Hayırlısı neyse olsuns weetcim Allah gönlünüze göre nasip etsin inşallah çok güzel yuvanız olur herkesle beraber benimdeCanım kızlar bugün bana da dua eder misiniz şu ev işi netlik kazansın hayırlısıyla kafam bi milyon resmen
Bana bisey yok mu chocoBu arada
1. olan grubun ceza adımları yarıya düşürülecek.
2 gün menü, su ve egzersiz bildirimlerinden muaf tutulacak
1. Gruba duyurulur
Sen iste yeterki o benim işimAhahaah konuş konuş böyle söyle bana
Allah gönlüne göre versin inşallah mübarek gün hürmetineCanım kızlar bugün bana da dua eder misiniz şu ev işi netlik kazansın hayırlısıyla kafam bi milyon resmen
konuyu tam bilmiyorum ama Allah gönlünüze göre versin inşallahCanım kızlar bugün bana da dua eder misiniz şu ev işi netlik kazansın hayırlısıyla kafam bi milyon resmen
bende istiyorum o heyecanı yaşamayıBirinci olmak çok heyecanlı sen bilirsin yaniii
Amin amin inşallah canoHayırlısı neyse olsuns weetcim Allah gönlünüze göre nasip etsin inşallah çok güzel yuvanız olur herkesle beraber benimde
Allah gönlüne göre versin inşallah mübarek gün hürmetine
konuyu tam bilmiyorum ama Allah gönlünüze göre versin inşallah
Amin canlar. Belirsizlik beni yoruyor valla. Kiraysa kiraya ev alacaksak ev alalım valla yoruldum ya. Ev bulduk adam geri başka birine söz vermiş. 2 gündür oyalıyor tapuyu atcam diye
Grup olmanin önemi iste grup olarak birinci olsaydık o haklar bizimdi benide yaktınız zalımın kızları
Tavsiye ederim vallahi keyifli extra önem veriyorum yediklerime parmağımı yalamiyorum o kadarbende istiyorum o heyecanı yaşamayı
Hiç bişey yemeden olur mu.kizlar ben bugun iste bir sey yemedim haberiniz olsun
Bende kahvaltı etmedi akşam menüsünü yazacak diye anladim o mesajıHiç bişey yemeden olur mu.
Yine suyunu falan iç bari
Telefonunda adım ölçer olsun onu yaz.
Nasıl geçti ilk günün
Nohut yemeği bir kepçeKızlar menümü yazayım herşey bitti yedik içtik çok şükür
Kahvaltı
3 ceviz
1 mini sigara böreği
Öğle yemeği
2 dilim t.bugday ekmegi
1 yumurtadan maydanozlu dereotlu omlet
1 dilim beyaz peynir
Yarım domates, yarım salatalık
İnce dilim kaşar
Çay
Akşam yemeği
5 mini biber dolması
Yoğurt
Yeşil salata
Arada bir ev yapımı mini poğaça
Türk kahvesi
Gece Melisa çayı ve suya devam
2.l litre ancak şu içecek gibiyim bugün.
5 bin sayılı adım 5-6 saymadigim adım.
Ben öyle anlamadım ama yazar bence şimdi ilk iş günü normaldir telaşlıBende kahvaltı etmedi akşam menüsünü yazacak diye anladim o mesajı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?