Yeni üyelerin Sohbet Topiği neden olmasın :) Gelin kızlar tanışalım kaynaşalım :)

hoşbulduk canm , düğün hazırlıkları derken kptırdım kendimi ya arada bi giriyorumd a kızları göremiyorum burda . iş te yoğun evde eşyaları falan hazıtrlıyoruz .çeyiz mevxuları hiç zamanım kalmıo. sen napıosun nasıl gidio.

:KK53:reesssmen 2 ay kalmış ya la. :KK53: hem çalış hem çeyiz yap koştur Allah koştur. Allah kolaylık versin canım, tatlı telaşlar işte.
Nasıl olayım be kardeşim. sıkılıyorum. zaman geçmiyor bugün ne hikmetse :44: Çalışmya devam, değişiklik yok..

hoşbulduk canm , düğün hazırlıkları derken kptırdım kendimi ya arada bi giriyorumd a kızları göremiyorum burda . iş te yoğun evde eşyaları falan hazıtrlıyoruz .çeyiz mevxuları hiç zamanım kalmıo. sen napıosun nasıl gidio.

allah kolaylık versn ne güzel ama tatlı telaş bunlar =)) mutluluğunuz daim olsn inş

:KK1: bnde okuyorm 2 yıllık yok alp soyadm başlangıcı :KK1:
ama eniştende yok değil yani 2 bçuk yıldır bi ilşkim var snin nedir durumlar asker yolu gözlüyosun ayy çok fena ya :KK43: bnmki de gidicek nasl dayanıyosun

Maaşallah..:KK16:
9 yılldır sevdiğim adam, askerde :98: dayanmaya çalışıyorum, inan ki çok zor.. birde aynı mahallede oturuyoruz, her yerde bi anımız var.. gerisini sen düşün bal' :KK14::KK14:

X