• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El yeni ürünler ekledim

buse67zeynep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
1.963
101
163
İstanbul
hem kıza hem erkeğe yeni ürünler ekledim beğendiklerinizde yardımcı olurum $eren 009.jpg $eren 007.jpg $eren 006.jpg $eren 005.jpg $eren 004.jpg $eren 003.jpg $eren 002.jpg $eren 017.jpg $eren 016.jpg $eren 015.jpg $eren 014.jpg $eren 013.jpg $eren 012.jpg $eren 011.jpg $eren 010.jpg $eren 008.jpg

güncel msj yazmak niye yasak ilanlarımızı nasıl yenileyeceğiz bilenlerden yardım istiyorum müne sendende yardımi istiyorum daha fazla hata yapmak istemiyorum

arkadaşım mail atamadığımdan böyle yaptım kusura bakma 5 ve 6 yaş kız için bu sayfada kırmızı elbise ve mevsimlik ince belden otutturmalı mont var 12 ve 13 numarardakiler diğer sayfaya bakalım şimdide

güncel msj yazmak niye yasak ilanlarımızı nasıl yenileyeceğiz bilenlerden yardım istiyorum müne sendende yardımi istiyorum daha fazla hata yapmak istemiyorum

Güncelleme mesajları yasak çünkü konuyu açtığınız günden itibaren topiğiniz alt sıralara düşüyor diye güncelleme mesajları yazıp konu açmış başka üyelerin topiklerini arka sayfalara düşüyorsunuz, siz satış yapmak istiyorsunuz tamam ama sizin güncelleme mesajlarınız yüzünden arka sayfalara düşen üyelerde satış yapmak istiyor.
Onların haklarını ellerinden alıyorsunuz, sizce bu haksızlık değil mi? Başkaları sizin gibi güncelleme yapsa ve topiğiniz 4., 5. sayfalara düşse sizce bu adil olur muydu?
Ayrıca zaten güncelleme mesajı yazmak hep yasaktı.

Back