Yeni Üyeden Marka Ciciler :)

Canim gunaydin ben tomsla cantayi almaktan vazgeçtim kusuruma bakma sanirim sırada da bekleyenler var o yüzden özelden yazmayip buraya yazdim

kızlar kargoları öğleden önce göndercektim ama vazgeçenler çıkabilr diye öğleden sonra göndercem artık bilginiz olsun

[sıze=3]sadece
lacivert lacoste
lacivert toms
beyaz saksılar
gs forma
satıldı

geriye kalan her şey satışta......!!!!!!!!!!!!!!!!
[/sıze]

Canım mesaj attım kırmızıyı ayırırsan almak istyorum tatilden dönünce:)

Günaydın canım bronz toms ve kırmızı lacoste duruyorsa hemen istiyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar kargolar hazır paketlendi öğleden sonra yola çıkacaklar :10::10::10:
içlerinden biri neden sizinki olmasın:34::34:
hadi gelen pazarlık yapalım:32::32::32::32:

Biliyoruum uzun uzun baktım lacivertler içimde kaldı bari onu alim dedim bugun nasıl bi şanssız günümdeyim beenn yaaa :)

eee öyle bakmıcan bktın beğendin hemen atlıcan kuzum :34::34: düşünmeye kalmaz bu işler kapanın elinde kalıyor :1::1: napalım kuzum kısmet değilmiş artık

eee öyle bakmıcan bktın beğendin hemen atlıcan kuzum :34::34: düşünmeye kalmaz bu işler kapanın elinde kalıyor :1::1: napalım kuzum kısmet değilmiş artık

Çok kararsızım bu ara yaaa:) alanlara hayırlı olsun güle güle kullansınlar o zaman baska ekliyceğin toms falan yokmu vardır sende hadi hadi :16::16:

dayılarına söylede 37.5 gümüş rengi lacivert kırmızı falan toms getirsinler ellerinden öperim :))

ne demek gözdemmm hemen yeterki sen iste dayıma söylememede gerek kalmaz bn süpürgeme biner giderim :10::10::10: alır gelirim :1::1:
dayımı ararım ya dayı bn senn getirdiğin hediyeleri bilmem kaçta biri fiyatına sattım yine satıcam sen bana bi daha al derim:21::21:
sonra dayım bana ne der :41::41::41: anladın heralde :1::1::1:

Back