Yeni yapay kızlık zarı çıkmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkes konu sahibine yüklenmiş ama şu açıdan bakalım her haltı yiyip bekaret diye tutturan erkeklere böylesi müstehak
Sürekli bu savunmayı görüyorum, çok saçma geliyor. Kişi kendinden sorumludur. Bir kadın kendine bunu yakıştırmamalı, mesele bu. Bir de evleneceği kişi her haltı yiyip bekaret diye tutturan bir erkek değilse ne olacak? Ülkenin her yerinde erkekler sekse kolay ulaşamıyor. İlk deneyimini eşiyle yaşayan çok erkek var.

dolarla ona verene kadar git tatile cik , oralardan buldugun adam takilmaz da gecmisine böyle salak salak seylere 😅😅
yatirim tavsiyesidir, kendim de oyle yaptim😂
Bu konuyu bile tatile bağladın demek ha seyahat kadın! Ama çok mantıklı. 😁

Sürekli bu savunmayı görüyorum, çok saçma geliyor. Kişi kendinden sorumludur. Bir kadın kendine bunu yakıştırmamalı, mesele bu. Bir de evleneceği kişi her haltı yiyip bekaret diye tutturan bir erkek değilse ne olacak? Ülkenin her yerinde erkekler sekse kolay ulaşamıyor. İlk deneyimini eşiyle yaşayan çok erkek var.

konu sahibini savunmuyorum böyleleri birbirine denk gelse iyi olur diyorum. kurunun yanında yaş yanmasın bende çok isterim. bir de bakir olmadığı halde tavlamak için ilk deneyimiymiş gibi davranan erkeklerde var aynı zamanda. envai çeşit insan var bu konuda toplumsal normlara göre yanlışları olan doğruları olan. kimseye bir şey kazandırdığı yok ama. bunların sorun olmaktan çıkması için kadın erkek fark etmeksizin bekaret konusunun bir önemi kalmamalı.

Gerçekten bu sitedede ne kadar çok bilmiş var kız bir soru sormuş ve kullanan veya aynı durumu yaşayan insanlara sormuş soruyu herkeste ne bilmiş ya şaka gibi her konuların altında çok bilmiş biri illa var edebiyat yapmayın konu ile alakalı fikriniz varsa kıza yazın yoksa herkesin kendi sorunu
Cidden bilmeden konuşmuşlar ama ağızdan çıkan herşey onlara geri dönecek elbette

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X