- 12 Ocak 2013
- 19
- 3
- 86
merhaba arkadaşım. bende yenibosna ilke hastanesine gidiyorum. gülcan hn gitti yerine başka doktor geldi şimdi o da gitti gülcn hn tekrar gelecek diolar. şimdi bende safa hastanesine gitmek istiorum ama tedirginim. ultrasonu nasıl doğum nasıl ben sezeryan düşünüorum nolur bana yardımcı olun
mrb canım kusura bakma memleketteydim nete giremedim pek şimdi gördüm mesajını.doğuma nekadar kaldı? bende ilke hastanesine gidiyordum uğur hanıma başlarda çok iydi sonlara doğru ısrarla suyun azaldı diye sezeryan yapmak istedi ben istemedim son 2 hafta dr değiştirdim safaya gittim irina hanım herşey normal dedi ve normal yaptım ablam ve yengem sezeryan oldular biri 5 yıl diğeri 4 yıl oldu ama hala acısını çekiyorlar normal doğum gibisi yok ben 4. gün ayaktaydım allah o gücü veriyo zaten,adı üstünde normal doğum,sen neden sezeryan düşünüyosun sağlıkla alaka bi durummu?valla tavsiyem safa hastanesine git çalışanlarda çok ilgili ve ücret olarakta çok iyi şimdilik hoşçakal yine soruların olursa yanıtlarım seve seve allah hayırlı doğumlar nasip etsin.