Yeni Üyeden Marka Ciciler :)

Megilara arkadaşım canrayi almis görmemişim tek olarak da ayakkabiyi almak istemiyorum elinizde baska lacoste veya spor markali sirt cantasi var mi

Siyah kısa converse 37.5 70 TL kullanıldı sıfır değil eğer ilgilenen olursa resim eklerim sıfırı şuan 160 TL civarında

20 TL Kızlar bunlar 2 tane notebook altlığım pc yi direk karnına koyarsan yumurtalıklar falan zarar görür demişti doktorum o yüzden aldım ama renklerine vurulup 2 tane birden aldım kahvaltı tepsisi olarakbile kullanılabilir altındaki beyaz puf kısmı cırtcırtlı ve fermuarlı çıkarıp yıkanıp tekrar takılabiliyor

.........................

tmm cnm evet suan eklemeye devam ediyorum bekle istersen

Canim elinde 37.5 -38 no krem yada acil renk babet varmi yoksa kargoyla falan saksilari aldigima degmeyek bisey daha olursa aliyim istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim elinde 37.5 -38 no krem yada acil renk babet varmi yoksa kargoyla falan saksilari aldigima degmeyek bisey daha olursa aliyim istiyorum

cnm hiç açık renk babetim yok 37 no beyaz converse var epeyi giydim yani istersen resim atarım

cnm hiç açık renk babetim yok 37 no beyaz converse var epeyi giydim yani istersen resim atarım

Yok canim beyaz conversim var zaten ya saksilarida almak istiyorum ama nasi yapalim bilemedim bedenler uymuyo uysa alicamda:)

Yok canim beyaz conversim var zaten ya saksilarida almak istiyorum ama nasi yapalim bilemedim bedenler uymuyo uysa alicamda:)

aslında satmayı düşündüğüm başka bir şeyim yok şuan ama sana ne lazım evi bir karıştırayım belki buluruz bir şeyler mavi pembe tepsi ekledim kahvaltı tepsisi olarak kullanılabilir düşünürsen yardımcı olbilirim ondada

Canm onlar pek isime yariycak türden değil sen birazdaha karstr bakalim

Hoşgeldin açan im aramiza acaba başka çanta var mi satmak istediginiz

Uzun beyaz conwerse 37 numara epeyi kullanıldı deformasyonları var bu yüzden 30 TL ilgilenen olursa resim eklerim

Lacivert LACOSTE çanta
Kırmızı LACOSTE çanta
GS Forma
Lacivert TOMS ayakkabı
Bronz TOMS ayakkabı SATILDI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…