• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni üyenin dertleri

Keşke muhabbetimizi de daim etse. Ama olmayınca olmuyor neden böyle bilmiyorum. Siz bir de aynı evdesiniz. Böylr şeyler çocukken anne babanın da yönlendirmesiyle düzeliyor, yoksa kalıyor.

Benim ablam da babamın beni hep kayırdığını, kolladığını düşünürdü. Halbuki hiç öyle değildi. Ben de hala annemin onu kayırdığını düşünüyorum.
Nasıl ablanızın düşündüğü gibi değilse senin düşündüğün gibi de olmayabilir.Çocuk yapmayı bilip ana baba olmayı bilemiyorlar.Sevgilerini belli etmiyorlar ki çocuklar bu düşünceye kapılıp ayrım oldugunu düşünüyorlar.

Nasıl ablanızın düşündüğü gibi değilse senin düşündüğün gibi de olmayabilir.Çocuk yapmayı bilip ana baba olmayı bilemiyorlar.Sevgilerini belli etmiyorlar ki çocuklar bu düşünceye kapılıp ayrım oldugunu düşünüyorlar.

Evet çok doğru diyorsun ama onun kafasında yerleşmiş şeyler var, değiştiremiyor. O da biliyor aslında bunun benle değil tamamen anne babamızla alakası var ama ne bileyim gerçekten çok üzücü. Bu yaz mesela gittim, daha 4. günden kavga çıktı. O yürüdü gitti ben annemle kapıştım şunu korumasana diye. kazık kadar kadınlar çocuk gibi hey Allahım..

Konu sahibinin de bence asıl derdi anne babayla. Bir de abla olma sorumluluğu diye bir şey var bizim toplumda büyüklere yüklenen. Keşke ablalara küçük anne muamelesi yapılmasa da onlar da kardeşlerine bilenmese.

benim elimde büyüdü. Daha yedi yaşındayden çocuk bakmayı onun sayesinde öğerndim. Liseye, ünv bile kaydını ben yaptım onun. İyi bir şey mi değil yapmayınca kötü oluyorsun, abla olmuyorsun. Karşılığında ne bekliyorsun adam yerine bile koymuyor. Arkadaş demiş anne babayla. Belli bir yaşa geldikten sonra onlarla bir derdin kalmıyor. Benim yıllardır yok. İster istemez affediyorsun ana baba hakkı işte, ne denir. Mesele başta yazdığım gibi aynı evin içinde onunla olmuyor.

Evet çok doğru diyorsun ama onun kafasında yerleşmiş şeyler var, değiştiremiyor. O da biliyor aslında bunun benle değil tamamen anne babamızla alakası var ama ne bileyim gerçekten çok üzücü. Bu yaz mesela gittim, daha 4. günden kavga çıktı. O yürüdü gitti ben annemle kapıştım şunu korumasana diye. kazık kadar kadınlar çocuk gibi hey Allahım..

Konu sahibinin de bence asıl derdi anne babayla. Bir de abla olma sorumluluğu diye bir şey var bizim toplumda büyüklere yüklenen. Keşke ablalara küçük anne muamelesi yapılmasa da onlar da kardeşlerine bilenmese.
Öyle oluyor evet.Şuan kardeşimle de görüşmüyorum hakaret ve küfürlerinden dolayı..3 yıl oldu ve bu saygısızlığa dur demeyen annemi de sildim artık .Olmadı mı olmuyormuş.Küçük diye büyük ihtimalle.
Ben de babannem de büyüdüğüm için evlenmeyen bir halam var o da beni kıskanıyor :) halam 47 yaşında ben 25..

Back