• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni üyenin dertleri

nu1

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
50
44
8
35
Merhabalar, başlıklardan birini okurken işe yarar bir tavsiye alırım diye üye oldum. Ben kardeşimle geçinemiyorum. Çocukluğumuzdan beri geçinemeyiz. Çekemiyor değilim, Allah şahidim onun sahip olduklarının hiçbirine sahip olmak istemedim. abartmıyorum ya da kötülemek için söylemiyorum, saygısızdır. Sokak ağzıyla konuşur. 7 yaş büyük olmama rağmen kaç defa kızarak, azarlayarak konuştu benimle. İlk affetim iki affetim, üç... küçük dedim olur. Ama sürekli böyle devam etti. Baya uzun zamandır konuşmuyoruz aynı evin içinde yaşamamıza rağmen. Müslümanlar arasında küslük olmaz, onun davranışları yüzünden anne babamla tartışıyorz. genelde hep onun tarafını tutarlar. Ne yapacağım bilmiyorum artık, çaresi kalmak böyle bir şey herhalde. Allah biliyor ya iş bulsam ayrı eve çıkardım.

Genelde onun tarafını tutmaları biraz kafa karıştırıcı. erkek mi kardeşiniz?
kız da babam ayrı sever onu. Şımarık ve yalaka. Annemle de kafalar aynı. Nasıl denir, düşünce yapısı anneme çekti.

Yanlış anlaşılmasın ama üvey olmayasiniz.Yani bunca zaman uzun süredir küssünuz ve büyüksünüz ama onun tarafı tutuluyor.düşündürücü

Onu sevdiğinizi hiç söylediniz mi?
onu hiç sevmiyorum. durumun bu hale gelmesinde hatasız değilim. Her hareketi sinir ederdi beni. Ama son yıllarda hiçbir şey demiyorum ama. Eleştirmiyorum vb. yine aynı. ben sustukça kendini üstün gördü.

Yanlış anlaşılmasın ama üvey olmayasiniz.Yani bunca zaman uzun süredir küssünuz ve büyüksünüz ama onun tarafı tutuluyor.düşündürücü
yok üvey değilim, köyde doğduk, kimle karışacağız. ilk kızım babam kızları sevmez. Annemde babamla aynı, şu yaşa geldim bana iyi bir şey söylediğini bilmem. ama benden bekler, o kadar ilgilenirim, ne bileyim kendimden önce ona harcarım paramı ama kardeşim gibi yalakalık yapmadığımdan iyi değilimdir. Bu yaşa geldim bir kere yaranamadım bu kadına.

Küçük ve saygısız kardeş mi düşman başına
Benimki de ağır ergen :kusmuk:
annemde küçük kız kardeşi ablası büyütür kafasında :sinirli:

Ve aynı senin annen gibi küçüklere laf yok !
En sonunda annemle takışıyoruz bakalım sonumuz ne olacak .

yok üvey değilim, köyde doğduk, kimle karışacağız. ilk kızım babam kızları sevmez. Annemde babamla aynı, şu yaşa geldim bana iyi bir şey söylediğini bilmem. ama benden bekler, o kadar ilgilenirim, ne bileyim kendimden önce ona harcarım paramı ama kardeşim gibi yalakalık yapmadığımdan iyi değilimdir. Bu yaşa geldim bir kere yaranamadım bu kadına.

Adınıza üzüldüm açık açık konuştunuz mu hiç?

onu hiç sevmiyorum. durumun bu hale gelmesinde hatasız değilim. Her hareketi sinir ederdi beni. Ama son yıllarda hiçbir şey demiyorum ama. Eleştirmiyorum vb. yine aynı. ben sustukça kendini üstün gördü.
Onu hiç sevmiyorsunuz madem niçin tavırlarını küs oluşunuzu dert ettiniz

onda bir sorun yok, aynı evin içinde yaşıyorsanız mutlaka karşı karlıya geliyorsunuz. Ortak alan sonuçta banyoyu mutfağı kullanıyorsunuz. her şey olabilir konu.

Küçük ve saygısız kardeş mi düşman başına
Benimki de ağır ergen :kusmuk:
annemde küçük kız kardeşi ablası büyütür kafasında :sinirli:

Ve aynı senin annen gibi küçüklere laf yok !
En sonunda annemle takışıyoruz bakalım sonumuz ne olacak .
sizinki yine ergen bu o çağı geçti. Kaç zamandır düşünüyorum galiba evden gideceğim. ne yapayım, saçlarım beyazlamaya başladı bu yaşta.

Adınıza üzüldüm açık açık konuştunuz mu hiç?
Annemle konuşmak = duvara laf anlatmak kadına söylersin bakar geçer ya da susar. Hiçbir şey olmamış gibi. Anne bir de denmiyor bir şey.

sizinki yine ergen bu o çağı geçti. Kaç zamandır düşünüyorum galiba evden gideceğim. ne yapayım, saçlarım beyazlamaya başladı bu yaşta.

Benim kardeşim ergen olmasa ben o içindeki kini döve döve çıkartırım :sopa::sopa:
Bence buda bir çözüm :-)
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirden anlamayanın hakkı kötektir...
Hayat felsefem :-)

• Beğen
Reactions: nu1
Kardeş sevilmez mi yaa.
Benimki de şimarik ve en küçük.
En küçükler bi ayrı sımartılıyor son diye galiba.
Sinir olabilirsinz kızabilirsinz kusede bilirsinz ama hiç sevmiyorum demeyin candir

Bunu bir de küçük kardeşten dinlemek lazım. Ben de küçüğüm, 6 yaş var arada ve aramız inanılmaz açık aylardır . Küçük dediysem de 27 yaşındayım yani.
Böyle okuyunca merak ediyorum o neler diyordur, neler düşünüyordur hakkımda diye.
Tek fark ben ablamı çok seviyorum, o da beni çok sever biliyorum ama biz uzaktan seviyoruz birbirimizi.
Aman yaaa aile dediğin yürekte kanayan yara.

• Beğen
Reactions: nu1
Küçükler öyle oluyor malesef annemin ikinci evliliğinden bir kızı var şımarttıkça şımarttılar. Bana düşman ettiler.Herşeyde kavga çıkarır oldu.Ama ben ona bulmuyordum anneme de söyledim siz yetiştirmeyi bilemediniz diye şimdi kendileri üzülüyor saygısızlığından dolayı.Kendine bak sen boşver.Karnemi bile göstertmezdi annem üzülmesin kardeşin onun karnesi kötü derdi.Hiçbir aferin sözünü duyamadım.:) Anne babada bitiyor iş.

Kardeş sevilmez mi yaa.
Benimki de şimarik ve en küçük.
En küçükler bi ayrı sımartılıyor son diye galiba.
Sinir olabilirsinz kızabilirsinz kusede bilirsinz ama hiç sevmiyorum demeyin candir
Sevilmez efendim. Karakterler zıt bizde. Büyüğm diye alttan aldım daha da üste çıktı. Herşeyi geçtim o kendini beğenmişlik yok mu? benim iki kardeşim daha var, kendimden önce onları düşünürüm. hepsi razıdır benden. Ona da bir şey demem, ama hiç adam yerine koymuyor hadi koymuyor yeri geldiğinde ablalık bekliyor. İnsanım ben evliya fala değil.

Bunu bir de küçük kardeşten dinlemek lazım. Ben de küçüğüm, 6 yaş var arada ve aramız inanılmaz açık aylardır . Küçük dediysem de 27 yaşındayım yani.
Böyle okuyunca merak ediyorum o neler diyordur, neler düşünüyordur hakkımda diye.
Tek fark ben ablamı çok seviyorum, o da beni çok sever biliyorum ama biz uzaktan seviyoruz birbirimizi.
Aman yaaa aile dediğin yürekte kanayan yara.
Allah daim etsin sevginizi.

Allah daim etsin sevginizi.

Keşke muhabbetimizi de daim etse. Ama olmayınca olmuyor neden böyle bilmiyorum. Siz bir de aynı evdesiniz. Böylr şeyler çocukken anne babanın da yönlendirmesiyle düzeliyor, yoksa kalıyor.

Benim ablam da babamın beni hep kayırdığını, kolladığını düşünürdü. Halbuki hiç öyle değildi. Ben de hala annemin onu kayırdığını düşünüyorum.

Back