kız da babam ayrı sever onu. Şımarık ve yalaka. Annemle de kafalar aynı. Nasıl denir, düşünce yapısı anneme çekti.Genelde onun tarafını tutmaları biraz kafa karıştırıcı. erkek mi kardeşiniz?
onu hiç sevmiyorum. durumun bu hale gelmesinde hatasız değilim. Her hareketi sinir ederdi beni. Ama son yıllarda hiçbir şey demiyorum ama. Eleştirmiyorum vb. yine aynı. ben sustukça kendini üstün gördü.Onu sevdiğinizi hiç söylediniz mi?
yok üvey değilim, köyde doğduk, kimle karışacağız. ilk kızım babam kızları sevmez. Annemde babamla aynı, şu yaşa geldim bana iyi bir şey söylediğini bilmem. ama benden bekler, o kadar ilgilenirim, ne bileyim kendimden önce ona harcarım paramı ama kardeşim gibi yalakalık yapmadığımdan iyi değilimdir. Bu yaşa geldim bir kere yaranamadım bu kadına.Yanlış anlaşılmasın ama üvey olmayasiniz.Yani bunca zaman uzun süredir küssünuz ve büyüksünüz ama onun tarafı tutuluyor.düşündürücü
yok üvey değilim, köyde doğduk, kimle karışacağız. ilk kızım babam kızları sevmez. Annemde babamla aynı, şu yaşa geldim bana iyi bir şey söylediğini bilmem. ama benden bekler, o kadar ilgilenirim, ne bileyim kendimden önce ona harcarım paramı ama kardeşim gibi yalakalık yapmadığımdan iyi değilimdir. Bu yaşa geldim bir kere yaranamadım bu kadına.
Onu hiç sevmiyorsunuz madem niçin tavırlarını küs oluşunuzu dert ettinizonu hiç sevmiyorum. durumun bu hale gelmesinde hatasız değilim. Her hareketi sinir ederdi beni. Ama son yıllarda hiçbir şey demiyorum ama. Eleştirmiyorum vb. yine aynı. ben sustukça kendini üstün gördü.
sizinki yine ergen bu o çağı geçti. Kaç zamandır düşünüyorum galiba evden gideceğim. ne yapayım, saçlarım beyazlamaya başladı bu yaşta.Küçük ve saygısız kardeş mi düşman başına
Benimki de ağır ergen
annemde küçük kız kardeşi ablası büyütür kafasında
Ve aynı senin annen gibi küçüklere laf yok !
En sonunda annemle takışıyoruz bakalım sonumuz ne olacak .
Annemle konuşmak = duvara laf anlatmak kadına söylersin bakar geçer ya da susar. Hiçbir şey olmamış gibi. Anne bir de denmiyor bir şey.Adınıza üzüldüm açık açık konuştunuz mu hiç?
sizinki yine ergen bu o çağı geçti. Kaç zamandır düşünüyorum galiba evden gideceğim. ne yapayım, saçlarım beyazlamaya başladı bu yaşta.
Sevilmez efendim. Karakterler zıt bizde. Büyüğm diye alttan aldım daha da üste çıktı. Herşeyi geçtim o kendini beğenmişlik yok mu? benim iki kardeşim daha var, kendimden önce onları düşünürüm. hepsi razıdır benden. Ona da bir şey demem, ama hiç adam yerine koymuyor hadi koymuyor yeri geldiğinde ablalık bekliyor. İnsanım ben evliya fala değil.Kardeş sevilmez mi yaa.
Benimki de şimarik ve en küçük.
En küçükler bi ayrı sımartılıyor son diye galiba.
Sinir olabilirsinz kızabilirsinz kusede bilirsinz ama hiç sevmiyorum demeyin candir
Allah daim etsin sevginizi.Bunu bir de küçük kardeşten dinlemek lazım. Ben de küçüğüm, 6 yaş var arada ve aramız inanılmaz açık aylardır . Küçük dediysem de 27 yaşındayım yani.
Böyle okuyunca merak ediyorum o neler diyordur, neler düşünüyordur hakkımda diye.
Tek fark ben ablamı çok seviyorum, o da beni çok sever biliyorum ama biz uzaktan seviyoruz birbirimizi.
Aman yaaa aile dediğin yürekte kanayan yara.
Allah daim etsin sevginizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?