- 12 Mayıs 2012
- 3.192
- 5
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #24.321
Aleykümselam hoşgeldiniz:2:
offffffff bu gün kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Duygu hoşgeldin sen de:2:
Aleykümselam hoşgeldiniz:2:
Kendimi çok halsiz hissediyorum yaa
Nedeeeeeeeeeeeeen?
Sen kendini tanıtmadın ama sadece adını söyledinHosbulduk cnm adım tugce :) bız senle tansmadk hıc yaa senın adın ne kac yasındasn okuomsn :)
Hayır hasta değilim,canım sıkkınhoşbulduk cnm sende h.geldin
hastamısın
offf yine onu özledim biri dur desin bana sabahtan beri kendimi zor tutuyorum msj atmamak için niye aklımdan çıkartamıyorum ben bunu yaaa
ÇIK AKLIMDAN ÇIKKKK
Yavuklunu mu özledinofff yine onu özledim biri dur desin bana sabahtan beri kendimi zor tutuyorum msj atmamak için niye aklımdan çıkartamıyorum ben bunu yaaa
ÇIK AKLIMDAN ÇIKKKK
Sen kendini tanıtmadın ama sadece adını söyledinNeyse ben de Pret Üniv 2.sınıftayım kaldı 2 senem 20 yaşındayım
Tanıştığıma memnun oldum canımBen gercek adımı soledm ama en azndan cnm :) bende 23 yasındaym ogretmenm adanalıyım mersnde calısıyorumm
Tanıştığıma memnun oldum canım
Ben sana duuuuuuuurrrrrrrrrr dıyeyım o zaman. Saplantı halıne getrdn cunku canında sıkılıo e aklına gelıyor ıster ıstemez. aklından cıkarmayı ıstersen cok guzel cıkar
Yavuklunu mu özledin
Kaç gündür ayrısınız,ve ayrılık sebebinizAdı saplantımı başka bişeymi bilmiyorum ama çıkmıyo ya çıkmıyoS.O.S
of dünya off o beni sildi belkide ben hala onu düşünüyorum
yavuklum değil eski sevgilim
Burda ilk defa bi meslektaşımla rastladım,sevindimHadı yaaa bende okul öncesi öğretmenymm