Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

Braz yogunum bebs yaa çocukların dosyalaryla ugrasyrm, plan vs .. sende yoktun bı ara nasılsnn
evt ya ben de uğrayamadım bi süre, buralar kaynamış ben yokken yenilerle gelir gelmez dağıtıp kovduum hepsini dermişim iyiyim nasıl olsun uğraş dur çok sıkılıorum bu aralar
ay ne kadar güzel genç öğretmenlerimizdensin :)
İstanbulda okuyorum canım Uluslarası ticaret bölümüm burcumda terazi :)) ki seninde öyle sanırım :))
öyle ya bnm gbi dyg01.de örtmen evt burçdaş çıktık iyi mi eylül mü ekim mi peki?

iyi çok şükür kuzum o zaman :)) benimkide stresten diye düşünüyorum işte gideceğim müsait bir gün bakalım :)

Bencede strestendir. Yaa sorma çok şükür gerçekten omuzlarimdan yuk kalkti resmen bu dr dan önce iki dr a daha gitmiştim beni bi korkuttular yok üfü var yok kalp kapakciğinda göçük var dikkatli olmalisin falan bazi dr lar insani yasarken öldürüyolar neyseki bu dr buldum alaninda iyi bi dr bakma sen onlara seni hiç bi şeyin yok dedi rahatladim :)

hahayt ıyı etmsn cnm :))) nye sıkılıyosun kzzz

okul öncesi öğretmenym cnm. vala guzel mı sende bana sor :S

ayy canım bıcırıklarla uğraşmak çok zorduuurr tabi :)
ama ne bileyim bir kaç bişi öğretebildiğini bile görebilmek onlardan çok farklı bi duygu olsa gerek :))
benimde aklımda hep öğretmenlik vardı ama kısmet üniversitede öğretim görevlisi olurum belkide :))

eveeet o cok guzel bı duyguu ama o kadar anlatıp hala ogrenemeyenlerı gormek de ınsanı kudurtuoo.

hahayt ıyı etmsn cnm :))) nye sıkılıyosun kzzz
iyi ettim tabi ne zaman muhabbet için gelsem millet birbiriyle tanışmaya çalışıo başka konu yok nerde çokluk orda şeylik hesabı geldiği gibi gitti çoğu ahahah ya ne biliim ruh halim öyle bu aralar ben de anlamıorum ki, saç rengimi değiştirsem işe yarar mı meslektaş?

haha doğumdaş olucaz biraz daha zorlarsak :))
evlilik nasıl gidiyor Allah bir yastıkta kocatsın bu arada :))
he valla itele itele 17 ekimde doğdum ben onnu da söyleyeyim de evlilik güzel ya tavsiye edilir böyle sorduğuna göre senin de evlilik planların var seni gidi seniiiii amin cnm darısı başına bu arada :)

he valla itele itele 17 ekimde doğdum ben onnu da söyleyeyim de evlilik güzel ya tavsiye edilir böyle sorduğuna göre senin de evlilik planların var seni gidi seniiiii amin cnm darısı başına bu arada :)

ne güzel :)
erkek arkadaşım var ama çooook zamanı var bu işin :)
amin canım benim
ben biraz bişiler atıştırayım burda olursanız sohbet ederiz :)

Doğru cok gelen gıden oliiiiyi buraya:)) vala bebegm ben hıc sacımı boyatmadm bugune kadar ama eger sen saclarında deıısklk yapmayı sevyosan boyat. esra erolun sac rengı cok hos bak öyle yaptırablrsn

Doğru cok gelen gıden oliiiiyi buraya:)) vala bebegm ben hıc sacımı boyatmadm bugune kadar ama eger sen saclarında deıısklk yapmayı sevyosan boyat. esra erolun sac rengı cok hos bak öyle yaptırablrsn
yok ya o kadına uyuz oluorum ben o yüzden saçımı da aynı yapmam kumral olucam sanırsam ya msn.e gelsene muhabbeti burdan takip etmek zor oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…