Yeni yılınız

Pammikprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
1.304
866
43
28
Bu konunun kapanacağını biliyorum ama yine de paylascam arkadaşlar siz musluman değil misiniz ne bu yeni yıl kutlama merakı bilmiyor musunuz yeni yıl gevurlarin işi bilmiyonuz mu musluman bir insan gevura benzemeye çalışsa dinden çıkacağını napmaya çalışıyorsunuz hayır musluman değilim diyin anlayım ozamn kutlamayin arkadaşım kutlamayin mezarda yılanlarla akreplerle geçirmek istiyorsanız buyurun ozaman ya bir gevurun kurban bayramını kutladigini gordunuz mu siz niye kutluyorsunuz Allah Allah ya...

Ayyyyyyyyyyyyyy canlarım yaa valla yazık size Allah affetsin burda takılmak yerine biraz araştırma lütfen sizden akilliyim çok sukur

Allah iyiliğini versin, gevur değil o gavur.

Dibine kadar kutluyorum yeni yılı, ağaç da süsledim hediyeler de aldım. Sefam olsun oohh..

Hadi ya ayrı hee ahirette de öyle dersin canım
Sen kendini ne sanıyorsun arkadaşım? Milletin ahirette ne diyeceği sana mı kalmış? Hangi hakla sorgulayabilirsin bunu? Şirk koşmana bir adım kalmış sana söyleyeyim
Ayrıca herkes senin inandığına inanmak zorunda değil
Acıyorum senin gibilere

Ayyyyyyyyyyyyyy canlarım yaa valla yazık size Allah affetsin burda takılmak yerine biraz araştırma lütfen sizden akilliyim çok sukur
Çok akıllı olsaydınız noel ve yılbaşının farkını bilirdiniz yılbaşı tüm dünyanın yeni yıla girmesidir o gün ister kuran okursunuz ister çayınizi corbanizi icersiniz isterseniz disarda gecirirsiniz kime ne sizene gerçekten araştırın aradaki farki ogrenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…