Yeni yaptığım klozet takımım şükür ki bitti:)

ablacım döktürmüşsün yine marifetlerini :hulya: ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuşlar... bu arada hani diğer klozet takımını sormuştum ya anca ipini alabildim bende başladım bakalım nasıl olacak opuyorumnanaktan

bir paspasa tahminen ne kadar ip gidiyor ben sordum 100 gram 1000 lira astarı bezinden pahalı gelirmi?birde kaç numara tığ kullandın?

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık bu kıllı iplikten ben evlenirken ablam örmüştü herkes bayılır takımıma ama 2 sene içinde baya gelişti bu takımlar herkes başka çeşitlerini yaptı çok ta güzel duruyo be kullanışlı oluyo at makineye tertemiz mis gibi ii günlerde kullan

[

dsc07008i.jpg

dsc07006i.jpg

dsc07008i.jpg

dsc07011.jpg

[/COLOR][/FONT]

eline emeğine sağlık çok hoş olmuşlar güle güle kullan arkadaşım
2 aylık bebeğinide rabbim sizlere bağışlasın

böyle şeyleri normalde sevmem ama
bunlar çok güzel olmuş renkler de süper
ellerine sağlık

ablacım döktürmüşsün yine marifetlerini :hulya: ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuşlar... bu arada hani diğer klozet takımını sormuştum ya anca ipini alabildim bende başladım bakalım nasıl olacak opuyorumnanaktan

teşekkürler canımmŞeniz
hangi tonlarda yapıyorsun merak ettimmm
bitince mutlaka ekle görelim canım
şimdiden kolay gelsinnnnnnopuyorumnanaktan

bir paspasa tahminen ne kadar ip gidiyor ben sordum 100 gram 1000 lira astarı bezinden pahalı gelirmi?birde kaç numara tığ kullandın?

canım en büyük olana yani maviye 1.5 kiloya yakın gitti
fuşyaya 1 kg
beyazlara yarım kg dan az bişey fazla
küçük wc e de beyaz dan yaptım küçük bişey
kg 12 TL
sanırım daha ucuz ve daha güzel bi takım bulamazdımkaydirigubbakcemile4
birde yıka yıka kullan durumu var yıkadıkça güzelleşiyor valla ben çok memnunum hazırların en pahalısını bile alsan 3-5 yıkamada bozuluyolar:umursamaz:

tığla değil canım 8 numara şişle ördüm

Çok hoŞŞŞ...

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık bu kıllı iplikten ben evlenirken ablam örmüştü herkes bayılır takımıma ama 2 sene içinde baya gelişti bu takımlar herkes başka çeşitlerini yaptı çok ta güzel duruyo be kullanışlı oluyo at makineye tertemiz mis gibi ii günlerde kullan

eline emeğine sağlık çok hoş olmuşlar güle güle kullan arkadaşım
2 aylık bebeğinide rabbim sizlere bağışlasın

böyle şeyleri normalde sevmem ama
bunlar çok güzel olmuş renkler de süper
ellerine sağlık

çok teşekkür ederim kızlarrrrŞeniz

teşekkürler canımmŞeniz
hangi tonlarda yapıyorsun merak ettimmm
bitince mutlaka ekle görelim canım
şimdiden kolay gelsinnnnnnopuyorumnanaktan

sağol ablacım:1hug: mor lila ve pembe 3 renkten yapıyorum büyük parça az kaldı sayılır hepsini bitireyim öyle eklerim görmeni bende çok istiyorum senin sayende çok cici bir klozet takımı olacakzemuszemusopuyorumnanaktan

Cok hos gözüküyorlar iyi günlerde kullan canim, allah huzurunuzu bozmasin...

Demettcigim rica etsem bir tarif edermisin sisle nasil yaptigini, gerci arnavutgüzeli arkadasimiz anlatmaya calisti ama sanirim sorun bende :(
Detayli bir sekilde anlatman mümkün olursa bende bu paylasimdan yararlanabilirim :)
Valla merakla bekliyorum Mesajini..Ipler hazir gözüm yazacagin mesajda delikafadulden

gerçekten çok güzel olmuş bende çok beğermiştim arnavutgüzelinde görünce ..ellerine sağlık Allah bebeğinide güle güle büyütmeyi nasip etsin bu arada sizlere bağışlasın..

sağol ablacım:1hug: mor lila ve pembe 3 renkten yapıyorum büyük parça az kaldı sayılır hepsini bitireyim öyle eklerim görmeni bende çok istiyorum senin sayende çok cici bir klozet takımı olacakzemuszemusopuyorumnanaktan

harika renkler seçmişsin canım merakla bekliyorummmkaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan

çok güzeller emeğine sağlık

Cok hos gözüküyorlar iyi günlerde kullan canim, allah huzurunuzu bozmasin...

Demettcigim rica etsem bir tarif edermisin sisle nasil yaptigini, gerci arnavutgüzeli arkadasimiz anlatmaya calisti ama sanirim sorun bende :(
Detayli bir sekilde anlatman mümkün olursa bende bu paylasimdan yararlanabilirim :)
Valla merakla bekliyorum Mesajini..Ipler hazir gözüm yazacagin mesajda delikafadulden

gerçekten çok güzel olmuş bende çok beğermiştim arnavutgüzelinde görünce ..ellerine sağlık Allah bebeğinide güle güle büyütmeyi nasip etsin bu arada sizlere bağışlasın..

teşekkür ederim kızlarrrrrŞeniz

beyzacım ilk başta bende anlamakta baya bi zorlandım
sonra küçük bir parça öre söke anladım
aslında çok çokkk basit

şimdi en büyük parça 45 ilmek
önü de arkayı da düz örüyorsun yani haroşa çıkıyor meydana
ilk sıra tamamını git gel
ikincide 40 ilmek ör 5 kalınca dön geri
3. de 35 ör 10 kalınca dön geri
4. de 30 ör 15 kalınca dön geri
5. de 25 ör 20 kalınca dön geri
6. da 20 ör 25 kalınca dön geri
7. de 15 ör 30 kalınca dön geri
8. de 10 ör 35 kalınca dön geri
9. da 5 ör 40 kalınca dön geri
şimdi tamamını ör dön
böylece bir dilim oldu
hayde şimdi bunlar tekrarrrr
böyle dilim dilim yuvarlanıyo canım
yani her sırada bir öncekinden 5 ilmek fazla bırakıyorsun örmeden

inşallah anlatabilmişimdir canım kolay gelsin:1hug:

bişey soracağım ya bende sorun galiba.anlattığın gibi yapınca ortasında falan boşluk kalmıyo dimi

çok güzel olmuşlar. renkleri harika olmuş.
yalnız bişe soracaktım. mesela 10 sıra ör 5 sıra ör falan demişsin onlar düz örgü mü yoksa haroşamı. kusura bakma fazla örgüden anlamıyorum ama yapmaya çalışacam yani. cok hoşuma giti

Son düzenleme:
Back
X