Yenı üye

MrsHiddleston

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
24
1
0
34
İstanbul
Merhaba,
Ben profesyonel bir sporcuyum. siteye yeni üye oldum ve açıkçası tam nasıl kullanacağımı bilemiyorum. Kayıt olmamın nedeni fazla kilolarından şikayetçi olan arkadaşlarımıza yardımcı olmak. Gerek bölgesel zayıflama gerek dengeli beslenme olsun yardımcı olacağıma inanıyorum. Elimden geleni yapacağım. fakat siteye telefonumdan giriyorum. Bir blog açmak istedim, yardımcı olabileceğim konular adına. Fakat bunu yapamadım. 25 mesaj gibi birşeyden söz etti. Ne yapmalıyım? (Lütfen bu mesajı başka bilir kişilerede gönderin)

Mrb hoşgeldin bnmde bölgesel fazlalıklarım var ama nedense gitmiyo yeni üye olduğun için topiklerde 25 den fazla yorum yapınca özel mesajın açılıyor :)

Mrb hoşgeldin bnmde bölgesel fazlalıklarım var ama nedense gitmiyo yeni üye olduğun için topiklerde 25 den fazla yorum yapınca özel mesajın açılıyor :)

Hoşbulduk :) sana http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=694632 sayfasında yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. TAbiki sadece ben değil birçok spor hocalarımız yardımcı olacaktır bizimle bağlantı kur. Birde bana daha çok yardım edeceğini umuyorum. Mesela başta resmimizi nasıl değiştirebiliyoruz :)

İnş olursunuz :) Sağ üst köşede Kullanıcı Kontrol Paneline tıkla ordan Profil resmini avatar resmini değiştir var ordan değiştirebilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…