Yeni Üyeden Marka Ciciler :)

Canim gunaydin ben tomsla cantayi almaktan vazgeçtim kusuruma bakma sanirim sırada da bekleyenler var o yüzden özelden yazmayip buraya yazdim

kızlar kargoları öğleden önce göndercektim ama vazgeçenler çıkabilr diye öğleden sonra göndercem artık bilginiz olsun

[sıze=3]sadece
lacivert lacoste
lacivert toms
beyaz saksılar
gs forma
satıldı

geriye kalan her şey satışta......!!!!!!!!!!!!!!!!
[/sıze]

Canım mesaj attım kırmızıyı ayırırsan almak istyorum tatilden dönünce:)

Günaydın canım bronz toms ve kırmızı lacoste duruyorsa hemen istiyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar kargolar hazır paketlendi öğleden sonra yola çıkacaklar
içlerinden biri neden sizinki olmasın
hadi gelen pazarlık yapalım

Biliyoruum uzun uzun baktım lacivertler içimde kaldı bari onu alim dedim bugun nasıl bi şanssız günümdeyim beenn yaaa :)

eee öyle bakmıcan bktın beğendin hemen atlıcan kuzum düşünmeye kalmaz bu işler kapanın elinde kalıyor napalım kuzum kısmet değilmiş artık

eee öyle bakmıcan bktın beğendin hemen atlıcan kuzum düşünmeye kalmaz bu işler kapanın elinde kalıyor napalım kuzum kısmet değilmiş artık

Çok kararsızım bu ara yaaa:) alanlara hayırlı olsun güle güle kullansınlar o zaman baska ekliyceğin toms falan yokmu vardır sende hadi hadi

dayılarına söylede 37.5 gümüş rengi lacivert kırmızı falan toms getirsinler ellerinden öperim :))

ne demek gözdemmm hemen yeterki sen iste dayıma söylememede gerek kalmaz bn süpürgeme biner giderim alır gelirim
dayımı ararım ya dayı bn senn getirdiğin hediyeleri bilmem kaçta biri fiyatına sattım yine satıcam sen bana bi daha al derim
sonra dayım bana ne der anladın heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…