- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.999
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.501
Canım ne güzel cennette seni bekleyen ve senin için dua eden bir meleğin var
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve tüm isteyenlere
ah canım ya .. tabi öyle demekki nasip değil miş vardır bundada bir hayır üzülme sen ya hiç bebeği olamayan acılı aileler ne yapsın rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın ..
benim adımda hasret :) amin cnm sorma ya artık strese girmeye başladım heyacanda yavaştan yavaştan başladı baakılm kazasız belasız kavgasız şu düğün bi atlatayım başka bişey istemiyorum ya :)
atlatırsın inşallah hasretcim nişanlın ne iş yapıyor askerlik felan herşey tamam mı :26:
atlatırsın inşallah hasretcim nişanlın ne iş yapıyor askerlik felan herşey tamam mı :26:
kendisi mümessil 29 yaşında herşeyi tam bi ben eksiğim onda :)
Evet canım cennette melegim var annesının ve babasının elinden tutup şefaatçisi olacak.Rabbim Onun yolundan ayrılmayan, salih evlatlar, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ve bekleyen isteyen herkesi en kısa zamanda bebişlerine kavuştursun inşallahh
haha güzel söz dü
mümessil ne iş yapıyor da tatlım genel olarak :26:
ah kızçem ya sıkma canın lütfen .. bak herşeyin hayırlısı
elbet yine olur bebeğiniz .. hatırlattıkca içini kanatmayalım bize(
haha güzel söz dü
mümessil ne iş yapıyor da tatlım genel olarak :26:
biz ikimşzd eilaç firmasınad çalışıyoum o doktorlara ilaçları tanıtıyor olurya sağlık ocağında hastanese elinde çanta ile takım elbiseliler :)
evet birtanem en iyi sen anlarsın en iyi.
seni çok özledim diğer sayfada yazdıklarımı gördün mü ..
valla yazdın diye ne kadar çok sevindim . dün gece ben yokken yazmışın ah keşke olsaydım burda
tamam canım kızçem benim bekliyorumm :)
yorumları okuyamadım ama anladıgıma emin olabilirrrsin biliyosun ztn herşeyi.
aslıdna beklenmedik bişey yaşamadım ama ayrıntıları da veririm sana
annemleyimm ya coook mutluyum acayip özlemişimm...
tabi burayıda özledim.sınavlar arkdşlar derken giremedim girsemde cıkmak zorunda kaldım.özlendigimi görüncede daha cok sevdim
uzuuun uzun konuşuruz "kızçem" şimdi annemle dolaşıcaz biraz gelirim yine.artık bşkaç gün böyle gelir gelir giderim
bilmezmiyim be kızçem .. vereceksin tabi
bende çok sevindim canım benim .. ailene kavuşmusun beklediğin gün geldi valla inş. bundan sonra her şey yoluna girecek inşallah
sen hiç özlenmenmişin bi söyle bana bi söyle cimcime:103:
tamam birtanem bende cıkacam zaten şimdi çok başım ağrıyor az uyuyacağım herşeyi anlatacan hee ona göre hadi görüşürüz annenle sana güzel vakitler diyorum çok öptüm bende:103: :80:
hı anlatım kızçemmm neyse ben şimdi çıkıyorum çok başım agrıyorda haydin size iyi sohbetler akşama damlarımah kızçem ya sıkma canın lütfen .. bak herşeyin hayırlısı
elbet yine olur bebeğiniz .. hatırlattıkca içini kanatmayalım bize(
biz ikimşzd eilaç firmasınad çalışıyoum o doktorlara ilaçları tanıtıyor olurya sağlık ocağında hastanese elinde çanta ile takım elbiseliler :)
teşekkr ederim tatlım bnm
bikaç saat sonra burscıkta buluşalım
konuşşşcaz daha oohoooo :13:
tamam kızçem benim ben azcık bir uyuymda geri hemen damlarımmm :103:
konuşacazzz tabi haydi görüşürük yürü get kız anneni bekletme bak hala duruyor:80:
Kızlar yazdıklarınızı okuyunca eski günlerim geldi aklıma çok değil gerçi 4,5yıllık evliyim ama merak etmeyin her ciddi birlikteliklerde bu tip kaygılar yaşanıyor uzun soluklu bir ilişki olunca konuşacak hiçbirşeyiniz kalmamış gibi geliyor şimdi böyleyse evlenince ne olacak diyorsunuz ama hiç merak etmeyin eğer bu kişi benim için doğru kişi diyebiliyorsanız özellikle size değer veriyorsa sizi bir birey olarak kabul ediyorsa hiç problem yok merak etmeyin
Ve zamanla herşey rutine girmiyor mu mesela gider bir çizme alırsın ilk zamanlar çok hevesle giyersin ama belli bir süre sonra normale döner ama onu hala seversin............
Ben hala eşimi çok severim ama deliler gibi aşık değilim
Bu arada eğer uzaksanız ailesini de çok kafanıza takmayın zaten evlendikten sonra adam sizin her erkeğin bir yönetiliş biçimi vardır hepsi idare edilebilir sadece doğru yolu bulmak gerekiyor fıstıklarrrr.....
Biz eve çeyiz getirildiği gün ayrılıyorduk eşimle ama neden aileler yüzünden biz onları duymamayı öğrendik sadece size tavsiyem erkeklere ailenizle ilgili sırları vermeyin herşeyini anlatmayın onlara siz unutursunuz ama o asla unutmaz 40yıl geçse de gün gelir bir lafla(ki söyledikleri de çok ağır olur) sizi yerin dibine gömerrrr
Ama seviyorsanız ve seviliyorsanız asla adım atmaktan korkmayın emin olun bir sonra ki ondan daha iyi olmayacak
benim eşimde medikal sektörde ilaç mümessili degil ama biraz yogun oluyorlar ellerinde tel :) hayırlısı olsun bir ömür boyu gülümsemeden güzünüz gerilsin :)
doğru söylüyorsun kızçem yok yok uzak değiliz ikimizde aynı şehirdeyiz sadece 2 ay uzak kalacağız o konuda bir sıkıntımız yok
senin de dediğin gibi o ilk nedenler bu çizme hikayesi ..
öyle zamanlarda sanki varya çıldıracak gibi oluyorum
Evet canım cennette melegim var annesının ve babasının elinden tutup şefaatçisi olacak.Rabbim Onun yolundan ayrılmayan, salih evlatlar, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ve bekleyen isteyen herkesi en kısa zamanda bebişlerine kavuştursun inşallahh
evet aileler çok önemli ve idare etmei bilmekte sanırım ben bu konuda biraz alınganım neyseki nişanlımın destegi var ben dogru ınsanı buldugumu dusunuyorum ve bunun içinde elımden ne gelırse yapcam anladım kı bızım ıçın farklı ıl en hyrlısı.. yınede Rabbım hakkımız da hyrlısını nasıp etsın
benim eşimde medikal sektörde ilaç mümessili degil ama biraz yogun oluyorlar ellerinde tel :) hayırlısı olsun bir ömür boyu gülümsemeden güzünüz gerilsin :)
ewet ya hep telefon ellerinde yoğunlar ne yapalım ekmek parası baksınlar da bize :) amin cnm saol
KIZLARRRR NİHAYET HİÇ BİŞEYIM YOKMUS IKINCI GEBELIGIM ICIN HIC BIR ENGEL YOK BEBEGIMIN DUSMESININ SEBEBI HAMILEYKEN BI GRIP GECIRMSDIM VE ACILE KALDIRMISLARDI ATESIM 39 OLMUSDU BU YUZDENDE BEBEGIM DIRENCSIZ KALMIS DAYANAMAMIS BIDAHAKI SEFERE DAHA DIKKATLI OL DEDI DOKTOR USUTMICEKSIN VE HEMEN ONUZMDEKI AYA HAMILELIK HABERINI BEKLIYORUM DEDIII :d GAYET GUZEL HERSEYIN DEDIII
yenilerdenim bende ve işleyişi öğrenmeye çalışanlardanım uzun süreli doslukların oluştugunu farkettim inşallah biz yenilerde aranıza dahil olabiliriz
sakin ol yeter tatlım kendini başka şeylerle meşgul edersen onu özlemeye de vaktin olur devamlı bunları düşünürsen çok daha kötü hissedersin kendini
İnşallah hayırlı insandır senin için ömrünüzü birlikte geçirirsiniz
Amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Evet canım deneme yanılma yoluyla zaten sizin için hangisi daha iyi bulursunuz önemli olan hatayı bir kereden fazla yapmamak bende çok alınganımdır acaip hemde biraz kaprisliyimdir deAllahtan eşim öyle durumlarda beni duymamayı öğrendi de rahat ediyoruz yoksa hiç gitmez bu gemi ay anneme benzedim
Erkekler biraz düz mantıklar o yüzden senin hislerini anlayacak ona göre hareket edecek imkansız.... onlar olaylara hep tek yönden bakarlar maalesef o yüzden bir anda tek bir iş yapabiliyorlar ya zatenkociş beni bir duysa tefe koyacak valla
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsinnnnn
heyooooooooooooo
:118:
:124::124::124::124:
yepyeni bi eclipse geldi siz nerdesinizz yahuuuuu:122::87::82: