özel dersi alacağım hocanın işi çıkmış kendi hocamda tatilde özel ders sadece bir saat alacağım sonra kurs aracımla 2 saat dersim var haftaya şimdi başka bir hocadan daha ders alırsam aynı hafta 3 hoca 3 araç olacak kafam karışır diye korkuyorum. benim sınav aracım benzinli özel dersinki dizel. benzinli araç hemen stop ediyor. gerçi sorunum park.
TAM 4 DUBA VE ÇİZGİLER VAR . HANGİ ÇİZGİYE SOKACAĞIM NE YAPACAĞIM BİLMİYORUM 2 GİRİŞİMDE DE PARK YERİYLE OYNADILAR. 8 DUBAYLA SINAVA GİRDİM DEĞMEDİM AMA UZAK PARK OLDU. ALAMAZSAM DOSYA YAKACAĞIM EŞİM HASTANEDE YATIYOR ÇALIŞTIRACAK KİMSEM YOK
Öncelikle eşinize acil sifalar diliyorum..
Sınavda olabildiğiniz kadar yavaş hareket edebilirsiniz ondan puan kırmazlar.. park ederken ayağını frende yavaş tut hep ve yavaş hareket et.
tek seferde kuralı şuanda yok..
eğer zorlanıyorsan önce dediğim gibi yan aynadan bak arabanın arka kapı kolu öndeki dubayla aynı hizaya gelsin buna çok dikkat edin sonra durun bakın duba ile araba arasında ki genişliğe biraz mesafe olsun onuda yaptıktan sonra direksiyonu iyice çevirin park edeceğiniz yöne doğru..
araba içeriye girdikten sonra direksiyonu çevirdiğiniz yönün diğer yönüne doğru çevirin..
araba girecektir sonra direksiyonu düzeltin.. bunları çok yavaş hareketlerle yapın puan kırılmaz.
Baktınız tam park edilmedi arabayı biraz ileri geri yaparak tam oturtabilirsiniz bundan da puan kırılmaz.
Ayağınız sürekli frende olsun.. eğer aynalardan bakarak park yapamıyorsanız arkaya doğru kafanızı döndürün koltuktan öyle de park edebilirsiniz ondan da puan kırılmaz.
Yavaş olmanda fayda var eğer yarım saatten kısa sürede bitirirsen tekrar tur attırırlar..
Süreni iyi kullan alırsın inşallah
Bir de bir şey soracağım sınav bu hafta sonu diye biliyorum?.. hatta kardeşimin pazar günü.