• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni yeni saç ( resimliii=))

BBD

91-----> 77,3
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
3.677
6.591
398
ne kadar kararsız olduğumu fark ettim aslında eskiden açtığım konulara bakınca =) ne istediğim belli değil, hele de konu saç rengi ise!=)
6 aydır boyatmadığım röfleli saçlarımı kuaförde ani bi kararla hafif koyulaştırmaya karar verdim, dipleri kumral istemiştim aslında ama daha bakırımsı bi renk oldu, ve keşke her yer o dipler gibi olsaydı dedim çok sevdi herkes dip rengini. ama röfle üzerine direkt boya yapma kuaförüm akar ve bişeye benzemez dedi. ama röfle kısmını da koyulaştırdı tabi işlemleri bilmiyorum. aynaya her baktığımda sarı görmeyi bekli,yorum saçlarımı çok alışmışım meğer... ayrıca şu anki saçımın da gene bi süre sonra bi işlemden geçmesi gerektiğini düşünüyorum renk çok içime sinmedi çünkü... her neyse, resimleeer...

Son düzenleme:
bence gayet güzel olmuş :)) bu kuaförlerin bakır olmasın dediğinde ısrarla bakırlı bir saç yaratmalarını anlamış değilim..ama güzel olmuş cnm güle güle kullan.. :)

çok doğal duruyor yeni boyandığından mı bilmiyorum ama güzelde parlıyor eski halini bilmiyorum bu renk sanada yakışmış ve röfle gibi çok göze batan keskin bir rengi yok güle güle kullan...

bence gayet güzel olmuş :)) bu kuaförlerin bakır olmasın dediğinde ısrarla bakırlı bir saç yaratmalarını anlamış değilim..ama güzel olmuş cnm güle güle kullan.. :)

ben bikbikbik konuşup durdum zaten aman bakır istemiyorum diye :D kuaförüm de küllü renkler kullanıyorum ama açılmadan dolayı illaki hafif turunculaşma olcaktır dedi. o yüzden sonuç fazla sürpriz olmadı yani :D

çok doğal duruyor yeni boyandığından mı bilmiyorum ama güzelde parlıyor eski halini bilmiyorum bu renk sanada yakışmış ve röfle gibi çok göze batan keskin bir rengi yok güle güle kullan...

sağol canım evet saçlarım baya sağlıklı görünüyo şu anda uçlardaki kırıklar da gidince iyi oldu. eski hali röfleliydi, uçlara doğru baya açık.. beğenmene sevindim =)

Back