Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Canım ne güzel cennette seni bekleyen ve senin için dua eden bir meleğin var
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve tüm isteyenlere

Evet canım cennette melegim var annesının ve babasının elinden tutup şefaatçisi olacak.Rabbim Onun yolundan ayrılmayan, salih evlatlar, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ve bekleyen isteyen herkesi en kısa zamanda bebişlerine kavuştursun inşallahh

ah kızçem ya sıkma canın lütfen .. bak herşeyin hayırlısı
elbet yine olur bebeğiniz .. hatırlattıkca içini kanatmayalım bize (

yorumları okuyamadım ama anladıgıma emin olabilirrrsin biliyosun ztn herşeyi.
aslıdna beklenmedik bişey yaşamadım ama ayrıntıları da veririm sana

annemleyimm ya coook mutluyum acayip özlemişimm...

tabi burayıda özledim.sınavlar arkdşlar derken giremedim girsemde cıkmak zorunda kaldım.özlendigimi görüncede daha cok sevdim

uzuuun uzun konuşuruz "kızçem" şimdi annemle dolaşıcaz biraz gelirim yine.artık bşkaç gün böyle gelir gelir giderim

bilmezmiyim be kızçem .. vereceksin tabi
bende çok sevindim canım benim .. ailene kavuşmusun beklediğin gün geldi valla inş. bundan sonra her şey yoluna girecek inşallah
sen hiç özlenmenmişin bi söyle bana bi söyle cimcime :103:
tamam birtanem bende cıkacam zaten şimdi çok başım ağrıyor az uyuyacağım herşeyi anlatacan hee ona göre hadi görüşürüz annenle sana güzel vakitler diyorum çok öptüm bende :103: :80:

teşekkr ederim tatlım bnm

bikaç saat sonra burscıkta buluşalım
konuşşşcaz daha oohoooo :13:

evet aileler çok önemli ve idare etmei bilmekte sanırım ben bu konuda biraz alınganım neyseki nişanlımın destegi var ben dogru ınsanı buldugumu dusunuyorum ve bunun içinde elımden ne gelırse yapcam anladım kı bızım ıçın farklı ıl en hyrlısı.. yınede Rabbım hakkımız da hyrlısını nasıp etsın

yenilerdenim bende ve işleyişi öğrenmeye çalışanlardanım uzun süreli doslukların oluştugunu farkettim inşallah biz yenilerde aranıza dahil olabiliriz

sakin ol yeter tatlım kendini başka şeylerle meşgul edersen onu özlemeye de vaktin olur devamlı bunları düşünürsen çok daha kötü hissedersin kendini
İnşallah hayırlı insandır senin için ömrünüzü birlikte geçirirsiniz

Amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Evet canım deneme yanılma yoluyla zaten sizin için hangisi daha iyi bulursunuz önemli olan hatayı bir kereden fazla yapmamak bende çok alınganımdır acaip hemde biraz kaprisliyimdir de Allahtan eşim öyle durumlarda beni duymamayı öğrendi de rahat ediyoruz yoksa hiç gitmez bu gemi ay anneme benzedim
Erkekler biraz düz mantıklar o yüzden senin hislerini anlayacak ona göre hareket edecek imkansız.... onlar olaylara hep tek yönden bakarlar maalesef o yüzden bir anda tek bir iş yapabiliyorlar ya zaten kociş beni bir duysa tefe koyacak valla
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsinnnnn

hadi inşallah tatlımmm dikkatli ol kafana takma gelecek bebişin

yenilerdenim bende ve işleyişi öğrenmeye çalışanlardanım uzun süreli doslukların oluştugunu farkettim inşallah biz yenilerde aranıza dahil olabiliriz

hoşgeldin kızçem tabi ne demek buyur buyur sefalar getirdin
nasılsınnn

umarım kızçem çok teşekkür ederim fikirlerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…