- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #25.241
İyiyim bebegm napm bı yandan survıvora bakıyorum bı yandan nete :)
nasıl bir göz var sende yahııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim bebegm napm bı yandan survıvora bakıyorum bı yandan nete :)
nasıl bir göz var sende yahııı
hoşgördükkkk :)
hayat nasıl evlilik nasıl hemen anlat[/QUOTE
evlilik güzel herşey yolunda şimdilik mayıs ta 2 yıl bitiyor . bebiş düşünüyoruz siz de ne var ne yok kızlar
Nette bı yandan kıtap okuyorum sekerım bu arada :) herseye yetısırım ben haha:)))
hayat nasıl evlilik nasıl hemen anlat[/QUOTE
evlilik güzel herşey yolunda şimdilik mayıs ta 2 yıl bitiyor . bebiş düşünüyoruz siz de ne var ne yok kızlar
aman kuzumm cok sevindimmm bizde ne olsun işte hep aynı hep aynııı
yok olup gitsem sonumu görsem ölümü tatsamda yenilmem yinede.. senin için bütün zaferlerim..........
bak suna yaaa
maşalaahhh
bak suna yaaa
maşalaahhh
Siz neler yaparsınız bekarsın galiba canım sende
maşalaahhh
patti benle smileşme olummmmmmm konuşşş
maşalaahhh
evet bacım bekarım ben daha okulum bitit kursa gidiyorum katipliğe hazırlanıyorumm bendee 20 yaşındayımmaman kuzumm cok sevindimmm bizde ne olsun işte hep aynı hep aynııı
Siz neler yaparsınız bekarsın galiba canım sende
maşalaahhh
evet bacım bekarım ben daha okulum bitit kursa gidiyorum katipliğe hazırlanıyorumm bendee 20 yaşındayımm
ohh ne güzel canım ALLAH gönlüne göre versin inş. hayat mücadelesi tırmala babam tırmala
ohh ne güzel canım ALLAH gönlüne göre versin inş. hayat mücadelesi tırmala babam tırmala
ah ah sorma kuzum sorma yaa
ah ah sorma kuzum sorma yaa
İdealler için sonuna kadar çekmek zorunda kalıyor insan ALLAH yardımcın olsun canım başarılar.
slm sevgi melegi bende seni görmeyi umuyodu bişey dilesem olacak mış valla
olacakmış valla nasılsın bakıyımm kuzummm
iyiyim cnm sen nasılsın
aslında senden fikir almak istiyorum şu benim ex varya onla ilgili sen mjs at falan demiştin ya bi ara ben ondan beri onun şu face.deki sayfasına yorum ve beğeni yapıyorum o da görüyo tabi ama kendi syfasına ne yazmış biliyomusun "sana hakkımı asla helal etmiyoru yar ben bu dünyada yandım sende öbürtarfata yan" yaöış bu günde sayfasında bi aşk sözüne beni ararsa teli. suratına kapatırım yazmış şimdi ben buna bende aynen öyle yaparım diye yazmak istiyorum amam kararsızım yazsammı yazmasamı ne dersin
çok içime oturdu valla ben onu üzdüm diye üzülüyorum yaklaşmaya çalışıyorum o nediyoo
sevgi ses ver