- 13 Mart 2013
- 492
- 66
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #24.821
tabiki buyrunuz efenimm
buyurdum canım çok sağol :))
evt ya ben de uğrayamadım bi süre, buralar kaynamış ben yokken yenilerleBraz yogunum bebs yaa çocukların dosyalaryla ugrasyrm, plan vs .. sende yoktun bı ara nasılsnn
öyle ya bnm gbi dyg01.de örtmenay ne kadar güzel genç öğretmenlerimizdensin :)
İstanbulda okuyorum canım Uluslarası ticaret bölümüm burcumda terazi :)) ki seninde öyle sanırım :))
haha öyle deme tanıdık çok çıktı burda :))
a sende öğretmensin ne güzel :))
branşın ne canım
öyle ya bnm gbi dyg01.de örtmenevt burçdaş çıktık iyi mi eylül mü ekim mi peki?
iyi çok şükür kuzum o zaman :)) benimkide stresten diye düşünüyorum işte gideceğim müsait bir gün bakalım :)
evt ya ben de uğrayamadım bi süre, buralar kaynamış ben yokken yenilerlegelir gelmez dağıtıp kovduum hepsini dermişim iyiyim nasıl olsun uğraş dur çok sıkılıorum bu aralar
öyle ya bnm gbi dyg01.de örtmenevt burçdaş çıktık iyi mi eylül mü ekim mi peki?
okul öncesi öğretmenym cnm. vala guzel mı sende bana sor :S
oy ben de ekim doğumluyum ya laörtmenlerimiz bol maşallah :))
aynen burçdaş çıktık,ekim doğumluyum canım :))
Hosbulduk cnm ıyılık senden nasıl gıdıo:)
ayy canım bıcırıklarla uğraşmak çok zorduuurr tabi :)
ama ne bileyim bir kaç bişi öğretebildiğini bile görebilmek onlardan çok farklı bi duygu olsa gerek :))
benimde aklımda hep öğretmenlik vardı ama kısmet üniversitede öğretim görevlisi olurum belkide :))
oy ben de ekim doğumluyum ya la
iyi ettim tabi ne zaman muhabbet için gelsem millet birbiriyle tanışmaya çalışıo başka konu yokhahayt ıyı etmsn cnm :))) nye sıkılıyosun kzzz
eveeet o cok guzel bı duyguu ama o kadar anlatıp hala ogrenemeyenlerı gormek de ınsanı kudurtuoo.
he valla itele itelehaha doğumdaş olucaz biraz daha zorlarsak :))
evlilik nasıl gidiyor Allah bir yastıkta kocatsın bu arada :))
he valla itele itele17 ekimde doğdum ben onnu da söyleyeyim de evlilik güzel ya tavsiye edilir böyle sorduğuna göre senin de evlilik planların var seni gidi seniiiii amin cnm darısı başına bu arada :)
olsun olsun zamanı gelince hepsi olurne güzel :)
erkek arkadaşım var ama çooook zamanı var bu işin :)
amin canım benim
ben biraz bişiler atıştırayım burda olursanız sohbet ederiz :)
iyi ettim tabi ne zaman muhabbet için gelsem millet birbiriyle tanışmaya çalışıo başka konu yoknerde çokluk orda şeylik hesabı geldiği gibi gitti çoğu ahahah ya ne biliim ruh halim öyle bu aralar ben de anlamıorum ki, saç rengimi değiştirsem işe yarar mı meslektaş?
yok ya o kadına uyuz oluorum ben o yüzden saçımı da aynı yapmamDoğru cok gelen gıden oliiiiyi buraya:)) vala bebegm ben hıc sacımı boyatmadm bugune kadar ama eger sen saclarında deıısklk yapmayı sevyosan boyat. esra erolun sac rengı cok hos bak öyle yaptırablrsn