Yeni Üyeden Marka Ciciler :)

özelden msj hakkım yok nutella hanımcım ama kesin istiyorsunuz olur çünkü ilk müşterimsiniz

Hııı yuppi süper o zaman :):)) özelden size kargo bilgilerimi atıcam ama şu sıra çokk şey aldım burdan battım resmen bir kaç gün bekletebilir misiniz veya hangi gün veriyorsunuz kargoya nasıl oluyor ödeme, haftaya burada yokum kargoya versenizde alamicam sadece bu hafta burdayım

PTT hesabı açtıramadım henüz o yüzden ziraat hesabıma yatırabilirsiniz. Siz hangi gün isterseniz o gün verebilirim kargoya bir kaç gün derken kaç gün bekletmek istiyorsunuz

Melamin saksilarin ikisinide istiyorum ama ekleyeceklerin varsa bakmak istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

PTT hesabı açtıramadım henüz o yüzden ziraat hesabıma yatırabilirsiniz. Siz hangi gün isterseniz o gün verebilirim kargoya bir kaç gün derken kaç gün bekletmek istiyorsunuz

Parayı haftaya pazartesi yatırabilirim, haftaya pazar derse gideceğim oradan para alıcam o yüzden. Ama haftaya burada olmayacağım kargoyu alamam, ödeme olmadan kargoya vermezsiniz doğal olarak haklısınız, üf ne yapsam bilemedim.

özelden msj hakkım yok mail adresinizi atarsanız ordan görüşebiliriz

Koton şifon gömlek bir kere giydim 30 TL
Tozlu marka S beden elbise hiç giymedim 35 TL
Bershka kot şort 35 TL
Eşofman elbise S beden lacoste model bir kere giydim 25 TL
Koton S beden şifon gömlek 40 TLye aldım etiketi üstünde 40 TLden satıcam
S beden ceket ama geniş kalıplı yani M bedenede rahatlıkla olur 40 TL
S beden şifon gömlek 15 TL
S beden şifon gömlek 25 TL
S beden sadece bir kez giydim 25 TL
HM marka 10 TL

Eklentiler

• $20140519_123656.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 94

..................................

Oncelikle bol satislar diliyorum:) kirmizi Lacoste canta ile bronz tomslari bana da 90 a birakirsaniz ben de aliciyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…