• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

aynen yeter gayrii yaw illallah ettim oynamadığım oyun kalmadı bazen gece uyanıp oyunlara fln bakıyodum kırdıydım kafayıı :)) şimdi daha iyi bak hem çalışıyorum hem gardaşımlan konuşuyoom ;)))))

oy kuzumm utandırmaa beniii:17::17::17: ben şimdi duşa gireceim amasonrada lavye çalışaxagım akşem gelirimm burda olursan eğer konuşuruz:23::23:

hey kenanınşeysiiii:51:
kimsin,nerelisin,yaşın kaaaç:51: mikrafon sende:27:

nazarboncuuuuuu gelirsem yoluverirm saçınııı ehehehehe :))) KenanımınBusesiyim işte ben bayanların yaşı sorulmaz hatuun ;) Bornovalıyıık Ankarada yaşıyıık özel bi şirkette asistanıık :) yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyiiim ;)))))))

nazarboncuuuuuu gelirsem yoluverirm saçınııı ehehehehe :))) KenanımınBusesiyim işte ben bayanların yaşı sorulmaz hatuun ;) Bornovalıyıık Ankarada yaşıyıık özel bi şirkette asistanıık :) yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyiiim ;)))))))

saçlarıma dokunma gözünü seveyim,gelen gden sacımı çekiştiryor:27:
yaşını söyle laaayyynn:47:

Back