- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Hadi ya ayrı hee ahirette de öyle dersin canımYıl olcak 2017 hala hristiyan aleminin kutladığı noelle (ki 25 aralık hz isanin doğuşunu kutlarlar ) yilbasini karistiriyosunuz ki diyelim ki ikiside ayni kimi ilgilendirir kimin neyi kutlayacagini yılbaşı noel ayrıdır
Günah işlemek tense geri kafalı olurumSen bir geri kafalı olarak geçen yıllarda kal o halde. Biz 2017 ye geçiyoruz.
Bu konunun kapanacağını biliyorum ama yine de paylascam arkadaşlar siz musluman değil misiniz ne bu yeni yıl kutlama merakı bilmiyor musunuz yeni yıl gevurlarin işi bilmiyonuz mu musluman bir insan gevura benzemeye çalışsa dinden çıkacağını napmaya çalışıyorsunuz hayır musluman değilim diyin anlayım ozamn kutlamayin arkadaşım kutlamayin mezarda yılanlarla akreplerle geçirmek istiyorsanız buyurun ozaman ya bir gevurun kurban bayramını kutladigini gordunuz mu siz niye kutluyorsunuz Allah Allah ya...
Hayır ama en azından birkaçını kurtaririm belkiHerkesin Yeni Yıl kutlamasına kimse karışamaz
Hayırdır Sırat Köprüsünde sizemi yük olacaklar
Sen kendini ne sanıyorsun arkadaşım? Milletin ahirette ne diyeceği sana mı kalmış? Hangi hakla sorgulayabilirsin bunu? Şirk koşmana bir adım kalmış sana söyleyeyimHadi ya ayrı hee ahirette de öyle dersin canım
Günah işlemek tense geri kafalı olurum
Ahirette de cehennemde suslersin yıl başı ağacınıAllah iyiliğini versin, gevur değil o gavur.
Dibine kadar kutluyorum yeni yılı, ağaç da süsledim hediyeler de aldım. Sefam olsun oohh..
Çok akıllı olsaydınız noel ve yılbaşının farkını bilirdiniz yılbaşı tüm dünyanın yeni yıla girmesidir o gün ister kuran okursunuz ister çayınizi corbanizi icersiniz isterseniz disarda gecirirsiniz kime ne sizene gerçekten araştırın aradaki farki ogreninAyyyyyyyyyyyyyy canlarım yaa valla yazık size Allah affetsin burda takılmak yerine biraz araştırma lütfen sizden akilliyim çok sukur
Neyden ve nerden kurtaracaksınız ?Hayır ama en azından birkaçını kurtaririm belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?