• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni yıl Yeni yıl Yeni yıl Yeni yıl hediyeleriii

karamelim

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.143
969
323
İstanbul
Herkese hayırlı güzel mutlu huzurlu nice nice günler diliyorum arkadaşlar ablalar ve kardeşler..

Noel anlayışını desteklemeyip benim gibi sadece bir yılı bitirmiş ve yeni bir yıla iyi dileklerle girmek isteyen güzel bayanlar.. İnsanların genellikle hediye almak için özel günlere ihtiyaç duyduğu bir toplumda yaşamaktayız.. Doğum günü, sevgililer günü, yıl dönümü vs.

Tabi bunun yanı sıra hediye almak için özel bi güne ihtiyaç duymayanlar vardır ki onlar takdir edilesi insanlardır.

Eşimize, erkek arkadaşımıza, yakın dostlarımıza ve ailelerimize almayı düşündüğümüz hediye ve sürprizleri burada paylaşırsak ve fikirleşirsek daha güzel olacağını düşünmekteyim..
Yazan arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürlerimi sunarım..

Son düzenleme:
Hediye vermeye her daim bayılan biri olarak hediye fikirlerim yavaş yavaş bitmekte, bu başlık umarım
diğer hediye başlıkları gibi unutulmaz ve özel günlerde faydasını görürüz:8:
Yılbaşında çok büyük, pahalı şeyler yerine kendim yaptığım şeyleri vermeyi
ya da ufak ama esprili, güne özel hediyeler vermeyi tercih ederim şahsen.
Bir kaç hediye fikri::16: $paket.jpg

- Kendimiz hazırlayacağımız ya da baskı yapan yerlerden yaptıracağımız takvimler bence yılbaşı hediyesi olarak iyi fikir:46:
$151278.jpg $images.jpg

- Artık klasikleşti ama yılbaşı kupaları hediye etmeyi çok seviyorum arkadaşlarıma:emir_bebek:
$images.jpg $kupa2.jpg

- Kendimiz yapacağımız ya da hazır alabileceğimiz kurabiye, cupcakeler:46:
$kurabiye.jpg $capcake-kutu.jpg

- Abla, anne, kız kardeş, kız arkadaşa mutfak gerekçeleri ya da ev tekstil ürünleri de alınabilir kanımca :34:
$Desktop73.jpg $yastik.jpg

- Hediye aldığım kişi bayansa mummmmmm:31:
$mum-noel.jpg $imagesCAWI6B53.jpg

Son düzenleme:
- Bilmem söylemeye gerek var mı, kırmızı donnnnnnn:27:
$don-16294.jpg $Boxer_B006_94.jpg

- Yılbaşına özel parfüm setleri hem uygun hem de güzel bir hediye bence:46:
$lacoste-lacoste-red-coffret-eau-de-toilette-spray-after-shave-balm-shower-gel-3pcs-o.jpg $Desktop73.jpg

- Ev terlikleri, kulaklıklar, duş jelleri, çerçeveler, lambalar... daha neler neler:21:
Çok büyük hediyeye lüzum yok maksat insanları sevindirmek, şaşırtmak:1:
$YLBA-H~1.JPG $Novel-Christmas-Gifts-and-Christmas-Decorations-CG-.jpg $hediye04.jpg

- Şirin atkılar bereler vs vs:39:
$hediye03.jpg $hediye.jpg

- Aksesuar olabilir:39:
$yeni-yil-hediye-onerileri-swatch-ozel-seri-saat_3.jpg $SWATCH~1.JPG $14012.jpg

Son düzenleme:
çok güzel öneriler çok teşekkür ederim.. bende şöyle bir takıntı vardır.. hediye eğer özel bi kişiye gidiyosa kutusu öncelikle mest etmeli..
bunun içinde tahtakale de harika yerler olduğunu söyleyebilirim. yılbaşı hediyeleri için hazırlıklar başlamış ve tahtakalede yılbaşı hediye ve süsleri hemen her dükkanda mevcut.
ve gerçekten güzel şeyler var

o duş jelinin markası nedir acaba? çok şirinmiş

ayrıca erkekler öyle bir boxer ı zor giyer gibime geliyo benimkisi gibiler :44: normal bi bordo boxer almayı düşünüyorum :9:

Son düzenleme:
hüpppppppppppppppppppper:nazar:

bende bayilirim hediye vermeye kücük sürprizler hazirlamaya..

o minik duş jellerine baktım ve watsons mağazalarındaymışşş geçen yıllarda varmış :) hemen oliviuma gittim ama boşuna gitmişim 7 aralıktan sonra gelicekmiş acaba tekrar olur mu onlardan bilmiyorum ama bence olmalııı

Yılbaşına doğru duş jellerinden gelir büyük ihtimal canım:46:
Bugün Mudo da yılbaşı ürünleri görünce içim bi hoş oldu valla.
Seviyorum ben yılbaşınııııııı:16:
Ayrıcaaaa parfüm alacaklara öneri: Tekin Acar da parfüm setleri
baya indirime girmiş.:12:

Hediye paketi deme canım banaaaa ben tam bi paket canavarıyımmmm:52:
Hediye minnacık bir şey de olsa onu güzel gösteren hediyenin
paketidir. Veeee ben bayılırım paket yapmaya, kurdelelerle
tüllerle vs süslemeye:42:

$GiftBoxes.jpg $hd_hediye_paketi-1024x768.jpg $horchow-gift-boxes.jpg

Yılbaşına doğru duş jellerinden gelir büyük ihtimal canım:46:
Bugün Mudo da yılbaşı ürünleri görünce içim bi hoş oldu valla.
Seviyorum ben yılbaşınııııııı:16:
Ayrıcaaaa parfüm alacaklara öneri: Tekin Acar da parfüm setleri
baya indirime girmiş.:12:

Hediye paketi deme canım banaaaa ben tam bi paket canavarıyımmmm:52:
Hediye minnacık bir şey de olsa onu güzel gösteren hediyenin
paketidir. Veeee ben bayılırım paket yapmaya, kurdelelerle
tüllerle vs süslemeye:42:

Eki Görüntüle 291314 Eki Görüntüle 291315 Eki Görüntüle 291316

tahtakale tam senlik bi yer olmalı vitrinlerde kaldı gözüm erkek arkadaşımın yanında çok bakamadım ona yılbaşında ordan hediye kutusu alıcam. hele bir tanesi vardı ki aman allahım siyah kapağı nubuk gibi simli bayıldım resmen..

benim erkek arkadaşım oburdur birazcık öyle bi kutu alıp bi bordo boxer, kendim yaptığım kurabiyelerden marketten alıcağım 10-15tane çikolata tarzı şeyleri parlak kağıtlarla paketleyip üstlerine notlar yazmayı düşünüyorum e tabi bir de bi mektup ama tam da karar veremedim

tahtakale tam senlik bi yer olmalı vitrinlerde kaldı gözüm erkek arkadaşımın yanında çok bakamadım ona yılbaşında ordan hediye kutusu alıcam. hele bir tanesi vardı ki aman allahım siyah kapağı nubuk gibi simli bayıldım resmen..

benim erkek arkadaşım oburdur birazcık öyle bi kutu alıp bi bordo boxer, kendim yaptığım kurabiyelerden marketten alıcağım 10-15tane çikolata tarzı şeyleri parlak kağıtlarla paketleyip üstlerine notlar yazmayı düşünüyorum e tabi bir de bi mektup ama tam da karar veremedim

Kutu hazırlamak iyi fikir bence de. Ben de yıldönümümüzde yapmıştım:21:
Ne alsam ki ben acep yılbaşında:26: Hem onun öncesinde doğum günü de
var, çifte hediye düşünmem lazım:44:

kutu hazırlamak çok eğlenceli ben doğum gününde hazırladım kesinlikle denemelisin.. kargo geldiğinde çok şaşırmış ve duygulanmış :1:
içimden diyorum tekrar bi duygu seli yaşayıp bi tektaşla gelsen ya be adammm:1:

Aklıma gelmişken accık daha yazayım:1:

- Şık cüzdan, kıravat ya da kalem setleri erkek için iyi fikir olabilir:23:
$aspjpeg.jpg $8121276418548495019a4f6b.jpg $kigili-cuzdan-kemer-kart-set.jpg

- Benim gibi minnakk odun sevgilisi olmayanlara birebir, baskılı tişörtlerrrrr:52:
$sevgililer-gunu-tshirtleri-1.jpg $image_kryoltmufhrhxsxgjtxc_front_.png

- Elektronik eşya hastası sevgililere:21:
$5-quot-Resim-cercevesi-mp3-mp4-FM-radyo__47665970_0.jpg $KERTCH-M-9018-1-8-quot-DIJITAL-CERCEVE-USB-GIRISI-1__35942246_0.jpg $SONY-D~1.JPG

$CANYON-KALP-SEKLINDE-DIJITAL-ANAHTARLIK__32669192_0.jpg $cobyport-300x225.jpg

- Şık kavanozda ev yapımı kurabiyeler ya da rengarenk şekerler:16:
$mini-kur_kavanoz.jpg

- Bir sonraki yıla yetecek kadar güzel söz bulunup mesaj kavanozları yapılabilir :39:
$image.jpg $bir-duzine-ask-sozu-dolu-kavanoz.jpg $188323.jpg

- Yeni yılda sıcacık ayacıklar içinnn:21:
$11t77gw.jpg $noel11.jpg

- El yapımı çerçeve ya da kartlarr :23:
$58350436-p.jpg $256202676_707b7b38bb.jpg

Hızımı alamadım, 14 şubat hediyeleriyle gelcem ÇOK YAKINDAAAA:52::52::52:

çookk tatlılarr ya bayıldım baska fikirlerini de beklıyorum,tesekkürler... (:

Back