Yenibosna nisa hastanesi

eliftim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
119
34
118
İstanbul
evet hanımlar nisada doğum yapan yapacak olanlar fikirleri paylaşalım ben 35 hafta 2 günlük hamileyim başından beri derya hanıma gidiyorum şimdilik memnunum hastanede doğum yapanlardan memnun olup olmadıklarını paylaşmalarını istiyorum.

bende nisaya, Asiye hanıma gidiyorum , doğum henüz olmadı ama olduğunda detayları yazarım..
ama bir topic daha var nisa hastanesine ait, istersen oraya bir bak arkadşaım.

bende nisa hastanesinden önerebileceginiz doktor var mı ögrenmek istiyoruuumm:26::26:

asiye ve alevi tavsiye ediyolar :26:

Merhaba cnm. Bende nisa hastanesine gidiyorum doktorumda derya hn kendisinden çok memnunum ama o hastanede doğum yapmayı planlamıyorum. Daha önce bir düşük yaşadım orda kürtaj oldum 1 gün kaldım gece yatmadım ama sabahtan akşama kadar kaldım. Devlet hastanesinden hiç farkı yok.ilgi alaka sıfır hemşirelerin garip tavırlarıda cabası. Kişiye göre memnuniyet kavramı değişir tabi ama ben orayı düşünmüyorum.

Ben de Nisa'ya gidiyorum, derya hanıma. ilgisinden memnunum. Orada doğum yapan arkadaşımdan da hiç şikayet duymadım. Özllikle Derya Hanım a onun tavsiyesiyle gittim. yaşayıp görücez

ben de orda doğum yaptım. muayene odaları doktorları çok iyi ama doğumhane bi acayip. ufacık yer. doğumdan sonraki odam manzaralıydı ama yatağım kırıktı. bi de açmışlardı klimayı bebeğim hasta oldu. doğum esnasında bebeğin eşi doktorun elinden kaçtı sanırım. kürtaj olmak zorunda kaldım. bi daha gitmem oraya. odalarda herşey eski püskü. halbuki doğuma gidene kadar herşey güzel görünüyor. beğenmedim orayı. muayene için asiye hanımı tavsiye ederim çok tatlı bir kadın. siz sormadan herşeyi anlatıyor. keşke doğumuma da o girseydi ama olmadı işte.

ben de orda doğum yaptım. muayene odaları doktorları çok iyi ama doğumhane bi acayip. ufacık yer. doğumdan sonraki odam manzaralıydı ama yatağım kırıktı. bi de açmışlardı klimayı bebeğim hasta oldu. doğum esnasında bebeğin eşi doktorun elinden kaçtı sanırım. kürtaj olmak zorunda kaldım. bi daha gitmem oraya. odalarda herşey eski püskü. halbuki doğuma gidene kadar herşey güzel görünüyor. beğenmedim orayı. muayene için asiye hanımı tavsiye ederim çok tatlı bir kadın. siz sormadan herşeyi anlatıyor. keşke doğumuma da o girseydi ama olmadı işte.

doğumuna kim girdi peki.bu arada derya hanımda doğum yapan var mıı acaba burda

slm bende derya hanımın hastasıyım çok memnunum kendisinden ...derya hanıma gitmeden önce başka doktorlarada muayene oldum fakat derya hanımda kaldım ilk baştan beri kendisi takip ediyor .geçen gece sancılandım derya hanımla konuşarak hastaneye gitttim tesadüfen kendiside nöbetçiymiş hemşirelerde derya hanımda çok ilgilendi doğumuma bişey kalmadı doktorumuda hastaneyide değiştirmeyi düşünmüyorum ...eğer derya hanıma gitmek isterseniz kesinlikle tavsiye ederim....

slm bende derya hanımın hastasıyım çok memnunum kendisinden ...derya hanıma gitmeden önce başka doktorlarada muayene oldum fakat derya hanımda kaldım ilk baştan beri kendisi takip ediyor .geçen gece sancılandım derya hanımla konuşarak hastaneye gitttim tesadüfen kendiside nöbetçiymiş hemşirelerde derya hanımda çok ilgilendi doğumuma bişey kalmadı doktorumuda hastaneyide değiştirmeyi düşünmüyorum ...eğer derya hanıma gitmek isterseniz kesinlikle tavsiye ederim....

canım senin ne kadar kaldı doğumuna normalmi dedi derya hanım bana normal dedi 38 hafta 1 günlük oldu bizimki

canım senin ne kadar kaldı doğumuna normalmi dedi derya hanım bana normal dedi 38 hafta 1 günlük oldu bizimki

şimdilik normal salı günü kontrolüm var çatı muayenesi yapıcak üstten çatın geniş bide alttan bakalım dedi baştan beri normal doğum die konuştuk şimdilikte öle gidiyor size ne dedi acaba sizinkide normalmi??37+2 günlük hamileyim....

şimdilik normal salı günü kontrolüm var çatı muayenesi yapıcak üstten çatın geniş bide alttan bakalım dedi baştan beri normal doğum die konuştuk şimdilikte öle gidiyor size ne dedi acaba sizinkide normalmi??37+2 günlük hamileyim....

banada biraz dar gibi görünüyo ama normal doğum yapabilirsin ben sana güveniyorum dedi sizin kilosu nasıl bebişin ben çatı muaynesi olduğumda 3 kilo sayılır şuanm dedi

Ben nisaya 1 yıl kadar gittim. doktorum Alev Oraldı ve çok şeker,hastasını da çok sakinleştiren bir doktor. her zaman tane tane konuşur. lakin 10 gün öncesinden randevu da alsan kapısında rahat 2 saat bekliyorsun. bu esnada ultrasonda yumurtalıklar iyi görünsün diye su da içmişsen patlama noktasına geliyorsun artık. işte bu noktada tuvaletleri rezalet. bir alaturka, bir alafranga tuvalet var, herkes orayı kullanıyor. taşmış gibi, pimpiss, tuvalet taşına kadar su içinde. 1 yıldır gitmiyorum şu an ne halde bilmiyorum ama her gittiğimde pisti. kadın doğum kliniğindeki tuvaletler böyle zıvanadan çıkmış olabilir, diğer klinikteki wcleri bilmiyorum ama kesinlikle hijyenik değildi benim gittiğim sıra buna %100 eminim.
geçen sene düşük yapınca, küretaj yapılan yeri de görme fırsatım oldu. o günden sonra bir daha hiç gitmedim. aneteziyi almadan önce son gördüğüm etraftaki dolaplardan sarkan kağıtlar peçeteler havlular. umarım doğumu da o depo gibi yerde yaptırmıyorlardır.
nisanın ciddi bir tadilata girip kendini yenilemesi lazım bence. hijyene de daha fazla özen göstermeliler. doktorlarının hepsi iyi olabilir ama hastanenin sağladığı koşullar da doktorları kadar iyi olmalı bence.

banada biraz dar gibi görünüyo ama normal doğum yapabilirsin ben sana güveniyorum dedi sizin kilosu nasıl bebişin ben çatı muaynesi olduğumda 3 kilo sayılır şuanm dedi

şuan kilosunu tam bilmiyorum canım yarın kontrolüm var çatı muayenesi yapıcak kilosunuda yarın yazarım eve gelince ...vallaha ben geçen salı kontrole gittim artık bekliyoruz canı nezaman gelmek isterse dedi normal beklediğimiz için ama ben biran önce gelsin istiyorum sürekli evdeyim ha geldi ha gelicek die nasıl gelicek merak konusu benim için sen en son nezaman gittin kontrole neler dediii sana???

ben bu cumartesi gittim normal doğum için bekliyoruz haftaya cumartesi arefe günü yine gidicez nstde sancı çıkmadı sadece kilo alımı yavaşladı deya hanımda böyle iyi almasın kilo rahat doğum olur dedi bayramda burdamısınız dedim ikinci ve üçüncü günü o nöbetçiymiş onun dışındada istanbuldaymış zaten biyere gitmiyor yani bu beni rahatlattı.

ben bu cumartesi gittim normal doğum için bekliyoruz haftaya cumartesi arefe günü yine gidicez nstde sancı çıkmadı sadece kilo alımı yavaşladı deya hanımda böyle iyi almasın kilo rahat doğum olur dedi bayramda burdamısınız dedim ikinci ve üçüncü günü o nöbetçiymiş onun dışındada istanbuldaymış zaten biyere gitmiyor yani bu beni rahatlattı.

doğumuna kim girdi peki.bu arada derya hanımda doğum yapan var mıı acaba burda

doğumuma fatma hanım girdi. sabırlı tatlı bir kadın. doğumda eşin yukarda kalması onun suçu mu değil mi bilmiyorum. asiye hanımı tavsiye ederim. sen daha bişey sormadan herşeyi anlatıyor. ikinci çocuğuma asiye hanıma gidicem kontrollere ama doğumu orda yapar mıyım bilmiyorum.

şuan kilosunu tam bilmiyorum canım yarın kontrolüm var çatı muayenesi yapıcak kilosunuda yarın yazarım eve gelince ...vallaha ben geçen salı kontrole gittim artık bekliyoruz canı nezaman gelmek isterse dedi normal beklediğimiz için ama ben biran önce gelsin istiyorum sürekli evdeyim ha geldi ha gelicek die nasıl gelicek merak konusu benim için sen en son nezaman gittin kontrole neler dediii sana???

nasıl geçti kontrol aynı doktor olunca insan merak ediyo :) bu arada hangimiz önce doğurursa konuşalım inş.

nasıl geçti kontrol aynı doktor olunca insan merak ediyo :) bu arada hangimiz önce doğurursa konuşalım inş.

kusura bakma canım nete giremedim kontrol iyi geçti herşey yolundaymış çatı kontrolü yaptı normal doğum bekliyoruz bayram süprizi yapıp gelmesse bayramdan sonra kontrole çağırdı tekrar ...

Back
X