• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni üyeyim fakat forum kullanımı hakkında pek bilgim yok.:/

Abaddon

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
26
3
6
34
İstanbul
Merhaba! umarım sorularımın cevabını alırım..

1-Profil fotoğrafım görükmüyor ne yapmam gerekiyor?
2-Arkadaş ekleme mantığı tam olarak nedir? mesela o üyenin eklediği fotoğrafları,albümleri ancak arkadaş iken mi görebiliyoruz?
3-Konu açma sınırı varmı ?
4-Açılan konular nasıl ilgili bölümlere taşınıyor?

Şimdilik aklıma gelen bunlar..adminlerden ve yardımsever üyelerden yardım bekliyorum :(

2-Arkadaş ekleme mantığı tam olarak nedir? mesela o üyenin eklediği fotoğrafları,albümleri ancak arkadaş iken mi görebiliyoruz?

Şimdilik aklıma gelen bunlar..adminlerden ve yardımsever üyelerden yardım bekliyorum :(

İlk sorunuzun cevabını bende tam bilmiyorum
Arkadaş eklemenin mantığı hem o üyeye sevdiğinizi belli etmek,hemde albümü özelse onu görmek.
Konu açmanın sınırı aynı içerikli konular olmamak şartı ile tabiki yok.
Açdığınız konuları uygun bölüme açarsanız taşınmasına gerek olmaz.Eğer yanlış bölümdelerse bölüm yetklileri doğru bölüme taşırlar.

İlk sorunuzun cevabını bende tam bilmiyorum
Arkadaş eklemenin mantığı hem o üyeye sevdiğinizi belli etmek,hemde albümü özelse onu görmek.
Konu açmanın sınırı aynı içerikli konular olmamak şartı ile tabiki yok.
Açdığınız konuları uygun bölüme açarsanız taşınmasına gerek olmaz.Eğer yanlış bölümdelerse bölüm yetklileri doğru bölüme taşırlar.

bende katılıyorum yorumlar yapıyorum ama görünmüyor herhalde daha hiç cevap gelmedi:44:

MErhaba.
1.profil değil Avatar fotosu eklemelisiniz. Profil Resmi Kullanma seçeneği işaretliyse kaldırınız.
2.Arkadaş olduğunuz kişinin paylaşımları sizin sayfanızda da çıkar. Bu şekilde arkadaşlarınızın neler paylaştığını rahatlıkla görebilirsiniz. eğer arakadaşınız fotoğraflarını vs. sadece arkadaşlarına açmışsa siz görebilirsiniz . Arkadaşı olmayanlar göremez. Vs.
3.Aynı, forum kurallarına uyulmayan veya alakasız konular olmadığı sürece bir sınırlama yok .
4.Mümkün olduğunca doğru yere açmaya çalışınız. Yine de yanlış açarsanız moderatörler gerekli bölüme taşıma yapacaklardır.

tesekkürler ayarladım ve su ismin altında papatya yazıyo benm onu nası degstrebilicem . cok soru soruyorum kusura bakmayın:5::5:

tesekkürler ayarladım ve su ismin altında papatya yazıyo benm onu nası degstrebilicem . cok soru soruyorum kusura bakmayın:5::5:

http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile
Kişisel Rütbe:

Aktüel Rütbe

Sıfırla

Buradan verebileceğiniz Kişisel Rütbeniz her Mesajınızda gösterilir. Mesaj sayınıza uygun Rütbeye geri dönmek için "İptal" kutuçuğuna işaret koynaız yeterlidir
Böyle bir bölüm olması lazım.Aktüel Rütbe yazan yerin altında bir boş kutucuk olmalı.Oraya yazabilirsiniz istediğinizi.

http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile
Kişisel Rütbe:

Aktüel Rütbe

Sıfırla

Buradan verebileceğiniz Kişisel Rütbeniz her Mesajınızda gösterilir. Mesaj sayınıza uygun Rütbeye geri dönmek için "İptal" kutuçuğuna işaret koynaız yeterlidir
Böyle bir bölüm olması lazım.Aktüel Rütbe yazan yerin altında bir boş kutucuk olmalı.Oraya yazabilirsiniz istediğinizi.

ben yazıyorum ama yinede görünmüyor çok denedim olmadı pes ettim :(((

Nasıl blog paylaşabilirim...bir tane yazdımm onaylanmamış diyor nedeni ne oabilir.

Arkadaşlar ben yeni kullanıcıyım çözmeye çalıışıyorum kk külübünü.sormak istedigim ailesinde yada tanıdıklarında kas hastalıgı olan varmı benim oğlumda becker muskiler distofri tanısı kondu tanışırsak sevinirim paylaşınca azalırmış uff her gün ağlıyorum.

Arkadaşlar ben yeni kullanıcıyım çözmeye çalıışıyorum kk külübünü.sormak istedigim ailesinde yada tanıdıklarında kas hastalıgı olan varmı benim oğlumda becker muskiler distofri tanısı kondu tanışırsak sevinirim paylaşınca azalırmış uff her gün ağlıyorum.

Geçmiş olsun:)Yazınızı görünce baktım.Forummda böyle bir konu yokmuş sanırım.Ben hastalığı tanıran bir konu açtım.Bumu hastalık bilmiyorum ama şizin gibilere fayda eder umarım.
http://www.kadinlarkulubu.com/norol...ecker-muskuler-distrofi-bmd.html#post33073926

Back
X