- Konu Sahibi dexterrrrrrr
-
ben diger sitede hep telefonla haberleserek yaptim.ayni zamanlarda pttde oluyorduk.yatirinca hemen kargoya veriyordum.gecen gun yazicimi facebooktan sattim adam parayi bi gun once yatirdi telefonum bile yoktu onda.ertesi sabah kargosunu verip fisin fotografini yolladim.bayagi sasirdi.parayi hibe etmek istemisti yollanacagindan umudu yoktu heralde :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kız al hangisini beğendiysn yollayım ben sonra halleriz ödemeyi sorn yapmaa
Kuzum artk arkadaşız hergn grşr oldk😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla bi hafta falan oldu galiba.actim bikac kez de guncelledim.ama ya gorulmuyo ya guvenilmiyo yapcak bisey yok
walaaa yaaa bizim arkadaşlıgımızda garipp olduu pttdeki adam saolsunnn bir soyismiyleee arkideşş olduk yaaa
Evwt telefon çokta önemli olmuyor pembecandy mesela arkadaşma neler yaptı memunşyet topiğinde paylaştk 3 gündür telefonları kapalı demekki başka hat var insanları yanıltabiliuorlar
aa ciddimisin onla takas konusmustuk bendekileri begenmis bak takas yapalim demisti iyiki onun urunlerden begendigim cikmamis :) :)
Aa ewet bende bunu okumustum hatta sasirdim ben hic akil etmedim yani ama bakan bunlarada dikkat ediyomus iste.bende urun de aldim urunde sattim takasim da oldu ama sukur hep gusel yuzlerle karsilastim.burasi gormeden alisveris yaoildigi icin tabi ilk once guven gerekiyo sukurki o guveni hem saglamisim hemde o guveni almisim:):)allah hepimizin karsisina vicdanli insan cikarsin:)gecenlerde bi topicde okudum mesaj sayisi fazla olan uyelerle daha guvenli alisveris yapiyorlarmis.ben burda bakiniyorum takas teklifi yaparken hickimsenin mesaj sayisina bakmak aklima gelmedi :) sabrediyoruz zaten bakalim nezaman olacak :)
arkadaşlar ben yeni üyeyim daha önce yaşanan kötü tecrübeler yüzünden ödeme şeklini söylediğimde almaktan vazgeçiyorlarsatış yapanlar yazabilirmi acaba nasıl güven sağladılar
Dexterr canm biz hep arkadaş oldk samimiyetten topikte yZştk sonra alşverişimiz oldu baktık arkadaşız hergün görüşürüz bu sitede ben efenihanefeden tut melteme mercimek kadr herkesle hergün whatsap yada telefnla knşuoz bişieye ihtycamz varsa ilk birbirmize soruoz günlük hayatta herşeyimiZi paylaşıoz sennde olur böle üzülme allah iyilerle karşılaştrsn
Hii dostm artk sen bir aydınsın😀yepppp😃😃
Yaaa pembecandy yaktı bZi sorma canm mercoma yırtık ürünler yolladı
Dexter bakıom bakim konuna kız nelerin var bkimm😊😊
Allah haramdan korkmayanlardan korusun valla.utanmadan bi de yirtik seyler mi yollamis.iste bu bi iki kendini bilmez yuzunden kurunun yaninda yas da yaniyo.bak canim bak yakinda odamda bisi kalmicak :))
Aynn canm memuniyet topiğinde paylaştk hatta ürünleri
Bakıom valla çok hoşlar canm satılır onlar üzülme sen hiç👍
ins.canım
canım ben tesetürlü oldugumdan bişeyler bulamadım ama gözümm topiğindeee
saol canim.beni de araniza alin cirkin ordek yavrusu degilim ben :))
gell canımmm bakma bende yeniyimm ikimizz araya sıvısırızzz
haha olur valla :) bakalım nezaman araya karıscaz :) trust me tshirtleri mi satsak :))
beeleeşşş bişeyleerr satakk bencee
:) alıcı çıksa ben takılardan ya da kozmetiklerden hediye koyucam.3 ürüne kargo da benden dedim daha napayım :) beklicez artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?