Yenibosna nisa hastanesinde epidural normal doğum yapan yok mu kızlar yaa:(

sevda28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
181
5
46
Çanakkale
Su sitede aradığım herseyi şak diye buldum şimdiye kadar ama bir tane bile nisa has. Epidural normal doğum yapan yorumuna rastlamadım :)))lütfen orada epiduralle normal doğum yapan varsa tecrubesini anlatsın ..benim doktorum mürvet hanım ...hiç olmadı onda doğum yapandamı yok? epidurale nasıl bakıyor.. Ben henüz 5.5 aylık olduğum için sormadım o aşamaları..lütfen bu konudaki tecrubelerinizi esirgemeyin ...teşekkürler şimdiden

Canım ben derya kanza da epiduralsiz normal doğum yaptım.çok kolay oldu çok memnunum.murvet hanım bilmem ama derya hanım çoook iyi bir doktor bence.benim dogumhaneye girmem, kızımın doğması ve dikislerden sonra odaya çıkmam 15 dakika sürdü.gerçi benim ağrı esigim çoook yüksekmis.nst de tavan yapan sancıları hissetmiyordum bile ama yine de yazayım dedim bir fikir olsun.

Teşekkür ederim... Doktor beğenisi ve doğum sancısının kişiden kişiye değiştiğini biliyorum ama tabi yeni doğum yapacaklar bilinmeyen ve daha önce yaşamadıkları bir duygu olduğu için ben dahil yinede soruyoruz işte.. Aslında o kadar farklı ki herkez için:)) Derya hanımı ilk kez duyuyorum nisada öyle bir doktor olduğundan haberim bile yoktu açıkçası .. Benim asıl merak ettiğim nisadaki anestezistler.. Epiduralle kısmı oda herkeste ayrı etki eden bir olgu.. Kiminin ağrısını şıp diye kesiyor kimine tesir etmiyor.. Asıl konu anesteziyi yapan kişiler nisada ne kadar uzman karar vermemde çok etkili olacakta bu kısım o yüzden araştırıyorum..

merhaba canım.benim kuzenim epidural normal doğum yaptı nisa da.Çok çok memnun kaldı.Sancılar haricinde doğumu hissetmediğini söyledi ki acı eşiği çok düşük bi insandır.Sadece anestezi yapacak kişinin uzmanlığına çok dikkat et.Ona anestezi yapanda Nisa daki bir doktordu. Mürvet hanımında iyi bir doktor olduğu söyleniyor.

Sevda28 arkadaşım ne yaptın geçen yıl bu zamanlar sende nisadaki epidural normal ile ilgili araştırma yapıyormuşsun şu an senin yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum epidural normal konusunda bu hastane nasıl?Anestesi uzmanları nasıl gerçekten ihtiyaç olması halinde doğumun akışına göremi bu işlemi uyguluyorlar merak ediyorum .Sen araştırmandan sonra nerede doğum yaptın ve nasıl?

Bu forumları takip eden diğer arkadaşlarda lütfen bu soruların cevabını biliyorsanız yada bu hastanede doğum yapmış yada bilginiz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz...

Ya ben normalde ozel okmeydanina gidiyorum fakat karsilastigim butun hamileler sezeryana alindi ve ben allahin izniyle normal istiyorum... ilk olacagi icin korkuyorum tanidiklarim epidural normal dogumu onerdi. Nisa hastanesini dusunuyorum ama hic yorum gormedim... bizzat dogumu yasayan varsa yazsin lutfen.. epiduralde agri cok hissediliyomu ne sekilde yapiliyo, hangi asamada anestezi yapiliyo bilgi verir misiniz:26: son iki ayim:26:

Mrb cnm... konu takipte kalmamis ama yazmk istedim belki gorursun umuduyla.. dogum yaptin mi ne sekilde oldu yardimci olur musun bize, nisada istiyorum bende memnun kaldin mi

Mrb cnm... konu takipte kalmamis ama yazmk istedim belki gorursun umuduyla.. dogum yaptin mi ne sekilde oldu yardimci olur musun bize, nisada istiyorum bende memnun kaldin mi

Canım sanırım kimse bize dönüş yapamıycak ,sen görüştünmü epiduralle ilgili nisada ...Benim doktorum Mürvet Hanım...Anestezi Uzmanıda Mehmet Fatih Beymiş...Ayda 4-5 adet epiduralde yaptırdığımız oluyor demişti Mürvet Hanım...Ben öncelikle normal olmasını ihtiyaç olması halinde epidurali uygulamalarını istiyorum ama bu kadar ilgili davranıp davranmayacakları konusunda kararsızım..Allah yardımcımız olsun inşallah... Mehmet Fatih Zoroğlu diyede konu başlığı açtım ama kimse dönüş yapmamışBiz ilk mi olacağız yoksa bu hastanede

Canimgec gordum msji kusura bakma ...... arastrdim biraz ama bulamadim... murvet hnm diyoherkes ama kararsizim...bende normal olursa egrr aksilik olmazsa epidural istiyorum:26: ama napicam bilmem.. en azindan bizzat yasayan varsa yazsaydi iyi olurdu fikir olurdu biraz... o kadar epidural yapiliyo madem bu hastanede nasi bilgi yok nette kafami cok karistiriyo.....

Bende asiye hanima gitmeyi dusunuyorum da dogumdan da cok korkuyorum

Kaç aylık hamilesin canım? Korkulacak bir şey yok ki. Doktor ve hemşire seni yönlendiriyor zaten. Doğum bittikten sonra sen de yeniden doğmuş gibi oluyorsun.

Ya oyle tabikide ne bilim iste korkuyorum 3 ayim kaldi ins.normal olurda bi sekil dogurucam iste ama cok korkuyorum senin var mi bebegin

Ya oyle tabikide ne bilim iste korkuyorum 3 ayim kaldi ins.normal olurda bi sekil dogurucam iste ama cok korkuyorum senin var mi bebegin

2 buçuk yaşında oğlum var. Normal doğum bir kadının başına gelebilecek en güzel şey. Hayırlısıyla sen de normal doğum yaparsın inşallah

Allah bagislasin canim benimde oglum olucak ins.bende normal istiyorum ama korkuyorum iste o suni sancidan alttan dikisten

Allah bagislasin canim benimde oglum olucak ins.bende normal istiyorum ama korkuyorum iste o suni sancidan alttan dikisten

Amin canım cümlemizinkini. Sen de hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Sonra da dersin ki hiç korkulacak bir şey yokmuş :)

ayı 18ınde nısa hastanesınde asıye hanmda normal dogum yaptım. herkes cok ovuyodu ancak ebe cok suratsızdı. nobet degısımınden snra gelen ebe tatlıydı ama. gece 11bucuktan sabah 9 a kadar sancı cektım sabah 5 de asıye hanım hastaneye gelmıs hıc yanıma gelmedı. dogumdan 7 saat snra kontrole geldı bır tek. bu durum hosuma gıtmedı. epıdural ıstedım herseyı ayarladık ımza attık anestezıyı yapacak kadın benden once spınal yapmıs bı sıkıntı olmus bana epıdural wermedıler asırı sancım olmasına ragmen:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…