yeni üyeye güven problemi

hmmmmm... yeni satıcıların işi zor desenize...

kendimizi tanıtana kadar bekliycez sanırım...

bende diyorum satış neden bu kadar yavaş...

çok alım yaptım, kötü ürünle birkez karşılaştım... bildiğiniz yer beziydi... Allaha havale ettim... gönderdiği tozbezinide attım çöpe...

nasıl bir vicdandır... öyle birşeyi nasıl satışa koyuyorsun yani... aldığım kişide july-pembe aşığı gibi bir niki vardı... mesaj sayıma bakıp kakalamış bana tozbezini... eski üyelere iyileri göndermiş... kimseyi inandıramamıştım valla ama Allah biliyor... katıyla çıksın ondan inşallah...

aynen galiba beklemek lazım benim ürünlerimin çogu yepyeni fiyatları da gayet uygun ama cok bi talep olmuyor daha 5-6 arkadaşla alışveriş yapabildim

Son düzenleme:
aynen galiba beklemek lazım benim ürünlerimin çogu yepyeni fiyatları da gayet uygun ama cok bi talep olmuyor daha 5-6 arkadaşla alışveriş yapabildim

sanırım tanınıncaya kadar beklemek gerekecek... ondan sonra satışlar açılır....

yazışmalardan belli oluyor zaten.... genelde yeni satıcıya dikkatli yaklaşıyorlar...

aynen ya ,bir hevesle açtık diğer meşhur satış sitelerindeki gibi koy ürünü bekle yok .burası hoşuma gitmişti en azından çok sıcak ve hareketli soruyorsun yanıt alıyorsun ,cevaplıyorsun herşey anında.diğerlerindeki acabalar yok .malesef burda da bekle bekle güncelle bir hareket yokmuş.bazen bakıyorsun çok saçma ürünlere talep var ,çok kaliteli yeni yada deri ürünlerde tık yok.insanın bazen hevesi kaçmıyor değil.
birde ürünlerin fiyatlarında değişiklik yaptığında bunu başlıkta güncelliyemiyorsun ,başka başlıkta açamıyorsun sıkıntı yani

Son düzenleme:

kimse kusurabakmasın herkesin kendi zevki ve tercihi ama saçma ürünlere talep var kısmına katılıyorum size :)

kimse kusurabakmasın herkesin kendi zevki ve tercihi ama saçma ürünlere talep var kısmına katılıyorum size :)

ürünleri küçümsemek için söylemedim kesinlikle bende mesleğimden önce uzun süre bu sektördeydim biliyorum.şimdi mesela pazarda 5 liraya rahatlıkla bulacağın şeyler de var 100 liraya bulamayacağın şeylerde.amaç dolap boşaltmak yada değişiklik yapmaksa biraz da bunu dikkate almak lazım.ben mesela bir çok yerde bulamayacağımı düşündüğüm,kaliteli zevkim olan bir şey gördüm mü uygun fiyata kaçırmamaya çalışıyorum tabi. az çok piyasa fiyatını tahmin edebiliyoruz.önemli olan kaliteyi ucuza almış oluyoruz .bit pazarının mantığıda biraz da bu değil mi?

Son düzenleme:

aynen katılıyorum size cok dogru fikirleriniz.. benim amacım da dolabımı boşaltmak ve fazlalıkları elimden cıkarmak yakında düğünüm olacak ve kullanmadıgım şeyleri verecek birilerini bulamıyorum böyle birşey den de haberim yoktu bu site ile ögrendim :) bikac arkadastan hoşuma giden şeyler oldu aldım.. yani güzel birşey degerlendirmek istedim bende ama dediğiniz gibi yeni üye olunca sanırım biraz korkuluyor onun için de yapacak birşey yok şimdilik :)

arkadaşlar bir normal alıcılar var... çok kaliteli bile olsa 5-10 liraya alım yapmak istiyorlar...olabildiğince ucuza yani... bu nispeten anlaşılabilir birşey, insani bir durum ama birde iyi malı ucuza alıp karla tekrar satmak için dükkan dolaşanlar var... en çok hayret ettiğim bu oldu...

zamanla dürüst satıcılar tanınıp, tercih edilir olacaktır mutlaka... en azından öyle düşünmek istiyorum..

evet katılıyorum

bence yeni üyeden ziyade 3 lira 5 lira olsun istiyor herkes konu başlıklarını gezdimde o şekilde olunca öyle yada böyle alınıyor 10 lirayı bile fazla bulan var ama her ürün içinde 3 ya da 5 yapamıyoruz ki ve asıl önemlisi diyelim ki fiyat kırdık yada kampanyamızı değiştirdik ama başlığımızı değiştiremiyoruz ,yeni başlıkta açamıyoruz bir kere bakan da 2.kere bakmaya üşeniyor tek tek sayfa gezmek zaman alıyor konu açanlardan 10 sayfası olanda var 40 sayfası olanda en son eklenenler de son da oluyor veya satılmış.her yeni ürün konunun ilk sayfasına eklense nispeten bakılabilir ama en önemlisi başlıkta yapacağımız değişilklik aslında bunu sayfa sorumlusuna iletmek lazım.

evet başlıkta ve ürünlerin güncelleme de sorun yaşıyoruz her seferinde güncellemek zor oluyor.. bilmiyorum bir çaresi olur mu ama sorumluya buna iletsek

Ben hıc aktıf degılım burda ılk kez satıs yaptım karsı garaf hesabıma gectı bnde kargoladım cok kısıde talıp oldu urunlerıme hepsıde odemeyı bu seklde yapacaktı bılmem sana denk geldı belkıde guvensızler

benim uye oldugum siralarda cok uckagit olmus urun yollayip parayi alamamislar ya da çöpten farksiz delik yanik urunler falan gelmis uye oldugum zaman tersmis yani :) artik eskidim sayilir cogu urunum de gitti Allaha sukur herkes memnun kaldi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadı masallah bende su ayakkabıyla gelınlıgı satsam ev esyalarına gelecek sıra:)

Ben de uzun zamandır bit pazarındayım. Bir çok kişiye ürün sattım ya da ürünlerini beğendiğim, talip olduğum üyelerde oldu ama yeni üye mi eski üye mi hiç dikkat etmedim. Kötü niyetli kişilerle de karşılaşmadım bu zamana kadar. Alıcı ürünü beğenir, makul ölçülerde pazarlık yaparız, ödemeyi hessaba geçer, aynı gün yada ertesi gün kargosunu gönderirim. Sistem bu şekilde işledi hep. Başlığı istediğimiz zaman güncelleyemiyoruz o sıkıntı biraz, kalan ürünleri konunun ilk başlığında güncellesek daha güzel olur. Tek tek sayfalarda gezmekten insan yoruluyor.

Canım posta kutun dolmuş

isteyen istediği ürünü bulduğunda çokta para sıkıntı olmaz tabi karşılıklı güven ve anlaşma söz konusu bende girdiğimden beri allaha şükür bir sorun yaşamadım .çok güzel ve temiz ürünler aldım üstelik hiç kullanılmayanlarda vardı bunların arasında kısacası gerçekten karlı bir alışveriş olabiliyor.hatta az önce bir arkadaş bana bir ürün kargoladı üstelik para konusundada acele etmememi de söyleyerek benim hem samimiyetine güvenimi hem de sempatimi de kazandı.keşke daha sık başlık değiştirme imkanımız olsa ve farklı kampanyalarla aldığımız ürün kadar da takas ve satış yaparak ürünlerimizi tüketebilsek satıştan alım daha çok ön plana geçiyor bazen .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…