- 9 Şubat 2013
- 1.288
- 157
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #23.281
Olsun cnm sen frsatlar yaratmaya calıs ynedee
Bekarken kitap okumayı çok severdim şimdi öyle fırsat olmuyor... Şimdi yeni hobim dil kursuna giderken yeni öğrendiğim kelimeleri evde egzersiz yaparak zaman geçiriyorum... Çocukları okula yada anneme bırakınca eşimle kaçamak yapmayı bugün olduğu gibi anne çocukları sana gonderiyorum seni ozlemisler halbuki gizlice eşimle paris turu yaptık yemek yedik oğluma şarkı cdleri aldım paris sokaklarını turladik...
Merhaba kızlar :) ben de yeniyim. Nasılsınız?
Babamla ablam burdalardi uzun zamandan beri... Bende gelin geldim ablam gibi... Annemde benden sonra geldi aile burda toplandı yani.... Kaçamak tatlı geliyor eşle başbaşa zaman geçirmek... Birdahakine sinemaya kacamaklik yapacak annemi ayarlarsam ...Annen de mi fransada otyr? Arada kaçamak yapmak ıyıdır yaa:)
Kızlaar ben uyucam ıyı geceler operımm sızı
Günayfdn kzlaaar
günayyydnnn alışmışşş kdurmuştan beterdr derler uyuyamadn dmi
He vala kalkıyorum yne uykum var ama nasıl ıs arkadas anlamadm kı yaaa:))) Bende 23 nısan ıcın cocuklara gangam dansı yaptrm dıyrm onun hareketlerne bakım azck dedm :)
hehehhh hepsi gangnam delisi dmi ayy artk bıkkınlık geliyo hafiften bna o şarkıdan ama hareketleri basit ya yapabilirler bence
iyiyim canm senden nber :))
bende iyiyim canım nasıl geçiyor pazarınız
Ya hareketlerı basıtte her an sarkıda hareket yok kendım bseler uydurmam lazm. Ben rock n roll yaptrmayı dusunyrm bıde bunu bakalm becerebıleceklermıııı:)
bende iyiyim canım nasıl geçiyor pazarınız