Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de orda doğum yaptım. muayene odaları doktorları çok iyi ama doğumhane bi acayip. ufacık yer. doğumdan sonraki odam manzaralıydı ama yatağım kırıktı. bi de açmışlardı klimayı bebeğim hasta oldu. doğum esnasında bebeğin eşi doktorun elinden kaçtı sanırım. kürtaj olmak zorunda kaldım. bi daha gitmem oraya. odalarda herşey eski püskü. halbuki doğuma gidene kadar herşey güzel görünüyor. beğenmedim orayı. muayene için asiye hanımı tavsiye ederim çok tatlı bir kadın. siz sormadan herşeyi anlatıyor. keşke doğumuma da o girseydi ama olmadı işte.
slm bende derya hanımın hastasıyım çok memnunum kendisinden ...derya hanıma gitmeden önce başka doktorlarada muayene oldum fakat derya hanımda kaldım ilk baştan beri kendisi takip ediyor .geçen gece sancılandım derya hanımla konuşarak hastaneye gitttim tesadüfen kendiside nöbetçiymiş hemşirelerde derya hanımda çok ilgilendi doğumuma bişey kalmadı doktorumuda hastaneyide değiştirmeyi düşünmüyorum ...eğer derya hanıma gitmek isterseniz kesinlikle tavsiye ederim....
canım senin ne kadar kaldı doğumuna normalmi dedi derya hanım bana normal dedi 38 hafta 1 günlük oldu bizimki
şimdilik normal salı günü kontrolüm var çatı muayenesi yapıcak üstten çatın geniş bide alttan bakalım dedi baştan beri normal doğum die konuştuk şimdilikte öle gidiyor size ne dedi acaba sizinkide normalmi??37+2 günlük hamileyim....
banada biraz dar gibi görünüyo ama normal doğum yapabilirsin ben sana güveniyorum dedi sizin kilosu nasıl bebişin ben çatı muaynesi olduğumda 3 kilo sayılır şuanm dedi
doğumuna kim girdi peki.bu arada derya hanımda doğum yapan var mıı acaba burda
şuan kilosunu tam bilmiyorum canım yarın kontrolüm var çatı muayenesi yapıcak kilosunuda yarın yazarım eve gelince ...vallaha ben geçen salı kontrole gittim artık bekliyoruz canı nezaman gelmek isterse dedi normal beklediğimiz için ama ben biran önce gelsin istiyorum sürekli evdeyim ha geldi ha gelicek die nasıl gelicek merak konusu benim için sen en son nezaman gittin kontrole neler dediii sana???
nasıl geçti kontrol aynı doktor olunca insan merak ediyo :) bu arada hangimiz önce doğurursa konuşalım inş.