yeni üyeye güven problemi

dexterrrrrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
456
21
0
İzmir
arkadaşlar ben yeni üyeyim daha önce yaşanan kötü tecrübeler yüzünden ödeme şeklini söylediğimde almaktan vazgeçiyorlar satış yapanlar yazabilirmi acaba nasıl güven sağladılar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm merhaba bu sennle ilgili değil bence aon zamanlarda kötü şeyler yaşandı ondan lütfen üzülme
Gerçi bende 6 aylık filan üyeyim yeni sayılırım ama zaten böyle güvenler yada güvensizlikler kulaktan kulağa geliyor 1kişi bile memmun olsa kafidr
Ödeme şekilini söylediğinde neden vazgeçiyorlar anlamadm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ben de tonla ürün koydum daha 2 takas yapabildim.nasıl alıcaz dediklerinde parayı yatırdığınız gün kargoyu veriyorum diyorum sonra sesleri çıkmıyor.ama ben de para yatmadan kargoyu gönderemem ki bi soru işareti olmasın diye takip numarasını da yolluyorum ama işte en baştan cesaret edemiyorlar

canım bu araalaar sorunlar oluncaa problemlerr oluyoo tereddüt ediyoo amaaa ödeme konusunda güveni anlayamadımm nasıl ödeme istiyosun kiii

o konudada haklısınn bende para yatırıp ürün alıyorumm amaa ben su ana kadaar ne takas yaptım nede bişey satabildim

Son düzenleme:
Benden ürün alacak kişi önce kargoya gidiyor parayı yatırıyor.
Ve ben dekontu görüyorum.
Gördükten iki gün içinde mutlaka kargoluyorum..

sizin ödeme şekliniz nasıl ?

Senlik bir durum değil canm bendede olmştu zamanla oturur üzlme hiç kısmet meselesi bende 1-2 ay hiçbirşey ne satabildim ne takaslaybilmştim
Arkadaş edindikçe tabi daha iyi oluyor
Benm kk daki ilk halime benzettim seni
Tabiki ilk ücret yatıyor ben öyle kargo gönderiorm mesela. Bazen tabi çok güvendiğim kişiler oluyor ozman erken bile yollayım çok sonra ücreti bile alabiliyorm
Ama dediğim gibi zamanla bu pes etme ltfn hemen😀

Benden ürün alacak kişi önce kargoya gidiyor parayı yatırıyor.
Ve ben dekontu görüyorum.
Gördükten iki gün içinde mutlaka kargoluyorum..

sizin ödeme şekliniz nasıl ?

ben ptt hesap numarasi veriyorum.para yatiyor yarim saat icinde ben de kargoyu verip takip fisinin fotografini aliciya yolluyorum.site ismi vermek yasak mi degilmi bilmiyorum da su unlu olan hersey satilan sitede cok satis yaptim 30 ilan kotasini doldurunca buraya bir bakayim dedim.hayir satisa koyduklarim da bikac kez ya da hic kullanilmamis ve gayet guzel seyler niye almiyolar yaa :)) saka bi yana bu guven problemi nasil cozulecek bilmiyorum.adim soyadim ve telefonumu veriyorum baska ne yapilir ki

Meltemkuşum sabır 😃
Zamanla oluyor canm beni biliosn sayfamı ürünlerimi ay kimse almıyrdu 1kere toplu satş yaptm aaa baktm sayfama herkes geldi o satıldımı filan diye😄 meğersem neler kaçırmışız filan dediler ama zamanla canm

su son zamanlarda problem olunca kötü oldu cogu kişi senin gibi yapıyo zatenn yada hesap numaraasına para yatırılıp öyle gönderiyoo
tel numarası falan fark etmiyoki aradııgında acmama gibi durumlarda oluyomus ben öyle duydum su ana kadarr basıma gelmedi amaa

:)) ama benn alıncaa kötü oluyorrr barii bi gidenn olsa hepp gelenn oluyooo babamm eve almıcakk yakında beniii

canım bu işler birazda kısmet meselesi bende yeni urunler ekliyorum hıç satıs olmuyor sonra birden urunlerim teker teker alınıyor ben cok satış yaptım kimisi parayı yatırmadan ürününü yolladım bana 10 gün sonr felan parayı gönderenler oldu bazende ben birinden bir urun alsam hava sartlarından dolayı felan aksiliklerden felan birtürlü parayı yatıramadıklarım oldu ama yatıramadıgım zaman kendilerine telefonla bildiriyordum sagolsunlar onlarda anlayıs gösteriyorlardı ilk fırsattada gidip hemen yatırıyordum yani birazda karsındakine güvenmelisin diyecegim ama bu sitede ne olaylar yasandı hergun ögreniyoruz urunu alıp parayı felan yollamıyorlar ama ben hep musterilerime güvenmek istiyorum artık urunu alırda parasını yollamazlarsa kendi günahları diyorum

gecenlerde bi topicde okudum mesaj sayisi fazla olan uyelerle daha guvenli alisveris yapiyorlarmis.ben burda bakiniyorum takas teklifi yaparken hickimsenin mesaj sayisina bakmak aklima gelmedi :) sabrediyoruz zaten bakalim nezaman olacak :)

bendee cago zaman bakmıyorumm dediğim tarihtedee sıklıkta parayı yatırmaya calısıyorumm parayı yatırdıgımda ürünü aldıgımda aldıgım kişiye haber veriyorumm ki haberi olsun diyee bn hiç bişey satamadım ama adıklarımı sorsan ki daha gelceklerde var amaa insan arada da tereddüt ediyoo ama napıcan artıkk ben senin topiğini görmedim gözme çarpmadı meselaaa

Evwt telefon çokta önemli olmuyor pembecandy mesela arkadaşma neler yaptı memunşyet topiğinde paylaştk 3 gündür telefonları kapalı demekki başka hat var insanları yanıltabiliuorlar

başkasının yaptıgı herkese maal oldu bu aralarr üzüldüm arkadasaa ne benim ne başka arkadaşlarımınn başınaaa gelmez umarımm bi dahaaa

ben diger sitede hep telefonla haberleserek yaptim.ayni zamanlarda pttde oluyorduk.yatirinca hemen kargoya veriyordum.gecen gun yazicimi facebooktan sattim adam parayi bi gun once yatirdi telefonum bile yoktu onda.ertesi sabah kargosunu verip fisin fotografini yolladim.bayagi sasirdi.parayi hibe etmek istemisti yollanacagindan umudu yoktu heralde :))

Hehehhee olur balım alcamda senden küçük bedensin kız napayım😀

iştee ya beden olmuyoo ya başka bişeyyy senin dee ayakabılarındaa gözümm vardaaa azcıkk durimm yaaa bıktı ptt bendnen

valla bi hafta falan oldu galiba.actim bikac kez de guncelledim.ama ya gorulmuyo ya guvenilmiyo yapcak bisey yok

iştee ya beden olmuyoo ya başka bişeyyy senin dee ayakabılarındaa gözümm vardaaa azcıkk durimm yaaa bıktı ptt bendnen

Kız al hangisini beğendiysn yollayım ben sonra halleriz ödemeyi sorn yapmaa
Kuzum artk arkadaşız hergn grşr oldk😀

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…