• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Üye Olanlar ve Açtığı Konulara Cevap Bulamayanlar

mirajoy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
551
96
123
Arkadaslar ben 1 ay gıbı bı suredır bu foruma uyeyım ve actıgım konulara cevap yazılmıyor ki artık yazılsa da baskaları bılgılenır dıye dusunuyorum ve baska konulara nerdeyse yakın konular oluyor evap yazanlar benım yazdıgım konuya cevap hıcbırşekilde yazmıyor.Ben forumda okadar uye varken kendımıyalnız hıssetmeye basladım ve böyle gıderse uyelığimi silicem gibi gözüküyor ben anlamadım neden öyle oldugunu zaten forumun teması da değişti ondan da kaynaklanabileceğini düşünüp bekliyorum gören olur yardımcı olur dıye ama uyeler yardım etmekten cok kendı sorunlarına cevap arayan daha cok sanırım ben mı yanlış dusunuyorum yoksa ?:KK12::110:

Seni çok iyi anlıyorum çünkü yakın bi zamana kadar bende aynı duygular içerisindeydim. Bence odak noktanı değiştir yani konularını çok önemseme zaten birileri bişey yazdığında bildirim olarak geliyor. Açtığın konuları bildirim geldiğinde hatırla. Forumda yazılanları oku, illaki senin yardımına ihtiyacı olan birileri vardır onlara ulaşmaya çalış:)) açtığın konuların akibetinden ziyade mesaj yazmaya öncelik ver bence o zaman kendini daha mutlu hissedeceksin. yada forumda çok fazla zaman geçiriyorsun ve yan etkisi olarak da içini böyle bir his bürümüş olabilir.

Seni çok iyi anlıyorum çünkü yakın bi zamana kadar bende aynı duygular içerisindeydim. Bence odak noktanı değiştir yani konularını çok önemseme zaten birileri bişey yazdığında bildirim olarak geliyor. Açtığın konuları bildirim geldiğinde hatırla. Forumda yazılanları oku, illaki senin yardımına ihtiyacı olan birileri vardır onlara ulaşmaya çalış:)) açtığın konuların akibetinden ziyade mesaj yazmaya öncelik ver bence o zaman kendini daha mutlu hissedeceksin. yada forumda çok fazla zaman geçiriyorsun ve yan etkisi olarak da içini böyle bir his bürümüş olabilir.

Back