yeni üyeye güven problemi

işte birazda sans gibi bişey canımm bendee hiçç tanımadıgım halde kac kkişiden alışveriş yaptımm amaa suana kadar ne onlar magdur old ne benlerrr işteee herşeyy değişiyooo ne desem boşş suannnn inşallahh iyii satışlarr yaparsın canımmmm

Kız al hangisini beğendiysn yollayım ben sonra halleriz ödemeyi sorn yapmaa
Kuzum artk arkadaşız hergn grşr oldk😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

walaaa yaaa bizim arkadaşlıgımızda garipp olduu pttdeki adam saolsunnn bir soyismiyleee arkideşş olduk yaaa

valla bi hafta falan oldu galiba.actim bikac kez de guncelledim.ama ya gorulmuyo ya guvenilmiyo yapcak bisey yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde 1 ay oldu yada geçtiii hiç bişeyy olmuyooo ha bire güncelliyomm biraz daha bekle istersennnn

Dexterr canm biz hep arkadaş oldk samimiyetten topikte yZştk sonra alşverişimiz oldu baktık arkadaşız hergün görüşürüz bu sitede ben efenihanefeden tut melteme mercimek kadr herkesle hergün whatsap yada telefnla knşuoz bişieye ihtycamz varsa ilk birbirmize soruoz günlük hayatta herşeyimiZi paylaşıoz sennde olur böle üzülme allah iyilerle karşılaştrsn

aa ciddimisin onla takas konusmustuk bendekileri begenmis bak takas yapalim demisti iyiki onun urunlerden begendigim cikmamis :) :)

aa ciddimisin onla takas konusmustuk bendekileri begenmis bak takas yapalim demisti iyiki onun urunlerden begendigim cikmamis :) :)

Yaaa pembecandy yaktı bZi sorma canm mercoma yırtık ürünler yolladı
Dexter bakıom bakim konuna kız nelerin var bkimm😊😊

Aa ewet bende bunu okumustum hatta sasirdim ben hic akil etmedim yani ama bakan bunlarada dikkat ediyomus iste.bende urun de aldim urunde sattim takasim da oldu ama sukur hep gusel yuzlerle karsilastim.burasi gormeden alisveris yaoildigi icin tabi ilk once guven gerekiyo sukurki o guveni hem saglamisim hemde o guveni almisim:):)allah hepimizin karsisina vicdanli insan cikarsin:)

hımmmmm birde bu sitede en cok marka ve ucuz urunler gidiyor bir bakıyorum hooooop bitmiş

Hii dostm artk sen bir aydınsın😀yepppp😃😃

yanii myruless benden daha eskii o daha iyi bilir memnuniyett topiğini takip ett nerdeyse orda herkes hakkında bilgi var bi benim hakkımda yokk myruleslede bi babet için konustum o ara sohbetim kısa sürdü sonra gene bir babet sayesineee kaynastıkk hehehe şimdiii utanmasakk çaya çorbaya gtcez birbirimizee

Yaaa pembecandy yaktı bZi sorma canm mercoma yırtık ürünler yolladı
Dexter bakıom bakim konuna kız nelerin var bkimm😊😊

Allah haramdan korkmayanlardan korusun valla.utanmadan bi de yirtik seyler mi yollamis.iste bu bi iki kendini bilmez yuzunden kurunun yaninda yas da yaniyo.bak canim bak yakinda odamda bisi kalmicak :))

Aynn canm memuniyet topiğinde paylaştk hatta ürünleri
Bakıom valla çok hoşlar canm satılır onlar üzülme sen hiç👍

:) alıcı çıksa ben takılardan ya da kozmetiklerden hediye koyucam.3 ürüne kargo da benden dedim daha napayım :) beklicez artık :)

acele işee şeytan karışırrr bizdee oturup kampp kuralımm bit pazarının önüne bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…