- Konu Sahibi dexterrrrrrr
-
arkadaşlar ben yeni üyeyim daha önce yaşanan kötü tecrübeler yüzünden ödeme şeklini söylediğimde almaktan vazgeçiyorlarsatış yapanlar yazabilirmi acaba nasıl güven sağladılar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canm merhaba bu sennle ilgili değil bence aon zamanlarda kötü şeyler yaşandı ondan lütfen üzülme
Gerçi bende 6 aylık filan üyeyim yeni sayılırım ama zaten böyle güvenler yada güvensizlikler kulaktan kulağa geliyor 1kişi bile memmun olsa kafidr
Ödeme şekilini söylediğinde neden vazgeçiyorlar anlamadm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ben de tonla ürün koydum daha 2 takas yapabildim.nasıl alıcaz dediklerinde parayı yatırdığınız gün kargoyu veriyorum diyorum sonra sesleri çıkmıyor.ama ben de para yatmadan kargoyu gönderemem kibi soru işareti olmasın diye takip numarasını da yolluyorum ama işte en baştan cesaret edemiyorlar
canım bu araalaar sorunlar oluncaa problemlerr oluyoo tereddüt ediyoo amaaa ödeme konusunda güveni anlayamadımm nasıl ödeme istiyosun kiii
o konudada haklısınn bende para yatırıp ürün alıyorumm amaa ben su ana kadaar ne takas yaptım nede bişey satabildim
Benden ürün alacak kişi önce kargoya gidiyor parayı yatırıyor.
Ve ben dekontu görüyorum.
Gördükten iki gün içinde mutlaka kargoluyorum..
sizin ödeme şekliniz nasıl ?
canım bu araalaar sorunlar oluncaa problemlerr oluyoo tereddüt ediyoo amaaa ödeme konusunda güveni anlayamadımm nasıl ödeme istiyosun kiii
o konudada haklısınn bende para yatırıp ürün alıyorumm amaa ben su ana kadaar ne takas yaptım nede bişey satabildim
ben ptt hesap numarasi veriyorum.para yatiyor yarim saat icinde ben de kargoyu verip takip fisinin fotografini aliciya yolluyorum.site ismi vermek yasak mi degilmi bilmiyorum da su unlu olan hersey satilan sitede cok satis yaptim 30 ilan kotasini doldurunca buraya bir bakayim dedim.hayir satisa koyduklarim da bikac kez ya da hic kullanilmamis ve gayet guzel seyler niye almiyolar yaa :)) saka bi yana bu guven problemi nasil cozulecek bilmiyorum.adim soyadim ve telefonumu veriyorum baska ne yapilir ki
Meltemkuşum sabır 😃
Zamanla oluyor canm beni biliosn sayfamı ürünlerimi ay kimse almıyrdu 1kere toplu satş yaptm aaa baktm sayfama herkes geldi o satıldımı filan diye😄 meğersem neler kaçırmışız filan dediler ama zamanla canm
arkadaşlar ben yeni üyeyim daha önce yaşanan kötü tecrübeler yüzünden ödeme şeklini söylediğimde almaktan vazgeçiyorlarsatış yapanlar yazabilirmi acaba nasıl güven sağladılar
su son zamanlarda problem olunca kötü oldu cogu kişi senin gibi yapıyo zatenn yada hesap numaraasına para yatırılıp öyle gönderiyoo
tel numarası falan fark etmiyoki aradııgında acmama gibi durumlarda oluyomus ben öyle duydum su ana kadarr basıma gelmedi amaa
gecenlerde bi topicde okudum mesaj sayisi fazla olan uyelerle daha guvenli alisveris yapiyorlarmis.ben burda bakiniyorum takas teklifi yaparken hickimsenin mesaj sayisina bakmak aklima gelmedi :) sabrediyoruz zaten bakalim nezaman olacak :)
su son zamanlarda problem olunca kötü oldu cogu kişi senin gibi yapıyo zatenn yada hesap numaraasına para yatırılıp öyle gönderiyoo
tel numarası falan fark etmiyoki aradııgında acmama gibi durumlarda oluyomus ben öyle duydum su ana kadarr basıma gelmedi amaa
:)) ama benn alıncaa kötü oluyorrr barii bi gidenn olsa hepp gelenn oluyooo babamm eve almıcakk yakında beniii
Evwt telefon çokta önemli olmuyor pembecandy mesela arkadaşma neler yaptı memunşyet topiğinde paylaştk 3 gündür telefonları kapalı demekki başka hat var insanları yanıltabiliuorlar
bendee cago zaman bakmıyorumm dediğim tarihtedee sıklıkta parayı yatırmaya calısıyorumm parayı yatırdıgımda ürünü aldıgımda aldıgım kişiye haber veriyorumm ki haberi olsun diyee bn hiç bişey satamadım ama adıklarımı sorsan ki daha gelceklerde var amaa insan arada da tereddüt ediyoo ama napıcan artıkk ben senin topiğini görmedim gözme çarpmadı meselaaa
Hehehhee olur balım alcamda senden küçük bedensin kız napayım😀
valla bi hafta falan oldu galiba.actim bikac kez de guncelledim.ama ya gorulmuyo ya guvenilmiyo yapcak bisey yokbendee cago zaman bakmıyorumm dediğim tarihtedee sıklıkta parayı yatırmaya calısıyorumm parayı yatırdıgımda ürünü aldıgımda aldıgım kişiye haber veriyorumm ki haberi olsun diyee bn hiç bişey satamadım ama adıklarımı sorsan ki daha gelceklerde var amaa insan arada da tereddüt ediyoo ama napıcan artıkk ben senin topiğini görmedim gözme çarpmadı meselaaa
iştee ya beden olmuyoo ya başka bişeyyy senin dee ayakabılarındaa gözümm vardaaa azcıkk durimm yaaa bıktı ptt bendnen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?