- 31 Ağustos 2012
- 3.333
- 309
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #24.061
Napayim cnm bugün kpss çalışayım dedim uykum geldi valla uzun zamandir ders çalişmadiğim için ders çalişasim gelmiyonapcam bilmiyorum
normalde sık görüşürmüzünüz peki canım:26::26:
ilk defa duyyuroum kuzum senden niye boyanmazmış kii:44::44:
cok ayıp etmiş ya... söylenir mi öyle.
evet görüşürüz canım da hep işte benm iteklememle ben geliyorum bilmem ne diye 4 gndür sesimi çıkarmadm hiçte çık gel demiyo keyfi yernde tabii arkadaşları geliyo batak oynuyolar faln ben evde mal gbi tekim ahh bi anlayabilse
Abdest olmuyormuş diyorlar :/ bide biyerde vucut ısısı yükseldiği için boya tutmuyormuş diye duymuştum
Başta oyle olur ama soradan alısırsn cnm. Kzanırsan olacakları dusun yetmez miiii:))
iyi akşamlar herkeşe
görmemişim k.bkma okuyo musn
Ben düşünmeyim ya neyi düşünsem hayalini kursam hep tersi olur çok sinir oluyorum bu duruma
Ama sen bastan boyle yaparsan klasık olcak ama 1 0 yenık baslarsn.. Kendını topla bı plan yap yarndan ıtıbaren basla. En önemlısıde kendıne Guveeeeen.. Yapacagına ınaaan
Sagopam hosgeldbnn baby
Aglayan cirlayan smleyi yapmak istedim suannnnnnn! Bugunku yaptigimdaaaan ! Offffff! Gene geldileeer banaaaa
ama böyle olmaz ki sen cok yüz vermşin bu cocugabırak sen neden görüşmek için can atıyorsun o atsın.. senin okulun felan yok mu canımm neden sıkılıyorsun evde ?
hmmm garip gerçekten yahu :S S
iyi akşamlar herkeşe
Aglayan cirlayan smleyi yapmak istedim suannnnnnn! Bugunku yaptigimdaaaan ! Offffff! Gene geldileeer banaaaa
hoş bulduk tatlım napıyorsun nasılsın bugün bakalım :))
malesef çok yüz verdm alamıyorum o yüzü daha ses çıkarmıcam ama yetti bnm canıma da ya aramıcam o arayana kdar gece de bi iyi geceler der yatarm bnde insnaım yahu
hoşgeldnnnn
kıııızzz senden hiç gitmiyolar herhaldeee bulamadm o smileyi
hoşbulduk nasılsınnnnn :)))
İyiyim tatlım arkadasla yuruyse gttk geldk :) smdıde braz nete bakım dedm
idare ederrr canım kafamı dağıtıyorum işte sen nasılsn =))