Bu siteyi yakından takip ediyordum ve son günlerde sıkıntılı bir devre geçiriyorum, burda dertleşebileceğimi bilgilenebileceğimi umuyorum. Kızlar, son adet tarihim 18 ağustos olmak üzere 2 aylık hamileydim. Bir özel hastane bir de devlet hastanesi olmak üzere iki doktora gidiyordum. Devlet hast' de tetkiklerim sürüyor özele de gösteriyordum. Sonra geçen bir anda kahve bi leke geldi. o kadar azdı ki. Doktor da dinlen dedi geçti. Ama bebeğimin kalp atışlarının ilk kez almalarına rağmen yavaş alıyorum dediler. Ben kasığımda damar atımı gibi hissediyordum. Sonra o akşam içimden ayetel kürsü okumak geldi elimi oraya götürüp, okurken pıt pıt pıt dedi ve durdu o ses. Ertesi günü doktor kalp atışını alamıyoruz dedi. Hastaneye yatırdılar ve iki gün içinde bebiğimi aldılar. bebek 6 hafta 2 günlük dediler. Henüz erken değilmiydi kalp atışı için. 8 haftalık olması gerekirmiş adet tarihime göre. Eee ben haftalardır her doktora gittiğimde adet tarihimi söylememe rağmen niye daha önce 5 haftalık 4 haftalık dediklerinde adet tarihinle gebelik haftan uyuşmuyor diye uyarmamış olabilirler ki. Çok üzülüyorum arkadaşlar. Kürtaj oldum. Acayip canım yandı, hem fiziken hem ruhen. Ayrıca tahlillerimde troid hormonumun yetersiz çalıştığı söylendi. Bu daha ilk haftalarda belliydi. Bunun uyarısı bile yapılmadı bana bebek ölene kadar. Nasıl bir sağlık sistemidir bu? Napmalıyım bilmiyorum....