Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka takviye vitamin ya da başka bişeyler kullanıyor musunuz?
Bir ayda 2 defa yumurtlama olabiliyormuş galiba,adete yakın hamile kalanlar 2. yumurtlamada hamile kalıyorlar heralde diye düşünüyorum.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kendin mi anladın?Yoksa doktora gidince mi belli olabiliyor ancak?
Ben 2 yıldır hamile kalabilmek için uğraşıyorum :)) genelde internetten yumurtlama dönemimi hesaplıyordum bu arada daha öncede dr gittim problem olmadığını söyledi. Eğer bir problem yoksa yumurtlamamda olabilir diye düşünüp tekrar dr gittim ve ovülasyon takibi yaptırmak istediğimi söyledim ve anladım ki benim yumurtlama zamanım 14. gün değil. 2 günde bir dr gidip ultrasonla muayene oluyorum (alttan muayene ediyor) bugün sanırım çatladı çünkü dr kasık ağrısı ve şeffaf yapışkan bir akıntın olur dedi. Yarın tekrar dr gidicem umarın çatlamıştır. ( Eğer çatlamazsa çatlama iğnesi yapacak
Yumurta çatlamazsa belirtiler olmuyor o zaman.İnşaallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun,çok bekletmiş seni.....
Teşekkürler... Bugün çatlama gerçekleşmiş inşallah olur bu ay (dua et benim için :) ) Sen ne kadardır bekliyorsun?
İnşaallah canım olur bu ay,ben 10 aydır bekliyorum,hiç doktora da gitmedik 1 sene süre var ya.
Sende uzun süredir bekliyormuşsun. Umarım en kısa zamanda kucağına alırsın bebişini.
Amin canım.Zaten bu ay da olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum eşimle beraber,ama bilemiyorum.