Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

hoşgeldin canım

teşekkürler canım sende hoş geldin:KK42:

Napıyım gün boyu oturmaktan içim şişti :2: Diz kapağım burkulduğu için evde dinlenmekteyim çok sıkıcı vallahi okulaada gidemedim gerçi o açıdan iyi ama :KK1:

heheheeeeeeeee iyi ya la boş ver biraz dinlenmiş olursun dizin için geçmiş olsun dikkat et :KK34:

Bebegem benmm özledm senı haaa :) Vereyım tabıı yaaa topıc olarak ne ceza verecegmze karar

verelım:KK9::KK9:

ne bilim kız ben gelince hepiside çıhtılar len:KK14::KK14:

heheheeeeeeeee iyi ya la boş ver biraz dinlenmiş olursun dizin için geçmiş olsun dikkat et :KK34:

Aynen aynen dersaneydi okuldu derken bir günlük tatil iyi oldu aslında :KK1: teşekkür ederim :KK16:

Tesadufen cıkmslardr anneeeeem bende 15 dak.ya gelıorum cok acımm bebem yaaa hıc yemek yapmayıda blmyrm. Makarna pılav bılıyorummm :)))

Tesadufen cıkmslardr anneeeeem bende 15 dak.ya gelıorum cok acımm bebem yaaa hıc yemek yapmayıda blmyrm. Makarna pılav bılıyorummm :)))

öyle olsun bakim gelince sorarım hesabını:KK19:

vah yavrum benim napcan başka vakit olmazki yapmasını bilsende aparatif atıştırcan bi süre:KK56:

X