Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

evet görüşürüz canım da hep işte benm iteklememle ben geliyorum bilmem ne diye 4 gndür sesimi çıkarmadm hiçte çık gel demiyo keyfi yernde tabii arkadaşları geliyo batak oynuyolar faln ben evde mal gbi tekim ahh bi anlayabilse

ama böyle olmaz ki sen cok yüz vermşin bu cocuga:KK31::KK31: bırak sen neden görüşmek için can atıyorsun o atsın.. senin okulun felan yok mu canımm neden sıkılıyorsun evde ?
Abdest olmuyormuş diyorlar :/ bide biyerde vucut ısısı yükseldiği için boya tutmuyormuş diye duymuştum

hmmm garip gerçekten yahu :S S

Ben düşünmeyim ya neyi düşünsem hayalini kursam hep tersi olur çok sinir oluyorum bu duruma

Ama sen bastan boyle yaparsan klasık olcak ama 1 0 yenık baslarsn.. Kendını topla bı plan yap yarndan ıtıbaren basla. En önemlısıde kendıne Guveeeeen.. Yapacagına ınaaan

Ama sen bastan boyle yaparsan klasık olcak ama 1 0 yenık baslarsn.. Kendını topla bı plan yap yarndan ıtıbaren basla. En önemlısıde kendıne Guveeeeen.. Yapacagına ınaaan

Haklisin cnm da insanin hayalleri hep suya düşünce böyle oluyo
ama çalışmaya çalışiyorum bakalim yavaş yavaş alişirim heralde çalişmaya

Aglayan cirlayan smleyi yapmak istedim suannnnnnn! Bugunku yaptigimdaaaan ! Offffff! Gene geldileeer banaaaa

ama böyle olmaz ki sen cok yüz vermşin bu cocuga:KK31::KK31: bırak sen neden görüşmek için can atıyorsun o atsın.. senin okulun felan yok mu canımm neden sıkılıyorsun evde ?

hmmm garip gerçekten yahu :S S

malesef çok yüz verdm alamıyorum o yüzü daha ses çıkarmıcam ama yetti bnm canıma da ya aramıcam o arayana kdar gece de bi iyi geceler der yatarm bnde insnaım yahu

iyi akşamlar herkeşe :KK14:

hoşgeldnnnn

Aglayan cirlayan smleyi yapmak istedim suannnnnnn! Bugunku yaptigimdaaaan ! Offffff! Gene geldileeer banaaaa

kıııızzz senden hiç gitmiyolar herhaldeee bulamadm o smileyi :KK70:

malesef çok yüz verdm alamıyorum o yüzü daha ses çıkarmıcam ama yetti bnm canıma da ya aramıcam o arayana kdar gece de bi iyi geceler der yatarm bnde insnaım yahu

hoşgeldnnnn

kıııızzz senden hiç gitmiyolar herhaldeee bulamadm o smileyi :KK70:

hoşbulduk nasılsınnnnn :)))

X