Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

hoşgeldin canım

teşekkürler canım sende hoş geldin

Napıyım gün boyu oturmaktan içim şişti :2: Diz kapağım burkulduğu için evde dinlenmekteyim çok sıkıcı vallahi okulaada gidemedim gerçi o açıdan iyi ama

heheheeeeeeeee iyi ya la boş ver biraz dinlenmiş olursun dizin için geçmiş olsun dikkat et

Bebegem benmm özledm senı haaa :) Vereyım tabıı yaaa topıc olarak ne ceza verecegmze karar

verelım

ne bilim kız ben gelince hepiside çıhtılar len

heheheeeeeeeee iyi ya la boş ver biraz dinlenmiş olursun dizin için geçmiş olsun dikkat et

Aynen aynen dersaneydi okuldu derken bir günlük tatil iyi oldu aslında teşekkür ederim

Tesadufen cıkmslardr anneeeeem bende 15 dak.ya gelıorum cok acımm bebem yaaa hıc yemek yapmayıda blmyrm. Makarna pılav bılıyorummm :)))

Tesadufen cıkmslardr anneeeeem bende 15 dak.ya gelıorum cok acımm bebem yaaa hıc yemek yapmayıda blmyrm. Makarna pılav bılıyorummm :)))

öyle olsun bakim gelince sorarım hesabını

vah yavrum benim napcan başka vakit olmazki yapmasını bilsende aparatif atıştırcan bi süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…