Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunların hepsini almak istiyorum özel den msj attim-3-4 YAŞ KISA BOYLUYSA 5 YAŞADA OLURRRR
bu grup eşofmanlar. etikette yazana değil ortalama bedenine göre 3-4 yaş bazısında 4-5 yaşsada bnm oğlum 4 yaşında küçük gelio:)
hepsi lcw
toplamda
4 alt
5 üst
1 de takım var
gri altın dizi delik küçük fiyata saymıom zaten
birde takımın altında popo arasnda bi delik var dikilse belli bile olmaz ağına denk gelio. onuda o yüzden çok uygun saydım.
TOPLAMDA HEPSİNE 50 DİYORUM PAZARLIK YOK KESİNLİKLE. LCWNIN İYİ KALİTE URUNLERİ BEN PARÇA BAŞINA EN UCUZ 15 LİRADAN ALMIŞTIM. VE GAYET İYİ TEMİZ VE YENİLERRRR
Elindekilere bakabilirmiyimCanm FB takım 20 . küçük bi deliği var ama zaten arkada yakanın altında kalio gozukmuo. Bnde öyle giydirdi taş gibi eskimez cinsten. Fermuarli gri hangisi bilemedmde.
Bide çoğunluk satıldı kızlar akşama guncelleciem bi asaganin ürünler kaldı. Ayakkabi beyaz puma fb takım
Bikacta yeni yukliceklerim var. AA bide polo kazak ve hırka duruo. Rodi çift taraflı mont( markası mayorelmis bu arada oglan görmediğinden kaldirdiydim dün fark ettim eşya toplarken:)
İsteyen olursa bunları da uygina verip konuyu kapatcamm
Elinizde 3 4 yas ne kaldi 1.sayyfadan anlayamadim ve toplu uygun ne olur ozelimede atabilirsiniz isterseniz