Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Bu ay olmadi ama İnşallah çok bekletmeden gelir yavrun. Benim bu ay yine gecikti adetim hâlâ gelmedi vaktinde gelmesi de iyi

Hayırlısı inşallah. bu ay gelir canım.

Benim şuan çalışma günlerim. günaşırı çalıştık bu hafta inşallah azimle devam ederiz :) 1 hafta daha bu şekilde çalışırsak süper olur. Gerisi Allaha kalmış. İnşallah bu ay nasip eder, bu güzel günde dualarımız kabul olur inşallah. Cumanın ve kandilin hürmetine. Amin.

Amin inşallah canım . yarin bakalım infertilite doktoruyla ön gorusmem var ama hala gelmedi adetim. Ovu testi kullanıyor musun bu ay

Amin inşallah canım . yarin bakalım infertilite doktoruyla ön gorusmem var ama hala gelmedi adetim. Ovu testi kullanıyor musun bu ay

Görüşme nasıl geçti? Ben bu ay ovu. testi kullanmadım. Kendime şaşırıyorum aslında niye kullanmadıysam. Ama 2 haftadan beri günaşırı çalışıyoruz. Ondan galiba. En son 28 nisanda adet oldum. 5-7-9-11-13-15-17mayısta çalıştım. Hayırlısı inşallah bu ay olucak sanki :) İlk defa bu kadar çok çalıştım ondan böyle hissediyorum sanırım.

gün aşırı çalıştıysanız zaten gerek yok ovu testine bi şekilde yakalanmıştır yumurta geriye döllenmesi kaldı, inşallah bu ay alırsınız güzel sonuçlar... görüşme iyi geçti ben rahim filmi çektirmiştim doktor rahimde bebeğe yer yok dedi gebe kalırsın ama 5 6 aydan ilerisini göremezsin dedi dün adet oldum çarşamba günü operatif histeroskopi yapılacak. sonrasında gebelik için bekleyeceğiz dedi . klomen kullanmıştım ben o da yumurta fazlalığı yapmış adetlerim o yüzden düzensizleşmiş.. inşallah başka bi sorun çıkmaz. bugünde dahiliyeye gittim demir ve D vitamini eksikliği çıktı onun için vitamin kullanacağım.

Canım herşeyde bir hayır vardır diye boşa demiyorlar gerçekten. Bak 5-6 aydan sonrasını göremezsin demiş. İyikide gitmişsin dr. a . şimdi en azında ne için çabaladığını bileceksin. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağa almak nasip etsin bebeklerimizi.

Ben bu gece ilk defa uykumdan uyandım. Sol kasığımda bir kaç defa batma oldu. İnşallah hayırlı birşeydir. Bebeğimdir. :) İlk defa böyle bir belirti hissettim. Çok heycanlıyım :)

Biz hayır ve şerri bilemiyoruz iste. Kaç aydır her ay olsun diye dua ederken simdi iyi ki olmamış diyorum.. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Benimde ikinci gebeligimde olmuştu kasıklarda batma inşallah hayirlisiyla bebeğinin habercisidir canım

inşallah inşallah....
Sabah dayanamadım. Çıkmıycağını bildiğim halde kendimi tutamayıp, test yaptım tabiki negatif ama, erken diymi ? Snaki içimde bi heycan var.

inşallah inşallah....
Sabah dayanamadım. Çıkmıycağını bildiğim halde kendimi tutamayıp, test yaptım tabiki negatif ama, erken diymi ? Snaki içimde bi heycan var.

Daha erken ki çıkmaz daha.. İnşallah vardır da görürsün çift cizgiyi

Rahimde bebeğe yer yoktan kasıt ne ki acaba?... 1 hafta önce yeğenimi kaybettikte, 7 aylıktı oda, rahim ancak o kadar tasıyabildi bebeği daha ileri gidemedi... Rahimde baska bisey varmıs.... Ayrıntılar ayrıntılar iste..... Benzer bi konu mu acaba diye sordum yanlıs anlamayın.....

Oncelikle basiniz sagolsun. Allah kimseye yasatmasin evlat acisi. Bende 4 aylikken kaybettim nedeni baskaydi, yegeninizi kaybetme nedeni baska bi rahatsizlikta olabilir bu da olabilir. Çünkü buna benzer yazılar okudum benimle ayni durumda olup erken doğum yasayanlar var. benim rahimimi 6. Aydan sonra bebeğe yeterli değil doktor düşükle sonuçlanır daha ilerisini goremezsin dedi.. İlk bakıldığında rahimde sorun yok gibi ki kendi gittiğim kadın doğum doktoru iyi demişti , gecen hafta sonuçlarla beraber infertilite doktoruna gittim o söyledi olması gerekeni gösterdi, buna benzer yaptığı operasyonu gösterdi.. Bana bir arkadaş tavsiye etti ben ekim gibi aşılama için gidecektim çünkü herşey normal denmisti. O arkadaşa da öyle demişler hatta tüp bebek yapmışlar ikizlere hamile kalmis 5. Ayda erken doğum yapmış bana da belki rahimde bisi vardır dedi çünkü her doktor rahim filmini yorumlayamiyor .. Belki benzer durumdur belki başka bisi ama mutlaka bu yolda iyi bir doktor şart ..

Günaydın arkadaşlar, yaren92 :)

Bugün 30. günüm ara ara adet olacakmışım gibi bi ağrı geliyor gidiyor. Göğüslerimde biraz dolgun gibi ama daha öncedende böyle oluyomuydu adet zamanları dikkat etmedim :) psikolojikde olabilir :) hiçbişey bilmiyorum. tek bildiğim çok heycanlıyım

PEMBEDOLAP nasılsın test yaptın mi ? Ben daha yeni gördüm yazını . bende yarin gideceğim stent çıkartılacak

ve haziranda geldi gidiyor
Canım nasılsın. Artık zaman o kadar hızlı ilerliyorki. Ne günlerden bişey anlıyorum ne aylardan. Annem artık sormayı bıraktı. Neyi bekliyorsunuz diyor. Bilmiyor tabi kaç zamandır uğraştığımı. Bu ay inşallah kendiliğinden gelir. Yoksa beklemeden tüp bebek düşünmeye başlıyacağım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…