak ins.bende normal istiyorum ama korkuyorum iste o suni sancidan alttan dikisten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?